Danica Maksimović: "Borimo se protiv mraka u Srbiji"

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.816
Glumica Danica Maksimović bila je gost emisije „360 stepeni“ televizije N1 i kazala da vlast ne bira sredstva
kojima će obmanuti narod i da im je toliko lepo u njihovim foteljama da ih jedino mladost može pomeriti.
Pita se i koliko još tragedija treba da se se desi da bi vlast shvatila da ovako ne može dalje i da su oni krivi
za ono što se dešava.

Screenshot_66.png

https://www.danas.rs/kultura/danica-maksimovic-protesti/

„Srce mi igra. žao mi je što nisam bila među njima (misleći na studente), ali tamo je moj sin. Imam predstavnika.

Mi koji smo za borbu se prepoznajemo. Ima i onih drugih. Borimo se protiv mraka u Srbiji.
Ti otrovni mediji koji promovišu sve ono što nije dobro, što nema edukativnu svrhu, već su to neki ljudi koji izgovaraju
ružne reči. Dugo se trpi. Ovo je prevršilo svaku meru. Ljudi vide da nema dalje, da je ovo nenormalna korupcija. Zato
je i pala nadstrešnica i niko da prizna, niko da bude odgovoran.
To ova naša deca traže – odgovornost. Da je bilo odgovornosti, to se ne bi dogodilo. To je na nas velika tragedija.
Ne mogu da verujem da ovi što su na vlasti ne osećaju tugu. Kako je moguće?“, pita se Danica Maksimović.

„Kada ste u epicentru, nije baš tako lako. Ja sam na RTS-u nedavno rekla šta mislim, ali nisu me pustili da nastavim,
ali ja se ne dam. Ja sam htela da izjavim saučešće, ali na RTS-u ne možemo ni to, a svi ga plaćamo.
Ne znam kako ih nije sramota.
I taj RTS je uvek bio po strani kada je trebao narodu.

Kazala je i da nove generacije nemaju strpljenja, ali da imaju nešto drugo – hrabrost, odvažnost, dostojanstvo, koje su
njene generacije ispustile da dokažu.

:heart2:

Intervlju treba da pogledaju sve zene koje prodavaju svoju čast za krzno,ponos za piće, obraz za dukat a sebe za dzabe!
Zena je dama, gromadina, institucija a pre svega Majka!
Neka svako vidi kako se govori sa 71 godinu, kako se oblaci neko u njenim godina a da ne bude degutantno a pre svega kao se izrazava bez nijednu gramaticku gresku !
Lijepo je vidjeti kada covjek pravi gramaticke greske.

Obrati paznju na zadnju recenicu svog prvog posta.
Ne volim da ganjam pravopis navforumu i sam pravim puno gresaka.Trudim se da ispravim,ali mi nije bas toliko vazno.
Obrati paznji na tvoju nameru!
A posto si i toliko penetrantan onda mozes i na poslednju poruku,jer prvu sam shvatila...
ja sam neko ko ovde Velica taj isti Jezik jer sam ga usput naucila i taj isti Srpski nije mene maternji, ali isto tako i ne ganjam ljude po forumu da korigujem! Uvek pohvalim kad neko zna da se izrazava, kad prihvati sto je tudje a nemora.

Obrati paznji na tvoju nameru!
A posto si i toliko penetrantan onda mozes i na poslednju poruku,jer prvu sam shvatila...
ja sam neko ko ovde Velica taj isti Jezik jer sam ga usput naucila i taj isti Srpski nije mene maternji, ali isto tako i ne ganjam ljude po forumu da korigujem! Uvek pohvalim kad neko zna da se izrazava, kad prihvati sto je tudje a nemora.
Ok.Pogresno sam te razumio.

Intervlju treba da pogledaju sve zene koje prodavaju svoju čast za krzno,ponos za piće, obraz za dukat a sebe za dzabe!
Zena je dama, gromadina, institucija a pre svega Majka!
Neka svako vidi kako se govori sa 71 godinu, kako se oblaci neko u njenim godina a da ne bude degutantno a pre svega kao se izrazava bez nijednu gramaticku gresku !
Divan komentar, Saro!

Back