"Daro, šta si to rekla Čkalji?" isplivao snimak star 30 godina - niko ne veruje KAKO se pevačica obratila glumcu, Minimaks u šoku!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.217
Pevačica Dara Bubamara proslavila se nastupajući sa grupom „Južni vetar“ i brzo postala jedna od naših popularnijih pevačica.

Tako je 1993. godine gostovala u emisiji kod legendarnog Milovana Ilića Minimaksa, a zajedno sa njom gostovali su i čuveni glumci Mija Aleksić i Miodrag Petrović Čkalja.

Dara nije mogla da sakrije uzbuđenje što se nalazi u emisiji sa takvim glumačkim veličinama, te se sve vreme smešila, a u jednom trenutku se Čkalji obratila sa „ti“, zbog čega su svi ostali šokirani.

Tada joj je Minimaks skrenuo pažnju i rekao: „Ti se njemu obraćaš sa ‘ti’. Pa to ni ja ne smem da mu kažem“, rekao joj je voditelj, a pevačica se izvinjavala glumcu.

Autor: Kurir Stars
1712167704114.png
 
„Ja imam utisak kao da mi je neki ortak“, rekla je ona kroz smeh, na šta je Čkalja rekao: „Ma, može“.

Tada je Minimaks predložio da Dara peva za Čkalju i Miju i pitao je Petrovića koju pesmu želi, a on je rekao: „Pa ono… Dunav“, misleću na Bubamarin veliki hit „Košava sa Dunava“ koji je potom i otpevala.

1712167787590.png
 
Dara je sinoć u Amidži Show izašla ponovo sa ovom dirljivom pričom. Iako je izjavljeno emotivno, nadam se da ne postoje neki "zadnji problemi".
Zapanjena sam koliko je puta svojom rukom posegnula za Amidžom. Možda joj je to svakodnevno ponašanje, ali je u redovnim stanjima hvatanje bilo koga javno-i za ruku, i za nogu-iskazivanje neke preterane bliskosti.
Dara je oduvek "zvrk", ali sam iskreno malo sablažnjena.
Šta je rekla u susretu sa Čkaljom, neka je, malo ono... Ipak, malo doze i smirenosti.
Šta bi ono?
 
Poslednja izmena:

Back
Top