Дарко Трифуновић говор мржње!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Погледах интервју на нашој телевизији "уз јутарњу кафу " са Дарком Тридфуновићем и мало је речи да сам згрожена ...речник као код кочијаша ..називање људи руским хордама
отворено позивање на линч ..буквално личн људи који не мисле исто као он ..питам се да ли постоји нека казна за овакав говор мржње ..ово је мржња која је гора од било које коју сам до сада видела ..он дише мржњу ..човека сам гледала 47 минута и плашим се да је после емисије отишао да убија "руске хорде" "русофиле" "Путинове ботове" и ко зна шта још он види око себе ..мислим ако је нормалан да треба да се против њеега поднесе кривична пријава ..ако је луд , нека иде да се лечи ..телевизија која га је позвала има да одгвоара за ово ШИРЕЊЕ Мржње према руском народу и према српском ..ово је ужас над ужасима ..ПЛАШИМ СЕ!

zar se taj šarlatan i dalje pojavljuje u javnosti :eek:
Класичан психопата ..каже да познаје неке бивше бизнисмене из Венецуеле, који су побегли због корупције и афера ..вероватно му и они доставе нешто мало новаца ..мислим , мени заиста није јасно да се води овакав говор мржње на тв и да апсолутно нико не реагује .Како је могуће да се овако напада и позвиа на ЛИНЧ према једном народу и да овај дрипац остане без казне ..никада више мржње нисам видела , него што сам видела у овом интервју ..Овај говор мржње целих 47 минута ..мржња према руским ботовима , Путиновим ботовима .Русији ..ово је нечувено ..ово је још само Хитлер оволико мрзео Русе ..Монструм

Koja paranoja.
Neko se usudio da prozove ruske ulizice i odmah histerija. :lol:

Какаве руске улизице ..човек је дословно позвао на линч руског народа и српског народа који подржава политику Русије и на линч свих они који подржавају регуларну власт Венецеле ..мислим да је потребно истражити и то добро истражити ко финансира овог монструма ..поменуо је да су му пријатељи , вероватно и спонзори , неки мутни типови из Венецуеле који су побегли јер су опљчакали државу ..искрено да кажем не знам како да с еодносим према овом проблему али је истина да је он овим говорм позвао на линч и батинисање према одређеној групи људи и то је говор мржње

Какаве руске улизице ..човек је дословно позвао на линч руског народа и српског народа који подржава политику Русије и на линч свих они који подржавају регуларну власт Венецеле ..мислим да је потребно истражити и то добро истражити ко финансира овог монструма ..поменуо је да су му пријатељи , вероватно и спонзори , неки мутни типови из Венецуеле који су побегли јер су опљчакали државу ..искрено да кажем не знам како да с еодносим према овом проблему али је истина да је он овим говорм позвао на линч и батинисање према одређеној групи људи и то је говор мржње
Siguran sam da nije pozvao na linc, to tvoja masta radi svasta.

A ruskih ulizica ima mali milion na ovom forumu, evo ti si isitces.

Siguran sam da nije pozvao na linc, to tvoja masta radi svasta.

Чек , ти ниси ни погледао а тврдиш да он не позива на линч ...извини али ти не можеш да будеш валидан коментатор ..погледај и онда пресуди ..позвао је на линч ..све људе који се слажу са регуларни председником Мадуром је назвао руским хордама ..стравично ..ја сам се шокирала оволиким говором мржње ..

A ruskih ulizica ima mali milion na ovom forumu, evo ti si isitces.

Заиста сам уплашена због ових његових изјава ..прво дошао је видно изнервиран , прокључао од мржње и почео да говори ..мржња , мржња , лаж за лажи ..
бедна је Русија , бедна је Кина ваља само Америка и НАТО ..Ово је један шарлатан који шрири и панику ..ваљда му жао што је Мадуро преузео контролу и зауставио грађански рат ..увлачи Русију у конфликт где се Руси не налазе ..

Заиста сам уплашена због ових његових изјава ..прво дошао је видно изнервиран , прокључао од мржње и почео да говори ..мржња , мржња , лаж за лажи ..
бедна је Русија , бедна је Кина ваља само Америка и НАТО ..Ово је један шарлатан који шрири и панику ..ваљда му жао што је Мадуро преузео контролу и зауставио грађански рат ..увлачи Русију у конфликт где се Руси не налазе ..
Ali priznaćeš da je njegova karakterizacija Madura kao Boljševiste-Staljiniste pogodak.

А принц Чарсл је Немањић ..овај је човек луд ..која хистерија око свега око северног тока , Венецуеле ..помиње и Ердогана , Кину ..човек је луд.воли принца Чарсла потомка Немањића и Америку ..ето ..уз цео разговор је муцао , брзо говорио , видно напет и бесан ..и онда када изговори све те лажи ,клевете и позива на мржњу онда осети олакшање , уздахне и насмеје се ...психо ..

Класичан психопата ..каже да познаје неке бивше бизнисмене из Венецуеле, који су побегли због корупције и афера ..вероватно му и они доставе нешто мало новаца ..мислим , мени заиста није јасно да се води овакав говор мржње на тв и да апсолутно нико не реагује .Како је могуће да се овако напада и позвиа на ЛИНЧ према једном народу и да овај дрипац остане без казне ..никада више мржње нисам видела , него што сам видела у овом интервју ..Овај говор мржње целих 47 минута ..мржња према руским ботовима , Путиновим ботовима .Русији ..ово је нечувено ..ово је још само Хитлер оволико мрзео Русе ..Монструм

Znači poznaje i biznismene iz Venecuele... sve taj zna, svuda je bio... od milijardu Koneza našli njega da im se brine o bezbednosti za vreme Olimoijade...

Treba otvpriti jednu posebnu temu - gde je sve bio i šta je radio Darko Trifunović sedeći u raznim studijima ... bilo bi tu bar 50 strana izmišljotina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back