pop80
Elita
- Poruka
- 17.394
Posle molera iz Venecuele koji se, kada je saznao da je Ana Brnabić iz Srbije, uhvatio za srce i ushićeno uzvinkuo: "Amigo! Vučić!" i taksista u Danskoj je imao slično iskustvo!
Maja Marinković voditeljka sa Pinka prepričava anegdotu iz Danske Vučiću u emisiji uživo:
"Ušla sam u taksi vozilo kad je zazvonio telefon. Obaveštena sam da u sledeću emisiju dolazi Vučić. Shvatila sam da moram da se vratim pre vremena jer je velika čast da Vučić dođe u vašu tj moju emisiju! Brzo sam nazvala brata da mi promeni karte i pomenula Vučića. Kada se završio razgovor taksista se okrenuo i pitao me na engleskom:
"Vi ste iz Srbije?"
"Da!" odgovorila sam.
"Da , da... Kad ste rekli Vučić odmah sam znao!"
Ja sam ostala u šoku!
Maja Marinković voditeljka sa Pinka prepričava anegdotu iz Danske Vučiću u emisiji uživo:
"Ušla sam u taksi vozilo kad je zazvonio telefon. Obaveštena sam da u sledeću emisiju dolazi Vučić. Shvatila sam da moram da se vratim pre vremena jer je velika čast da Vučić dođe u vašu tj moju emisiju! Brzo sam nazvala brata da mi promeni karte i pomenula Vučića. Kada se završio razgovor taksista se okrenuo i pitao me na engleskom:
"Vi ste iz Srbije?"
"Da!" odgovorila sam.
"Da , da... Kad ste rekli Vučić odmah sam znao!"
Ja sam ostala u šoku!
Nema pravog suvereniteta bez reprezentativnog lidera...