DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 43.195
To je tacno, svi gledaju neki interes a kad si niko i nista ko te jebbe.Многе жене а и мушкарци су групији чим виде да се хвата рој око неких људи
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tacno, svi gledaju neki interes a kad si niko i nista ko te jebbe.Многе жене а и мушкарци су групији чим виде да се хвата рој око неких људи
Ja bih to grupnoPa imas grupi devojke. Nikad cuo?
Тако је. Мада групи девојкама је најврв интерес да тиме што те имају у деушттву себи дижу рангTo je tacno, svi gledaju neki interes a kad si niko i nista ko te jebbe.
Е ја вала не би, пиJa bih to grupno
lajkovala sam ti video u znak podrške
Ево га!!
Јбг брате. А фобијао сам и коментаре да је спот јако умирујућ... Видиш свако има неки свој сензибилтет осетљивост и укусbrt mene zabolela glava od ovoga
Хахахахах да ни ја реп баш не гледам као музику већ као поетско изражавње уз мухику - музички рециталDa budem iskren, ne volim ovu vrstu muzike (cak ni ne smatram to za muziku), ali te podrzavam u svemu sto te cini srecnim, a ovo ocigledno radis iz ljubavi
Svetla strana je sto ce zenske da nagrnu cim malo postanes popularniji
Што би реко овај мој "алал ти качамак". Много ми је драго брате ако је то ств једма од најбољих реп ствариsavršeno brat
tekst, muzika.. spot je mogao malo bolji.. ja bi npr forsirao sivilo u spotu.. siv, oblačan sje ban dan i sive zgrade.. i da slika bude čista.. al ok vi bolje znate od mene
alal vam krac na ideji za tekst..
jedna od najboljih rep pesama koje sam u životu čuo
biće nešto od Vas!!!
I meni se dopada tekst i muzika iako ne slušam taj pravac.savršeno brat
tekst, muzika.. spot je mogao malo bolji.. ja bi npr forsirao sivilo u spotu.. siv, oblačan sje ban dan i sive zgrade.. i da slika bude čista..
jedna od najboljih rep pesama koje sam u životu čuo
biće nešto od Vas!!!
Мој је канал за потребу неких старих неиспуњених идеја. Ја сам урадио спот такође... Најбоље што сам могао за мој први спот који сам монтирао али испало је како сам желео да будеI meni se dopada tekst i muzika iako ne slušam taj pravac.
Podrška za bernarda!
Nisam htela da ostavljam komentar ali stičem utisak da nije njegov kanal i da mu je neko drugi radio spot.
Ne znam koje prelaze je radio u video slajdovima, verovatno blur, jedino na to imam zamerku.
Ima mnogo boljih 'prelaza', zavisi u kojem programu radi.
Samo nastavi, imaš podršku!
Super..Мој је канал за потребу неких старих неиспуњених идеја. Ја сам урадио спот такође... Најбоље што сам могао за мој први спот који сам монтирао али испало је како сам желео да буде
Све у свему, јбг, шта да кажем сем хвала
Филмору сам користио за овај спот мада има много анимација које би се могле искористити за прелазак са слајда на слајдSuper..
Koji program koristiš?
Koji su ti utisci,sta je tvoj cilj?Пустићу вам линк овде... Квалитетан реп је у питању.
Што се спота и песме тиче, мој је текст, бит и први спот који сам монтирао.
Па да видимо оће ли вам се допасти