Darko Mladić: Mehanizam odbio zahtev za lečenje generala u Srbiji

Milos 13

Poznat
Poruka
7.802
Haški mehanizam odbio je zahtev odbrane da general Ratko Mladić bude pušten na lečenje u Srbiji zbog teškog zdravstvenog stanja, izjavio je danas generalov sin Darko Mladić.

1778773089792.jpeg

https://politika.telegraf.rs/432599...zam-odbio-zahtev-za-lecenje-generala-u-srbiji

Danas je Haški tribunal objavio da je odbio da pusti osuđenog ratnog zločinca gen. Ratka Mladića. Znamo da je to veliki udarac za Aleksandra Vučića i njegov kartel pa me zanima koji će sledeći potez da povuče?

Haški mehanizam odbio je zahtev odbrane da general Ratko Mladić bude pušten na lečenje u Srbiji zbog teškog zdravstvenog stanja, izjavio je danas generalov sin Darko Mladić.

Pogledajte prilog 1900041
https://politika.telegraf.rs/432599...zam-odbio-zahtev-za-lecenje-generala-u-srbiji

Danas je Haški tribunal objavio da je odbio da pusti osuđenog ratnog zločinca gen. Ratka Mladića. Znamo da je to veliki udarac za Aleksandra Vučića i njegov kartel pa me zanima koji će sledeći potez da povuče?
Ne znam šta bi još mogao on tu da uradi.

nikog on nije sluso u vezi srebrenice..naredio je da se srebrenica uzme..fino je govorio zapadu da obuzdaju nasera, al zapad nije nista uradio..tako da je morala da se sprovede vojna akcija..mozete jedino da kukate aliji jer je odbacio srebrenicu....pa alija je naredio naseru da pobije muslimansku opoziciju po srebrenici..normalne muslimane koji su se bunili protiv mafijasa nasera i njegovog terora nad sopstvenim muslimanaskim stanovnicima srebrenice..

nikog on nije sluso u vezi srebrenice..naredio je da se srebrenica uzme..fino je govorio zapadu da obuzdaju nasera, al zapad nije nista uradio..tako da je morala da se sprovede vojna akcija..mozete jedino da kukate aliji jer je odbacio srebrenicu....pa alija je naredio naseru da pobije muslimansku opoziciju po srebrenici..normalne muslimane koji su se bunili protiv mafijasa nasera i njegovog terora nad sopstvenim muslimanaskim stanovnicima srebrenice..
Da kukam zbog Srebrenice? Ne znam za sta me i za koga drzis, ali svaki zlocin kada ubijas nenaoruzane je tragedija posebne vrste. Logori, mucenja, zatvori, masovna streljanja, koliko je toga Srbija kroz istoriju propratila, jel znas? Sada treba da se snosi znaci koletktivna odgovornost za nesto sto je poludeli general kako kazes dao naredbu, a mozda neko zna da mu je to savetovano a on jedva docekao misleci da ce se taklvim cinom rat odmah zavrsiti.

To je dokaz ljudske gluposti i strateske neuracunljivosti, nesto kao kad je poludeli Kurc u Apokalipsi pravio pogrome izdavajuci se za Boga medju divljacima. A znamo kako je Kurc zavrsio i ko mu je stavio svilen gajtan.

Tako su svilen gajtan stavili svim tim ludacima 60 njih koji su Hagu a mislili da ce proci tek tako. To sto ih naivaju herojima za pravdu zabole ona stvar.

Zlocin se ne isplati. Ni Naseru se nece isplatiti jednog dana iako je Udbin covek bio od prvog dana i sve radio sa njenim znanjem.

Znao je kartel jako dobro da neće pustiti, cilj nije bio da se ovaj pusti nijednog trenutka, nego da se "zahteva" pa da može da se lamentira nad "nepravdom" zlog zapada koji ne pušta "srpskog heroja" da umre ispod slike AV-a uz usklik "čuvajte mi Acu Srbina".
Tako da je teško ovo udarac za AV pre bih rekao željena prilika da se glumi radikalski "patriotizam" narednih mesec dana,jer trenutno je u tom fazonu opet.

P.S. Njemu bi došlo ko kec na deset da umre dan-dva pred protest, pa da dodatno napali navijače i uvozni kadar izbosne.

Poslednja izmena:

Ako su odbili, znaci da ce se moguce izvuci.

Back