- Poruka
- 40.008
Evo i @RužnaKoLopov čeka obraćanje, napeta kao kišobran, prati na tri monitora, ne trepće.
Boleo me želudac tri dana danas krenulo na bolje
Nisam trebala gledati
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i @RužnaKoLopov čeka obraćanje, napeta kao kišobran, prati na tri monitora, ne trepće.
Ziveo Aleksandar Vucic.U Srbiji se nikad nije bolje zivelo nego sada.
Jel najavio bdp veći od finske?
Leteće trotinete?
Pa i mene bi bolio kada bi morao slušati o onom zlotvoru Šolaku, ali netko mora upoznati javnost s tim kako stvari stoje.Boleo me želudac tri dana danas krenulo na bolje
Nisam trebala gledati
Sve je dobro rekao.Uglavnom sve je uradio stabilna Srbija a narod nezahvalan , ovi sto se bore za Jadar je strpao medju ove nevernike korone
Moj haberu stvari loše stoje
БаксузProšli put pred Djokovića a sad pred košarkaše.
Ja i ne znam da zivim u "" švajcarskoj"ma sve cveta
Spasio od gladi i ne zaposlenja
Od vode i corone
Smanjio dugove Srbije
Plate skočile
Ali javio se iz lepog ambijenta
Ležerno obučen kao da sedi sa prijateljima
Čini mi se da je lanena košulja tamno plava
Samo što nije zaplakao
Vučić o subotnjem protestu u Beogradu: 'Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama'
Politika | 08.08.2024 | access_time 22:05
prt.scr facebook
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je "osnovni cilj" predstojećeg protesta u Beogradu zbog najave rudarenja litijuma - rušenje vlasti.
U obraćanju javnosti sa svog Fejsbuk naloga, Vučić je naveo da "vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama" već da će biti birana na izborima.
"Želim da poručim svima koji su mi slali poruke podrške posle pretnji da će me proterati preko Drine, meni je Srbija sve. Živim za Srbiju, borio sam se za svaku pobedu u politici, ekonomiji, sportu, kulturi. Ne pada mi na pamet da bežim, Srbija je mesto gde sam se rodio i gde ću da umrem. Nikad je neću napustiti. Nema predaje", rekao je Vučić.
On je kazao da je u prethodnih 12 godina, sa različitih pozicija u vlasti, bio neko ko je "u dobroj meri uticao na događaje i politiku" zemlje, ali da nikad nije tražio opravdanja već se "trudio da pronađe rešenja".
"Za tih 12 godina, ma koliko se stvari promenile, od rekordne nezaposlenosti do rekordne zaposlenosti, od visoko zadužene do zemlje koja je dvostruko manje zadužena od proseka EU, zemlje koja je samostalna i nezavisna, bio sam kriv za Kosovo, za spomenik Stefanu Nemanji, za Jovanjicu, za užasna masovna ubistva, za davanja novca Crvenoj zvezdi i Partizanu", rekao je Vučić.
Ponovio je da mu je Srbija "sve dala".
"Ja sam državni čovek već 30 godina, država me izdržava, a moj posao je da za nju dam sve što mogu", napisao je Vučić.
Dodao je da je subotnji protest najavljen zbog navodne brige o zaštiti životne sredine, iako po njegovim rečima, malo ko zna kako bi rudnik litijuma izgledao i mada "kopanja nema još najmanje dve godine".
Ekološke organizacije su za subotu najavile protest u Beogradu jer nije ispunjen zahtev sa protesta u Loznici održanog krajem juna, kada je vlasti dat rok od 40 dana da usvoji zakon kojim se sprečava iskopavanje litijuma i otvaranje rudnika kompanije Rio Tinto u dolini Jadra. Taj rok ističe u subotu.
Vučić o subotnjem protestu u Beogradu: 'Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama'
prt.scr facebook
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je "osnovni cilj" predstojećeg protesta u Beogradu zbog najave rudarenja litijuma - rušenje vlasti.
U obraćanju javnosti sa svog Fejsbuk naloga, Vučić je naveo da "vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama" već da će biti birana na izborima.
"Želim da poručim svima koji su mi slali poruke podrške posle pretnji da će me proterati preko Drine, meni je Srbija sve. Živim za Srbiju, borio sam se za svaku pobedu u politici, ekonomiji, sportu, kulturi. Ne pada mi na pamet da bežim, Srbija je mesto gde sam se rodio i gde ću da umrem. Nikad je neću napustiti. Nema predaje", rekao je Vučić.
On je kazao da je u prethodnih 12 godina, sa različitih pozicija u vlasti, bio neko ko je "u dobroj meri uticao na događaje i politiku" zemlje, ali da nikad nije tražio opravdanja već se "trudio da pronađe rešenja".
"Za tih 12 godina, ma koliko se stvari promenile, od rekordne nezaposlenosti do rekordne zaposlenosti, od visoko zadužene do zemlje koja je dvostruko manje zadužena od proseka EU, zemlje koja je samostalna i nezavisna, bio sam kriv za Kosovo, za spomenik Stefanu Nemanji, za Jovanjicu, za užasna masovna ubistva, za davanja novca Crvenoj zvezdi i Partizanu", rekao je Vučić.
"Ja sam državni čovek već 30 godina, država me izdržava, a moj posao je da za nju dam sve što mogu", napisao je Vučić.
Dodao je da je subotnji protest najavljen zbog navodne brige o zaštiti životne sredine, iako po njegovim rečima, malo ko zna kako bi rudnik litijuma izgledao i mada "kopanja nema još najmanje dve godine".
Ekološke organizacije su za subotu najavile protest u Beogradu jer nije ispunjen zahtev sa protesta u Loznici održanog krajem juna, kada je vlasti dat rok od 40 dana da usvoji zakon kojim se sprečava iskopavanje litijuma i otvaranje rudnika kompanije Rio Tinto u dolini Jadra. Taj rok ističe u subotu.
prt.scr facebook
Prevario je MUNGOSE i DEBILE. Svako sa iq iznad 50 je znao da ce Rio Tinto kopati.PREVARIO GLASAČE, VUČIĆ NEMA LEGITIMITET !!
Pre izbora nije pominjao Rio Tinto koji je bio ukinut, a posle izbora vratio Rio Tinto znači prevario je glasače !
On mora da vrati zabranu za Rio Tinto kao što je bilo pre izbora ili da bude SMENJEN !!
Кад Председник говори то је сигурно нешто важно и увек треба послушати.@ves.bole @Stojkov Menidjer @miso6207 @dulesrbenda @zemunski kej @kapetanmark kraj malih ekrana spremni!
Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama
Da, zato i jeste najbolji političar svih vremena!!!!Zato što je svaki dan izborna kampanja za njega. On radi 365 dana u godini na rejtingu.
Svetacma sve cveta
Spasio od gladi i ne zaposlenja
Od vode i corone
Smanjio dugove Srbije
Plate skočile
Ali javio se iz lepog ambijenta
Ležerno obučen kao da sedi sa prijateljima
Čini mi se da je lanena košulja tamno plava
Samo što nije zaplakao
To ćemo da vidimo...Prevario je MUNGOSE i DEBILE. Svako sa iq iznad 50 je znao da ce Rio Tinto kopati.