Nenad1331
Iskusan
- Poruka
- 6.076
Ne valja to ništa. Nit da ga turam u banicu, nit za rakiju. Da dojdeš na jug da viš kvo e sirenje staroplaninsko, ovče, meko, ubavoЈел си сигуран да то био сира
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne valja to ništa. Nit da ga turam u banicu, nit za rakiju. Da dojdeš na jug da viš kvo e sirenje staroplaninsko, ovče, meko, ubavoЈел си сигуран да то био сира
Misliš, gedžovan je ka' ti?
Свакако, ако буде прилике са задовољством ћу да пробам.Ne valja to ništa. Nit da ga turam u banicu, nit za rakiju. Da dojdeš na jug da viš kvo e sirenje staroplaninsko, ovče, meko, ubavo
E taka. Od staroplaninskoto nema poubavo.Свакако, ако буде прилике са задовољством ћу да пробам.
Sjenica jeste Srbija, ali nije to ona moravska Srbija koja tebe proganja u snu i na javi. Jeo sam i girose u životu, jesam li Grk zbog toga?Raduje me sto polako prihvatas kulturu tvoje nove domovine Srbije Bice Srbijanca od tebe jos! Hvala Bogu
Иначе био сам на терену на Старој планини. А кисело млеко домаће сам јео на Радану .E taka. Od staroplaninskoto nema poubavo.
Sjenica jeste Srbija, ali nije to ona moravska Srbija koja tebe proganja u snu i na javi. Jeo sam i girose u životu, jesam li Grk zbog toga?
Inače malo koji crnogorski sir ako i jedan može na crtu sjeničkom.
Колико се ти брукаш, друже..Samo da svi postanete Srbijanci, vrijeme je majstorsko reseto! Srbi u Srbiji, Hrvati u Hrvatskoj, Bosnjaci u Bosni itd to je put mira na balkanu!
Vrijeme da se ubije zvijer (nacionalizam) a glava njegova na balkanu je srpski nacionalizam, ispravimo istorijske greske!
Postoje 2 vrste sjeničkog sira. Onaj koji stoji u surutci i on je sočan i topi se u ustima maltene. I onaj koji bude na suvom pa se osuši, taj je suvoparan i jak mada ni prvi nije slab. Ja sam ljubitelj prvog pomenutog.Jeo sam sjenički u jednoj kafani i počeo da se davim koliko je tvrd. A suv je i nema mekoću, aromu i ukus kao naše sirenje sa juga.
Samo da svi postanete Srbijanci, vrijeme je majstorsko reseto! Srbi u Srbiji, Hrvati u Hrvatskoj, Bosnjaci u Bosni itd to je put mira na balkanu!
Da, i mi pravimo. Vurda je još jedan specijalitet, sad sve slabije rasprostranjen a nekad se naširoko pravio.Иначе био сам на терену на Старој планини. А кисело млеко домаће сам јео на Радану .
Imaju Njegušku pršutu, vrh vrhova. I ona solena riba je ekstra. Sir im je normalan, po mom ukusu bolji od onih tvrdih samoubilačkih sireva po zapadnoj Srbiji.Inače malo koji crnogorski sir ako i jedan može na crtu sjeničkom.
Колико се ти брукаш, друже..
Imaju Njegušku pršutu, vrh vrhova. I ona solena riba je ekstra. Sir im je normalan, po mom ukusu bolji od onih tvrdih samoubilačkih sireva po zapadnoj Srbiji.
Домаћин човек, види се.Postoje 2 vrste sjeničkog sira. Onaj koji stoji u surudci i on je sočan i topi se u ustima maltene. I onaj koji bude na suvom pa se osuši, taj je suvoparan i jak mada ni prvi nije slab. Ja sam ljubitelj prvog pomenutog.
Боље кисело млеко нисам пробао у животу а људи немају струју, дал држе у подруму или шта, немам појма. Шта је вурда?Da, i mi pravimo. Vurda je još jedan specijalitet, sad sve slabije rasprostranjen a nekad se naširoko pravio.
Stizalo mi od rodbine u Nikšiću po kilogram izrezane pršute, nar sam jeo celo detinjstvo iz Bara. A i dobra loza izađe izJeste, nasa mediteranska jela jesu jedinstvena na balkan, drago nam je sto vama u dalekim suśednim zemljama svidjaju
Ма бре, ја волим и здраву шалу и све , али се стварно брукаш.Protiv si mira na balkanu, ok...
Može u teglama da se čuva do dve nedelje u podrumu. Mi ga nikad nismo ni držali u frižideru.Боље кисело млеко нисам пробао у животу а људи немају струју, дал држе у подруму или шта
Vurda ili izvara je proizvod koji se dobija od sirutke. Jako bogat proteinima, a nekad je nazivan sirotinjski sir., немам појма. Шта је вурда?
Ма бре, ја волим и здраву шалу и све , али се стварно брукаш.
Kad sam zadnji put bio u CG uzeh picu 'Montenegrinu.' Sve isto kao uobičajna pica samo ima dodatno na njoj njeguškog sira i pršuta. Taj sir koji je navodno njeguški je bio po ukusu sličan suvom sjeničkom, doduše nešto manje suvoparan. Volio bih da sam ga probao samog, tako bih bolje osjetio ukus i teksturu.Imaju Njegušku pršutu, vrh vrhova. I ona solena riba je ekstra. Sir im je normalan, po mom ukusu bolji od onih tvrdih samoubilačkih sireva po zapadnoj Srbiji.
Stizalo mi od rodbine u Nikšiću po kilogram izrezane pršute, nar sam jeo celo detinjstvo iz Bara. A i dobra loza izađe iz
Ма претерујеш. Да се сладиш због нечијег животног пута, ко је морао силом прилика да иде из своје куће... Ја, веруј ми, за тако нешто немам шта да ти кажем.Nema sale, to je stvarni put do mira....volio ti ili ne
Ма претерујеш. Да се сладиш због нечијег животног пута, ко је морао силом прилика да иде из своје куће... Ја, веруј ми, за тако нешто немам шта да ти кажем.
Мени је то било фасцинантно, ја сам то кисело млеко пробао у неком отприлике јуну, а да буде тако хладно, мислим свеже , мени је то баш остало у сећању.Može u teglama da se čuva do dve nedelje u podrumu. Mi ga nikad nismo ni držali u frižideru.