Dao/Dala bih Lick/BJ sada....kome sa foruma ? ;p / :-O

evo ovako :P
near-the-skyline.jpg

Evo na primer : Ja bih Sexy E'llen stavio na kuhinjsku tablu, otvorio siroko njene hot legs ..mmmm. zatim lizao od stopala do pickice svaki yummy milimetar od njene glatke vrele moze ..mmmm ..obe noge ;-) .

Zatim spustio se dole u njen rajski vrt )( i lizao njene vlazne Pussy lips mmmm, damn ...onda jezikom otvorio picu i gurnuo moj dugi jezik duboko unutar pink pussy hole mmmmm...oh my...taste good ..;ppp ...I lizao tu gladnu i napaljenu picu i foock mojim jezikom, i uzivao u njenom stenjanju od zadovoljstva ...sve dok ona ne svrsi kao reka na mom licu ggrrrr!!! ;-))))) zatim ....hehe ;XD

Hajde devojke i vas da cujem ..wink ;P

Psite nesto u tom stilu ppl lol ;XoxoxoxooxoX

Evo na primer : Ja bih Sexy E'llen stavio na kuhinjsku tablu, otvorio siroko njene hot legs ..mmmm. zatim lizao od stopala do pickice svaki yummy milimetar od njene glatke vrele moze ..mmmm ..obe noge ;-) .

Zatim spustio se dole u njen rajski vrt )( i lizao njene vlazne Pussy lips mmmm, damn ...onda jezikom otvorio picu i gurnuo moj dugi jezik duboko unutar pink pussy hole mmmmm...oh my...taste good ..;ppp ...I lizao tu gladnu i napaljenu picu i foock mojim jezikom, i uzivao u njenom stenjanju od zadovoljstva ...sve dok ona ne svrsi kao reka na mom licu ggrrrr!!! ;-))))) zatim ....hehe ;XD

nisam sexy i moš grickat malo ba te jarac ..

A zasto ne?

Mozda trebam prvo da je ozenim ? a?

Ala ste vi prosti ljudi ovde i zatucani ....auuuuuuu!!

Da niste iz sume mozda izasli ?

Pa to je normalno svugde u svetu, barem koji ja poznajem.

Odes u Club nadjes jednu Hot Ribu i imate Sex & Fun;-)
pa...ovde pricamo o ljudima koje doslovno ne znas. ono...nisi ih nikada upoznao,pomirisao,osetio im hormone i to sve....mos da lizes ulaz za struju svog kompjutera ako ti gust. al to je taj nivo seksualnog odnosa o kojem ti pricas ovde.

i samo da znas pises nekako isfeminizirano, pickasto a to jer jer koristis previse anglicizama u recenici...ne mogu cak ni da procitam ovaj tvoj opis i dozivim ga ozviljno...ybg :( zapravo imam sliku deena u glavi dok te citam :neutral:

pa...ovde pricamo o ljudima koje doslovno ne znas. ono...nisi ih nikada upoznao,pomirisao,osetio im hormone i to sve....mos da lizes ulaz za struju svog kompjutera ako ti gust. al to je taj nivo seksualnog odnosa o kojem ti pricas ovde.

i samo da znas pises nekako isfeminizirano, pickasto a to jer jer koristis previse anglicizama u recenici...ne mogu cak ni da procitam ovaj tvoj opis i dozivim ga ozviljno...ybg :( zapravo imam sliku deena u glavi dok te citam :neutral:

Pa sta ako ih ne znam ..upotrebi mastu ako je imas srce ;-)
Ja imam sta da lizem kod moje devojke i to radim every day ...a ti mozes sisati menjac u tatinim kolima lol
A kako trebam pisati plzz teach me bb ... kao seljak mozda pa da se razumemo a ?? ne padam ja taj zatucani nivo lol
Koristim Engleski jer je to svetski jezik ..btw ja zivim u 21 veku ne u 19 lol
Da ne pricas gluposti i kada bi se opustila malo i uzivala, mozda bi i nesto dozivela, ovako samu sebe tripujes i drugima doadjujes sa tvojim primitivizmom lol
Ti svadjom pokrivas svoje neiskustvo u sexu i sa muskarcima ..;P
Ako ti se ne svidja moj post, odi na forum sa Kaludjericama , pa tamo pricajte o vasoj nevinosti ;)
Ubijas mi dobar mood lol Shut UP & **** off !!

Mislim da se ona ovlazila i napalila i svrsila dok je ovo citala

Back