„Današnje žene imaju 3 seksualna poremećaja.“ Mihail Litvak!

Postoji teorija da muškarcu treba da budeš podrška, da ga nadahnjuješ, ugađaš i ostaješ u njegovoj senci…

Pravom muškarcu ne treba nadahnuće. On je sam inspirisan svojim radom. A ne treba živeti za druge i zbog drugih.

Ovo mi se posebno dopada. Ne treba mi Pepeljuga, sposoban sam da sebe odrzavam.

Da žene nisu "nadahnuća", ne bi bilo ni mnogih remek dela!
Meni ovo liči na gomilu prose.... nja,ali je činjenica da se danas ljudi u svemu i svačemu pronalaze.E'lem...ne znam ništa o dotičnom psihoterapeutu, pa neću da previše pričam. Ali mi ovo što je napisao, zvuči da čovek pojma nema o ženama!
Druga stvar...neko je pomenuo samoću. To je kao što je Andrić rekao "poziv koji je častan i hrabar"... ali je namenjen retkim i posebnim ljudima, pa zato nije ni uobičajen(da ne kažem "normalan").

Poslednja izmena:
Ja kada je posao u pitanju imam iskljucivo poslovnu komunikaciju. I nista osim kako radi neko ne zakljucim. Ipak meni je potrebno mnogo vise.
Drugo to vezano za posao, kako kaze, naucices kako se ta osoba snalazi u krizi i resava probleme, a pre toga postavlja da brak treba da je lagodan i da ne treba ziveti za druge. Ja na pr kada zavrsim posao i kuci sam, volim da je lagodno. Ne volim drugo ili trece radno vreme. Porke?

Vole to svi, ali zivot ne ide uvijek lagodno.
Ej, covjek je rekao gdje da gledamo, i kako ... a svako ce da vidi koliko mu dioptrija dozvoljava :D

Koje? To sto nisu nadahnuca?
Andriću je "Jelena žena koje nema" bila nadahnuće.Tako je nastalo njegovo delo! 'El vidiš kako je žena naduhnuće i kad je nema, a zamisli tek kad se pojavi!Samo da se pojavila...verovatno i ne bi bila nadahnuće, nego bi onda razmišljao (šta mi je ovo trebalo u životu)! :hahaha:

Da žene nisu "nadahnuća", ne bi bilo ni mnogih remek dela!
Meni ovo liči na gomilu prose.... nja,ali je činjenica da se danas ljudi u svemu i svačemu pronalaze.E'lem...ne znam ništa o dotičnom psihoterapeutu, pa neću da previše pričam. Ali mi ovo što je napisao, zvuči da čovek pojma nema o ženama!
Druga stvar...neko je pomenuo samoću. To je kao što je Andrić rekao "poziv koji je častan i hrabar"... ali je namenjen retkim i posebnim ljudima, pa zato nije ni uobičajen(da ne kažem "normalan").

Jedno je zena kao zena, a drugo je zena kao supruga :D

Ja sam spomenuo samocu kao tesko prihvatljiv izbor, i da otud losi brakovi, da ne kazem normalni :D

Vole to svi, ali zivot ne ide uvijek lagodno.
Ej, covjek je rekao gdje da gledamo, i kako ... a svako ce da vidi koliko mu dioptrija dozvoljava :D
Ma kapiram nego mi je smesno koliko je politicki korektan a naucnik. Sto lepo lepo ne kaze: ljudi zqhebite brakove nista od toga.
Odmah bi palio s posla ne bi mogao da radi ni kao bloger.

Andriću je "Jelena žena koje nema" bila nadahnuće.Tako je nastalo njegovo delo! 'El vidiš kako je žena naduhnuće i kad je nema, a zamisli tek kad se pojavi!Samo da se pojavila...verovatno i ne bi bila nadahnuće, nego bi onda razmišljao (šta mi je ovo trebalo u životu)! :hahaha:
Pa dobro umetnost je cudna. Ceato se gleda tahnika, mogao je napisati i nisam kreso 6 meseci. Ja bih ga vise uvazavo. Nije da ga ne uvazavam,razumem i vreme u kojem je ziveo. Nego njega je inspirisalo i nabijanje na kolac.

Jedno je zena kao zena, a drugo je zena kao supruga :D

Ja sam spomenuo samocu kao tesko prihvatljiv izbor, i da otud losi brakovi, da kazem normalni :D
Razumem... ali valjda te i određena devojka(žena) nečim "ubedi" da je oženiš? Tipa, po čemu prepoznaješ da je ona prava? Ovde ispada da trebaš jurcati za koleginicama...evo da ti kažem iz ličnog primera. Ja sam jedna osoba na poslu, privatno sam sasvim drugačija! Takođe znam veliki broj žena koji se tako ponaša,jer radim i sa ženama.Sad... druga je stvar gde se ljudi s posla "druže" i privatno...tada bi ova teorija i imala nekog smisla, ali nije to svuda uobičajeno, niti previše rasprostranjeno.

Razumem... ali valjda te i određena devojka(žena) nečim "ubedi" da je oženiš? Tipa, po čemu prepoznaješ da je ona prava? Ovde ispada da trebaš jurcati za koleginicama...evo da ti kažem iz ličnog primera. Ja sam jedna osoba na poslu, privatno sam sasvim drugačija! Takođe znam veliki broj žena koji se tako ponaša,jer radim i sa ženama.Sad... druga je stvar gde se ljudi s posla "druže" i privatno...tada bi ova teorija i imala nekog smisla, ali nije to svuda uobičajeno, niti previše rasprostranjeno.

Mnogi se ljudi privlace, ali nisu nuzno za brak, i sto ste zapeli za kolege ... mozes ti nekog da upoznas kroz njegov posao, a da niste kolege.

Valjda prije vecine brakova ide veza, i dok ste u vezi ti obrati paznju na to kakav je na poslu, a ne mora biti cak ni veza, vec neko poznanstvo. Covjek je samo rekao da ces prije nekog upoznati tako, i na osnovu toga procijeniti ima li tu materijala za nesto dugorocno ... prijedlog, smjernica, nista vise. :D

Back