Danica Grujičić: Bojim se da Macut neće moći mnogo da uradi, kao što nisam ni ja

на снимку 2.04 мин
даница каже :
''ВЛАДА СРБИЈЕ НЕ ОДЛУЧУЈЕ НИ О ЧЕМУ, МИНИСТРИ НЕ ОДЛУЧУЈУ НИ О ЧЕМУ''

:eek::eek::eek:

чекај ! како је то могуће ???

ПА КО ТО ОДЛУЧУЈЕ ???

дакле даница је ово реченицом апсолутно оправдала све што студенти траже а поготово ФУНЦКИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ!

ово је претужна реалност наше србије!

невероватно...

на снимку 2.04 мин
даница каже :

ПА КО ТО ОДЛУЧУЈЕ ???

дакле даница је ово реченицом апсолутно оправдала све што студенти траже а поготово ФУНЦКИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ!

невероватно...

Pa to se može videti iz svih snimaka našeg predsednika sa članovima vlade .. naime oni ćute ko zaliveni, ako mucnu on ih prekorno pogleda, sećam se kada je Mali sedeo sa vučićem i sekli onaj hleb, pa stavljali parizer, izgledao je Mali kao da je uhapšen, otet, tako je delovalo, stegnut, ćuti, samo gleda i mrda glavom.. Pa kako sa Dačićem priča. Znači vlada je fikus.. I recimo da li iko može da pomisli da je Ministarka obrazovanja donela odluku da se ne isplaćuju zarade, a da to nije poteklo kao genijalna ideja AV kako da malko napakosti prosvetarima što protestuju protiv "njega"..

Danica Grujicic je izuzetno objasnila u kakvom sistemu zivimo

Mi ko narod volimo da pojednostavljujemo stvari i da sve svaljujemo na jednog coveka ovoga puta Vucica. Ja sam nekada svaljivao na Tadica , ali svi gresimo, sistem ko sistem je los i to treba menjati a pojedinci su tu manje bitni i imaju manji uticaj.

Sutra Vucic kad padne sistem ce ostati netaknut i kljucni ljudi najbogatiji ovog sistema samo ce se prestrojiti u novu stranku na vlasti.

на снимку 2.04 мин
даница каже :

ПА КО ТО ОДЛУЧУЈЕ ???

невероватно...

A šta si ti, kao, nešto iznenađen.

Pa svi znamo da Vlada ništa u principu ne radi.

I recimo da li iko može da pomisli da je Ministarka obrazovanja donela odluku da se ne isplaćuju zarade, a da to nije poteklo kao genijalna ideja AV kako da malko napakosti prosvetarima što protestuju protiv "njega"..
trebala je ministarka da stisne mudo i da postupi po zakonu.
koliko si radio, toliko si placen.

a ne vucic da "ukorava" prosvetare sa packama od par hiljada

на снимку 2.04 мин
даница каже :

ПА КО ТО ОДЛУЧУЈЕ ???

невероватно...

dobro jutro

otkad ja pricam da smo kolonija zapada

od 5 oktobra 2000te

Ja vam to prixam godinama

Mi se ljurimo na nase marionete

A teebalo bi da protestvujemo ispres americke i britanske ambasade

Jer njihova je zadnja
A kada je Ivo Andrić napisao Travničku hroniku ? i o kom vremenu je pisao ?
--------------------------------------------
Od cara Dušana naovamo prijatelju,.. od tada je Srbija igračka velesila.

Back