sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Evo je.
A jel znas ovaj kas.?
Izasao je 93-ce.
A jel znas ovaj kas.?
Izasao je 93-ce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aa svaka ti dala..ne znam za njega..jedva sam tad skrpio za technics 765 polovanAa svaka ti dala..ne znam za njega..jedva sam tad skrpio za technics 765 polovan

хм паде ми на памет јел неко од вас слуша овај тип музике....оно Енергија, др. Иги, ЕТ, Само желим да знам, Снаге ми понестаје итд....
Р.Ѕ. модератору не премештај ми тему молим те...некако ми је прикладнија овом пдф...ипак је музика саставни део тинејџера.....
хм паде ми на памет јел неко од вас слуша овај тип музике....оно Енергија, др. Иги, ЕТ, Само желим да знам, Снаге ми понестаје итд....
Р.Ѕ. модератору не премештај ми тему молим те...некако ми је прикладнија овом пдф...ипак је музика саставни део тинејџера.....

znachi, tvrdim, vozdovac je najjachi!
![]()
znachi, tvrdim, vozdovac je najjachi!
![]()
слажем се......
Р.Ѕ, ајде да их видим да прођу војвде степе
е па ви који имате исти укус као ја можете ли да ми пропоручите још неку псему.....ево ја вама препоручујем "Да ти нисам била довољна", "Ја ти признајем", "Пристајем сада на све".....а од страних dr. Alban "It'ѕ my life"........

VŽD Mafija.znachi, tvrdim, vozdovac je najjachi!
![]()

Slusam ponekad,mada ne domace,vise volim strane poput snap,corona,dr.alban itd...
evo ova pesma je bila jedna od popularnijih dance pesama iz 90tih
ne znam za vas ali meni se svidja![]()