Dara sa Smokovca objavila čitulju Slobodanu Miloševiću

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
11.540

„Svaki Vidovdan će tvoj narod podsjetiti na tvoje herojsko držanje“: Dara sa Smokovca objavila čitulju Slobodanu Miloševiću​

1773594033085.png

Žena koja je bila jedan os simbola režima borbe protiv Mila Đukanovića, čuvena Dara sa Smokovca objavila je na svom Fejsbuk profilu čitulju posvećenu bivšem predsjedniku Savezne Republike Jugoslavije Slobodanu Miloševiću.

Podsjetimo, Milošević je preminuo u Hagu 11. marta 2006. godine.

Ona je u čitulju navela da je ovo sjećanje na hrabrog heroja.

„Heroj srpstva. 11. marta 2026. godine navršava se 20 godina od smrti našega predsjednika Slobodana Miloševića. Svaki Vidovdan će tvoj narod podsjetiti na tvoje herojsko držanje boreći se za istinu, vjeru za pravdu i za slobodu srpskog naroda. Poslednji srpski državniče, Slobodane Miloševiću, počivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja. Djela žive, poslednji srpski državniče. Od Dare sa Smokovca, borac 1991/92 godine“, navela je ona u čitulji.

1773594068630.png

borba.me

„Svaki Vidovdan će tvoj narod podsjetiti na tvoje herojsko držanje“: Dara sa Smokovca objavila čitulju Slobodanu Miloševiću​

Pogledajte prilog 1872229
Žena koja je bila jedan os simbola režima borbe protiv Mila Đukanovića, čuvena Dara sa Smokovca objavila je na svom Fejsbuk profilu čitulju posvećenu bivšem predsjedniku Savezne Republike Jugoslavije Slobodanu Miloševiću.

Podsjetimo, Milošević je preminuo u Hagu 11. marta 2006. godine.

Ona je u čitulju navela da je ovo sjećanje na hrabrog heroja.

„Heroj srpstva. 11. marta 2026. godine navršava se 20 godina od smrti našega predsjednika Slobodana Miloševića. Svaki Vidovdan će tvoj narod podsjetiti na tvoje herojsko držanje boreći se za istinu, vjeru za pravdu i za slobodu srpskog naroda. Poslednji srpski državniče, Slobodane Miloševiću, počivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja. Djela žive, poslednji srpski državniče. Od Dare sa Smokovca, borac 1991/92 godine“, navela je ona u čitulji.

Pogledajte prilog 1872231

borba.me
Seća ga se iz svoje vizure, i to je OK.
Ljudi su tad većinom gladovali, ali su ipak voleli tog Slobu, a njoj je baš tad krenulo!
Bio je diktator, veoma učen, veoma sposoban, ali... ja tog perioda Srbije ne želim da se sećam. Pokoj mu duši, sve po PS-u, ali...
Ja sam Đinđieva priča. Rušilačko, pa sve ispočetka!
Vučić radi dobre stvari (između ostalog), ali ima odvratne ljude oko sebe. Ne interesuje me, s toga,, žmurim. Čekam nekoga zbog koga mogu sa razlogom da otvorim oči.

Seća ga se iz svoje vizure, i to je OK.
Ljudi su tad većinom gladovali, ali su ipak voleli tog Slobu, a njoj je baš tad krenulo!
Bio je diktator, veoma učen, veoma sposoban, ali... ja tog perioda Srbije ne želim da se sećam. Pokoj mu duši, sve po PS-u, ali...
Ja sam Đinđieva priča. Rušilačko, pa sve ispočetka!
Vučić radi dobre stvari, ali ima odvratne ljude oko sebe. Ne interesuje me, s toga,, žmurim. Čekam nekoga zbog koga mogu sa razlogom da otvorim oči.

Ни учен ни способан. Апаратчик просечних могућности који је грешком дошао на власт јер је процес тражио некога за ту улогу.

"Учен". "Способан."

Ни учен ни способан. Апаратчик просечних могућности који је грешком дошао на власт јер је процес тражио некога за ту улогу.

"Учен". "Способан."
Bolji od bulumente 2000

Bulumentu činili sve sam go ekspert do golog

Nije bio dorastao ulozi u koju se stavio. Verovatno pod prevelikim uticajem zene, vukao lose poteze.Izgubio sve ratove,na kraju ostali mu samo kriminalci i delovi sluzbe,Seseljev deo.
Iako obrazovan ,nije shvatio trenutak pada berlinskog zida,kao i to da moras da imas saveznika ,on ih nije imao,ni jednog.
Naravno lako je posle bitke biti general,nismo u njegovim cipelama sli bar kad su nas bombardovali sta je cekao 77 dana da nam sve poruse,pa onda potpisao? Isto i ovaj Iran koji je koji je jaci 100 puta od Srbije a isto ce da prodje.

Jezivo je koliko Srbi slave neuspehe i luzere kao mučenike
Nije nista jezivo! Jedan deo drustva ,ziveo je nikad bolje. Mozda njih 500 000.Odakle njihova zal.,ne samo novac,polozaj ,uticaj. Moja porodica je lepo zivela za vreme Tita. Odlucujuce je kako zivi vecina.
To mozes i sada da vidis,poljoprivrednici su protiv rezima,kso i neki delovi zemlje. BGD ,N.Sad.Nis,gde nekad povlasceni deo drustva tavori u odnosu na kadar rezima.

Nije bio dorastao ulozi u koju se stavio. Verovatno pod prevelikim uticajem zene, vukao lose poteze.Izgubio sve ratove,na kraju ostali mu samo kriminalci i delovi sluzbe,Seseljev deo.
Iako obrazovan ,nije shvatio trenutak pada berlinskog zida,kao i to da moras da imas saveznika ,on ih nije imao,ni jednog.
Naravno lako je posle bitke biti general,nismo u njegovim cipelama sli bar kad su nas bombardovali sta je cekao 77 dana da nam sve poruse,pa onda potpisao? Isto i ovaj Iran koji je koji je jaci 100 puta od Srbije a isto ce da prodje.
podrzao puciste u Miskvi, a pucisti izgubili////svako pametan bi cutao i cekao rasplet u Moskvi...mada, iskren da budem, lopurde iz Moskve bi nas pustile niz vodu, prvom prilikom

Back