buudala
Legenda
- Poruka
- 72.814
Ako se tvrdi da ima zloupotreba, neka proveravaju lekare, ne pacijente.
Pacijenti ne daju sami sebi bolovanje.
Pacijenti ne daju sami sebi bolovanje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da li ti to mene psuješ ??????Pa mater vam , trazite obezbedjenje od takvih , da normalan bolestan pacijent stigne pre smrti kod lekara.
Ovako kao jedni kukaju Al imaju vezu , drugi su im veza , a mi obicni duvamo bolesni kuci.
Kad ti majka kaže da si dosadan 100 posto jesi.Meni moja lekar opste prakse rekla da sam dosadan , ali nijedan uput za specijalistu nisam dobio 6 meseci . Ima li neki nacin da se ne bude dosadan?
To je cenjeni prosečan muljatorski stanovnik Srbije načinio državu takvom pa i bandite u belom.Banditi u belom.
Za to treba komisija.
Znam o čemu pričaš ali ovo nije podesan primer , nije ovo ista vrsta operacije. Čovek je bio vitalno ugrožen u aritmiji.A ko je kriv za to.
Sigurno nismo mi lokalni Srbi odavde.
Evo primer.
https://topportal.info/filmsko-spas...ter-iz-banjaluke-u-pitanju-je-poznati-covjek/
A direktor je iz Crne Gore.
Ko je to dozvolio.
Moja majka koja je 40 godina placala zdravstvo i poreze ovde je umrla cekajuci pregled na Dedinju zakazan za septembar u maju, a umrla u julu.
A pre toga je bila i 2 godine na listama cekanja, pa kad je dosla na red, bas tad nestasica stentova.
A bosance dovoze helikopterima preko reda.
Za postenog Srbina nema ni stenta, a za bosanca ima i helikopter.
Sta mislis kako se mi gradjani osecamo kad to vidimo. Koliko nam krv prokljuca i koliko smo besni na zdravstvo.
Око 60% боловања су лажна, а око 40% су права...
On lekara nije ni video na dedinju.A ko je kriv za to.
Sigurno nismo mi lokalni Srbi odavde.
Evo primer.
https://topportal.info/filmsko-spas...ter-iz-banjaluke-u-pitanju-je-poznati-covjek/
A direktor je iz Crne Gore.
Ko je to dozvolio.
Moja majka koja je 40 godina placala zdravstvo i poreze ovde je umrla cekajuci pregled na Dedinju zakazan za septembar u maju, a umrla u julu.
A pre toga je bila i 2 godine na listama cekanja, pa kad je dosla na red, bas tad nestasica stentova.
A bosance dovoze helikopterima preko reda.
Za postenog Srbina nema ni stenta, a za bosanca ima i helikopter.
Sta mislis kako se mi gradjani osecamo kad to vidimo. Koliko nam krv prokljuca i koliko smo besni na zdravstvo.
Kad smo već kod toga, gde je Lončar?Vučić prvo nahuška nekog ministra na neki nepopularan potez i onda ga poklopi ili čak smeni.![]()
Ok, znaci sve je otislo u vucic I sns karakter moral.To je cenjeni prosečan muljatorski stanovnik Srbije načinio državu takvom pa i bandite u belom.
Stanovnik, ko stanovnik.To je cenjeni prosečan muljatorski stanovnik Srbije načinio državu takvom pa i bandite u belom.
Možda radiš u lošoj firmi. Nije svugde tako.Kojih bre 60%, šta pričaš! Ti znaš da je 60% bolovanja lažno... Ja od 2003 godine radim, jedan jedini dan nisam bio na bolovanju. Ljudi dolaze na posao raspadaju se od bolesti jer moraju, ili su primorani ili ionako rade za bedinju od plate još i da im smanje šta da rade sa tim.
Tako je.Znam o čemu pričaš ali ovo nije podesan primer , nije ovo ista vrsta operacije. Čovek je bio vitalno ugrožen u aritmiji.
Ne znam ko ga je transportovao.
Jeste tako u većini slučajeva.Možda radiš u lošoj firmi. Nije svugde tako.
Ne znam na koju većinu misliš, ali u mojoj struci u većini se poslodavci brinu o zaposlenima.Jeste u većini.
E, onda ne pričaj bajke o nečemu o čemu pojma nemaš.Ne znam na koju većinu misliš, ali u mojoj struci u većini se poslodavci brinu o zaposlenima.
Imamo privatno zdravstveno osiguranje (nije da sam ga ikad koristio, ali ga imamo, i većina IT firmi ga ima), plus jedan temeljni sistematski pregled svake godine.
Sto se javljas onda.Ne znam na koju većinu misliš, ali u mojoj struci u većini se poslodavci brinu o zaposlenima.
Imamo privatno zdravstveno osiguranje (nije da sam ga ikad koristio, ali ga imamo, i većina IT firmi ga ima), plus jedan temeljni sistematski pregled svake godine.
Tako je, to je nekad bilo.Sto se javljas onda.
I sistematski pregledi ne treba da imaju veze sa poslodavcem nego sa Ministarstvom zdravlja i RFZO.
To je njihova obaveza da sprovode preventivu kako bi se ocuvalo zdravlje nacije i osiguranika i smanjili troskovi ozbiljnih bolesti ako nisu uocene na vreme.
To je normalno u normalnim drzavama. Moji rodjaci u Svedskoj su dobijali poziv jednom godisnje na sistematski i taj poziv odnesu u firmu i taj dan im je opravdan.
Cak je i kod druga Tita bilo preventive.
Malo stariji ce se setiti onih pokretnih RTG prikolica koje se parkiraju u nekom kraju i onda se ubace pozivi u sanducice u zgradama da ljudi dodju na snimanje pluca. I svaka zgrada ima svoj dan kad treba da se javi na snimanje.
Samo ovde i sad nema nista.
Jebajga.Cekaj sad ce saopstenje vucica , koji upravo prica da niko nema platu manju od 400e , jer je to minimalac