stvarno je ok spot i muzika original svaka čast
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма нема шта брате хвала ти, увек је пожељно чути шта има свако да каже. Па нисмо комплексаши да се љутимо мајка му стараDobro
Ništa ne kritikujem nego samo kažem svoj utisak
Odlično je jer deluje originalno
I ideja i tema
Pohvalio sam u komentaru na jutjubu
Биће још много тога 9.9. избацујемо мини албум који ће се исто звати "Зграде Памте"и стварно ће бити леп опус чак и за оне који у генералу не слушају репstvarno je ok spot i muzika original svaka čast
Свиђа ти се?Bravo.Samo nastavi
Јесте с'ебано мало за очиSviđa
Možda nije loše @tab503 .ovo zapažanje oko spota...
Јесте с'ебано мало за очи
Могао сам ја пошто је била опција тај ефекат да олабавим и смањим мало, но, сад је касно за то
Ja brate hejtujem samo zlobne ego manijake i attention dropljeЈа сам конто "сад кад баци неки хејт"
Хвала стари мој!
meni je ovo vise licilo na beogradski sindikat i po temi pesme i po stilu repovanjatekst vrlo dobar, ufur drugog glasa dobar
muzika tj bit probaj da ne budes Dr.Iggy
i GRU istovremeno.
meni je ovo vise licilo na beogradski sindikat i po temi pesme i po stilu repovanja
Тако је. ХвалаNije strašno.Uostalom, ima vremena da se sve usavrši.
Mlad si i samo nastavi, sve je tek pred tobom.
Тако је, слажем се. Нема шта брате, ако је критика конструктивна и добронамерна само може помоћи бар да разумеш нечије реално виђење ствариJa brate hejtujem samo zlobne ego manijake i attention droplje
Kako god da je ispalo ti si spreman za kritiku i znas da ces napredovati,ne trosi se na negativne ljude i ne spustaj se na njihov nivo
Ма наравно да нема љутње!! Немамо 10 година да се љутимо. Ово је музика, књижевност, циљ ми је да ме свет чује и много ценим кад неко каже шта му се свиђа па и шта му с ене свиђа. Свету не можеш увек угодити али нема шта да се љутимо, него да научимо из нечега што сам ја можда превидео а ти приметио@bernardo
prvo SVAKA CAST za trud i volju.
a sad samar realnosti
tekst vrlo dobar, ufur drugog glasa dobar
muzika tj bit probaj da ne budes Dr.Iggy
i GRU istovremeno.
Nepomirljiv je taj njegov MTV beat i COR RAP...shvati ovo kao dobronamernu kritiku(savet).
Samo napred i probaj da me budws u šablomu vec da izneses neki svoj fazon.
Miksovanje dva stila je losiji nego nesto svoje autenticno da isfuras.
naravno od mene 4 bambija... jako dobro obzirom na tvoje godine
Најдражд је чути кад неко певуши и кад му уђе у главу. А ти си песникиња, а реп је песништво и музика, тако да ми твоје мишљење посебно значи са лиричке странеSjajno ! Tekst za deset . I tako lako ulazi u uši. Evo već pjevušim .. Zgrade pamte, zgrade pamte .
Jedino što snimak nije baš dobar, ali biće bolje drugi put.
Bravo @bernardo
Кад те упореде са др игијем, груом или бс, па још дискутују на шта више звучи, стварно те учини поноснимmeni je ovo vise licilo na beogradski sindikat i po temi pesme i po stilu repovanja
Скроз се слажем, као нана даркман нпр. Знаш сигурно за нану, са топ листа крајем 90тихni ja..licno vise volim hip hop kad uz rep imas i melodicne deonice.
Ово је више нека клупска музика, не бих ја ово баш мешао са репомda..tako nesto.
i florida je u hiphopu i eto ti kombinacija sa zenskim vokalom.
Odlično! Baš mi se dopada
Ево га!!
Тотото. Шта највише? Спот, изведба, речи, матра?Odlično! Baš mi se dopada