Данас у 13h објављујем свој први спот

Da budem iskren, ne volim ovu vrstu muzike (cak ni ne smatram to za muziku), ali te podrzavam u svemu sto te cini srecnim, a ovo ocigledno radis iz ljubavi :)
Svetla strana je sto ce zenske da nagrnu cim malo postanes popularniji :D
Хахахахах да ни ја реп баш не гледам као музику већ као поетско изражавње уз мухику - музички рецитал

savršeno brat
tekst, muzika.. spot je mogao malo bolji.. ja bi npr forsirao sivilo u spotu.. siv, oblačan sje ban dan i sive zgrade.. i da slika bude čista.. al ok vi bolje znate od mene :D
alal vam krac na ideji za tekst..

jedna od najboljih rep pesama koje sam u životu čuo
biće nešto od Vas!!!
Што би реко овај мој "алал ти качамак". Много ми је драго брате ако је то ств једма од најбољих реп ствари

Уфф какав осећај кад то чујем....❣️

savršeno brat
tekst, muzika.. spot je mogao malo bolji.. ja bi npr forsirao sivilo u spotu.. siv, oblačan sje ban dan i sive zgrade.. i da slika bude čista..

jedna od najboljih rep pesama koje sam u životu čuo
biće nešto od Vas!!!
I meni se dopada tekst i muzika iako ne slušam taj pravac.
Podrška za bernarda!
Nisam htela da ostavljam komentar ali stičem utisak da nije njegov kanal i da mu je neko drugi radio spot.
Ne znam koje prelaze je radio u video slajdovima, verovatno blur, jedino na to imam zamerku.
Ima mnogo boljih 'prelaza', zavisi u kojem programu radi.

Samo nastavi, imaš podršku!

I meni se dopada tekst i muzika iako ne slušam taj pravac.
Podrška za bernarda!
Nisam htela da ostavljam komentar ali stičem utisak da nije njegov kanal i da mu je neko drugi radio spot.
Ne znam koje prelaze je radio u video slajdovima, verovatno blur, jedino na to imam zamerku.
Ima mnogo boljih 'prelaza', zavisi u kojem programu radi.

Samo nastavi, imaš podršku!
Мој је канал за потребу неких старих неиспуњених идеја. Ја сам урадио спот такође... Најбоље што сам могао за мој први спот који сам монтирао али испало је како сам желео да буде

Све у свему, јбг, шта да кажем сем хвала❣️ :)

Мој је канал за потребу неких старих неиспуњених идеја. Ја сам урадио спот такође... Најбоље што сам могао за мој први спот који сам монтирао али испало је како сам желео да буде

Све у свему, јбг, шта да кажем сем хвала❣️ :)
Super..
Koji program koristiš?

Back