Quantcast

Darkness there and nothing more

62b930e4072bd300ca9f6ca5931059d6440b59e2.gifv


Ovo je moj blog (clearly) gde ću podeliti svoje misli sa vama (ako vas uopšte i zanima), osećanja i tako to. Najpre bih se predstavio.

Ime i prezime: Aleksandar Arsić
Starost: 28 (uskoro 29)
Pol: muški
Država: Srbija
Nadimaci: Aca, Arsa
Interesovanja: Čitanje, pisanje, gledanje filmova i serija, slušanje muzike. Privlače me tako Gothic stvari, obožavam morbidnost.
Kontakt email: alex.gothicmail@gmail.com

Definitivno sam outsider, umetnička duša koja luta i luta. Ne trudim se da se dopadnem drugima, niti želim da mi bilo ko laska. Smatram da je bolje reći šta misliš nekome u lice nego se lažno smeškati da bi bio prihvaćen. Bolje biti sam nego okružen lažnim ljudima.
 
Poslednja izmena:

Old Soul

Ističe se
Poruka
2.150
Ljubav prema knjigama javila se kada sam imao dvanaest godina (ako se ne varam). Pročitao sam knjigu Harry Potter i Kamen mudrosti. Kako sam oduvek imao naklonost prema maštanju, bio sam oduševljen. Magija! Zamak! Sve ono što volim u jednoj knjizi. Od tog trenutka rekao sam sebi da ću jednog dana napisati knjigu (što se još uvek nije dogodilo). Međutim, kako se nisam odvažio u pisanju knjige, pisao sam poeziju. Na početku je to bilo loše (kao i svaki početak), ali se vremenom usavršilo.

5ad74fcb1846df7e7facde2c54e2c4a7.jpg


Što se tiče muzike, prilično dugo slušao sam Nightwish bend, light metal. Kasnije sam imao to zadovoljstvo da se upoznam sa vrlo specifičnim stilom muzike, neoklasična, ambijentalna muzika. Govorim o kompozitoru Joseph Vargo i njegovoj muzici pod nazivom Nox Arcana. Mnogo je kompozicija koje sam preslušao i koje su me inspirisale u životu. Svakako, i dalje slušam (upravo sada). Recimo:

 

Old Soul

Ističe se
Poruka
2.150
Pa... ne bi trebalo to baš da ide u divljenje. Zgodan, lep čovek...
Pre bih razumela da se diviš Bahu zbog ove neverovatne stvari koja će u svakom ko je po prvi put čuje izazvati tremor, smrzavanje, užasavanje, i onda-navikavanje na to da su ti zvuci delo savršenstva...
Šta je Joseph Vargo tačno uradio-podeli sa nama?
Moj način divljenja nije veličanje da je neko sada Bog, nedostižna osoba koja je učinila nadljudsko delo. Prosto je to osoba koja je nešto ostvarila u životu zbog čega je cenim.
Klasična muzika je apsolutno savršenstvo u muzici, neprevaziđeno, večno.

Joseph Vargo nije u početku radio samostalno, već je prvenstveno radio crteže za albume drugih pevača. Takođe je bio limitiran u svojem radu jer njegov pogled na umetnost nije mogla doći do izražaja. Pokušavao je mnogo puta da izrazi taj Gothic vibe ali je u to vreme to bilo jako nepopularno. I onda se odlučio da sam pokrene svoju firmu.

Njegova interesovanja, ono što ga inspiriše slično je stvarima kojima se i ja sam divim. Voli mračne, morbidne stvari, voli horor priče, obožava Edgar Allan Poa. Prosto, postoji nešto u njemu. Znaš kako ja gledam na te stvari? Divim se ljudima koji imaju kvalitete koje mogu pronaći u sebi, u fragmentima.
 

Neprilagođena

Leptirica
Moderator
Poruka
76.582
Joseph Vargo je plodan gotički umetnik poznat po svojiim horor slikama i muzici sa Nox Arcanom.
- mrak, mistika i užas , ali na impresivan način.
Njegova duša je oduvek bila ispunjena tamom..
Fasciniran je natprirodnim stvarima.Uopšte sve čudno , misteriozno , jezivo,
To ga privlači...
Oduvek crta zmajeve , vampire , vukodlake , gargojle i druga stvorenja , košmarna...


Meni se njegovi crteži i slike baš i ne sviđaju , Nox Arcana nije bend koji se nalazi pri vrhu moje liste ,nije nešto što bi bio moj izbor,ali
mogu da poslušam...nedostaje imono što meni treba..ono zavlačenje pod kožu...
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.