DanceHeads :)

E, dosla sam u sobu da vidim je l ima nesto o tom studiju. Drugarica je bila sa klincima i pricala mi je da je fenomenalno :-) Da li neko zna gde mogu da dodjem do kabine? Organizujemo jedan deciji festival, pa sam htela da ubacimo i tu vrstu zabave. Tnx!

Hahaha, i ja sam bila tada u Uscu :) Oooodlicna je zabava :D
Da, moze to i neki kompjuterski program da odradi, bez da izadjes napolje iz svoje udobne fotelje... samo ubacis slicicu
ali onda iskljucujes onu pravu zezanciju sa prijateljima i beskrajno cerekanje

Hej Lust, odlicna ideja. Pa pogledaj ovaj link koji je okacio freedom2dance u 2. postu... tu imas gomilu informacija i kontakte. Koliko sam skontala oni i iznajmljuju ove kabine bas za zabave

Malo sam tragao na netu da vidim kako je ovo prihvaceno u drugim zemljama, i vidim da su se ljudi zapalili sirom sveta.
Pitam se da li ce narod u Srbiji prihvatiti da se blesavi i zabavlja, otpusti glavu i pokrene onu mladalacku kreativnu energiju u sebi

Malo sam tragao na netu da vidim kako je ovo prihvaceno u drugim zemljama, i vidim da su se ljudi zapalili sirom sveta.
Pitam se da li ce narod u Srbiji prihvatiti da se blesavi i zabavlja, otpusti glavu i pokrene onu mladalacku kreativnu energiju u sebi

Hoce hoce... sve je vise zabavnih sadrzaja koji skrecu paznju sa briga i problema... a jedino nam smeh i zabava cine zivot zanimljivim.
I ja sam tragala, videla sam i na FB malo vise o tome. Ima i na YouTube nekih zanimljivih spotova

Back