Danas tačno u 20 časova! Predsednik se obraća građanima

Jel najavio bdp veći od finske?

Leteće trotinete?

ma sve cveta

Spasio od gladi i ne zaposlenja
Od vode i corone
Smanjio dugove Srbije
Plate skočile
🙈

Ali javio se iz lepog ambijenta
Ležerno obučen kao da sedi sa prijateljima
Čini mi se da je lanena košulja tamno plava

Samo što nije zaplakao

ma sve cveta

Spasio od gladi i ne zaposlenja
Od vode i corone
Smanjio dugove Srbije
Plate skočile
🙈

Ali javio se iz lepog ambijenta
Ležerno obučen kao da sedi sa prijateljima
Čini mi se da je lanena košulja tamno plava

Samo što nije zaplakao
Ja i ne znam da zivim u "" švajcarskoj"

Gde god se okrenes narod zavijen u kredite, omladina se ne zeni, ne zene se do 35te skoro jer nemaju za podstanarstvo plus za račune, porodicu .. Okolo samo pekare kladionice marketi i sitna lova za boraniju....

Kako li je tek tesko u nemackoj od koje imamo veći bdp ne smem ni da zamislim!

Vučić o subotnjem protestu u Beogradu: 'Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama'​

Politika | 08.08.2024 | access_time 22:05

Vučić o subotnjem protestu u Beogradu: 'Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama'

prt.scr facebook
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je "osnovni cilj" predstojećeg protesta u Beogradu zbog najave rudarenja litijuma - rušenje vlasti.

U obraćanju javnosti sa svog Fejsbuk naloga, Vučić je naveo da "vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama" već da će biti birana na izborima.

"Želim da poručim svima koji su mi slali poruke podrške posle pretnji da će me proterati preko Drine, meni je Srbija sve. Živim za Srbiju, borio sam se za svaku pobedu u politici, ekonomiji, sportu, kulturi. Ne pada mi na pamet da bežim, Srbija je mesto gde sam se rodio i gde ću da umrem. Nikad je neću napustiti. Nema predaje", rekao je Vučić.

On je kazao da je u prethodnih 12 godina, sa različitih pozicija u vlasti, bio neko ko je "u dobroj meri uticao na događaje i politiku" zemlje, ali da nikad nije tražio opravdanja već se "trudio da pronađe rešenja".

"Za tih 12 godina, ma koliko se stvari promenile, od rekordne nezaposlenosti do rekordne zaposlenosti, od visoko zadužene do zemlje koja je dvostruko manje zadužena od proseka EU, zemlje koja je samostalna i nezavisna, bio sam kriv za Kosovo, za spomenik Stefanu Nemanji, za Jovanjicu, za užasna masovna ubistva, za davanja novca Crvenoj zvezdi i Partizanu", rekao je Vučić.

Ponovio je da mu je Srbija "sve dala".

"Ja sam državni čovek već 30 godina, država me izdržava, a moj posao je da za nju dam sve što mogu", napisao je Vučić.

Dodao je da je subotnji protest najavljen zbog navodne brige o zaštiti životne sredine, iako po njegovim rečima, malo ko zna kako bi rudnik litijuma izgledao i mada "kopanja nema još najmanje dve godine".

Ekološke organizacije su za subotu najavile protest u Beogradu jer nije ispunjen zahtev sa protesta u Loznici održanog krajem juna, kada je vlasti dat rok od 40 dana da usvoji zakon kojim se sprečava iskopavanje litijuma i otvaranje rudnika kompanije Rio Tinto u dolini Jadra. Taj rok ističe u subotu.

jasno je da je zbog subote drzao monolog po ko zna koji put

previse patetike. kao sto rekoh njegovi monoloyi uvlace sumnju.
dijaloge izbegava jer ocito ne moze da kontrolise pitanja.
ovde sam sebe pita sam odgovara...

sa ovim sve vise uliva sumnju i ovo su mu u stvari veliki udarci samom sebi u stomak

tebi vucicu ne ginu protesti u subotu i ocito je da nece biti samo taj dan. ono sto nam ne treba je krvoprolice ne trebaju nam sukobi.
mirni protesti u redu. sve sam sigurnij ida ce ti protesti izazvati sve vise ljudi na ulice.

ako budu sedali napod i budu mirni protesti onda u redu. da se ne dopusti ni provokatorima da naprave incidente i zlo medju jednim narodom.

definitivno ovi monolozi izazivaju veliku sumnju.

malo mu je bilo sto je rpe pet d ana patetisao sat vremena pred mec djokovica ?

videcemo siguransam da ovo pokazuje sumnju . sam sebe pita sam odgovara... pa dokle vise ?

Vučić o subotnjem protestu u Beogradu: 'Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama'​

Vučić o subotnjem protestu u Beogradu: 'Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama''Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama'

prt.scr facebook
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je "osnovni cilj" predstojećeg protesta u Beogradu zbog najave rudarenja litijuma - rušenje vlasti.

U obraćanju javnosti sa svog Fejsbuk naloga, Vučić je naveo da "vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama" već da će biti birana na izborima.

"Želim da poručim svima koji su mi slali poruke podrške posle pretnji da će me proterati preko Drine, meni je Srbija sve. Živim za Srbiju, borio sam se za svaku pobedu u politici, ekonomiji, sportu, kulturi. Ne pada mi na pamet da bežim, Srbija je mesto gde sam se rodio i gde ću da umrem. Nikad je neću napustiti. Nema predaje", rekao je Vučić.

On je kazao da je u prethodnih 12 godina, sa različitih pozicija u vlasti, bio neko ko je "u dobroj meri uticao na događaje i politiku" zemlje, ali da nikad nije tražio opravdanja već se "trudio da pronađe rešenja".

"Za tih 12 godina, ma koliko se stvari promenile, od rekordne nezaposlenosti do rekordne zaposlenosti, od visoko zadužene do zemlje koja je dvostruko manje zadužena od proseka EU, zemlje koja je samostalna i nezavisna, bio sam kriv za Kosovo, za spomenik Stefanu Nemanji, za Jovanjicu, za užasna masovna ubistva, za davanja novca Crvenoj zvezdi i Partizanu", rekao je Vučić.

"Ja sam državni čovek već 30 godina, država me izdržava, a moj posao je da za nju dam sve što mogu", napisao je Vučić.

Dodao je da je subotnji protest najavljen zbog navodne brige o zaštiti životne sredine, iako po njegovim rečima, malo ko zna kako bi rudnik litijuma izgledao i mada "kopanja nema još najmanje dve godine".

Ekološke organizacije su za subotu najavile protest u Beogradu jer nije ispunjen zahtev sa protesta u Loznici održanog krajem juna, kada je vlasti dat rok od 40 dana da usvoji zakon kojim se sprečava iskopavanje litijuma i otvaranje rudnika kompanije Rio Tinto u dolini Jadra. Taj rok ističe u subotu.

Usraja bato.. U subotu se ti i ove tvoje vucibatine nakrkajte bensedina, pa ko prezivi..

Vučić o subotnjem protestu u Beogradu: 'Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama''Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama'

prt.scr facebook

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Ne moze da ima pregled ko je ko , nije to kao na forumu krste, pa da mu sacica ljudi ucutkuje i pusta ton po potrebi...
Zato je krsta penzionerski dom....doduse sa seks bez granica pdf...

Ali i bez toga psiho slika Srbije je sve vise nalik utakmici USA Srbija na oi 2024...igras a ubedjen si da ces izgubiti..

Mene je prvo cudilo kako to imamo skoro svuda majstore sa 5 godina radnog staza u toj struci...mislim ok ako je neki vanserijski talenat pa i tada malo je 5 godina da se pokazes i dokazes kao majstor...to je ono bas da se pogodi da se dese krize i sve to pa da talenat pokaze sve svoje boje..
Posle sam video da je to prdez i pozicija prica, tj uspeh prica...a ne sposobnost govori...
Sad mi je normalno da neko ko ima 10 godina staza prica o uspehu koji je dosao posle teskog rada i truda, a da ga posle 20 godina nema nigde....a posle 30 je u drugoj struci...

Ali to nisu normalne stvari...to cak nije ni priroda zavrsetka poslovne prilike, ono dosao si obezbedio poziciju i sad ti ne treba ni velika podrska ni marketing ni nista...zgrade su napravljene i stanovi prodati , taj zavrsen razvojni put....

To je jasan prikaz da tokovi novca kreiraju potrebu i etapu zvakanja ljudi i kasnije nema vise potrebe...
Taj antikarijerni a vise projektni pristup je jeftiniji za kapital a stalno odrzava trziste nekvalitetnim u pojedincima a kvalitetnim u smislu CV, bez tradicije i znanja...

Poslednja izmena:

prt.scr facebook

PREVARIO GLASAČE, VUČIĆ NEMA LEGITIMITET !!
Pre izbora nije pominjao Rio Tinto koji je bio ukinut, a posle izbora vratio Rio Tinto znači prevario je glasače !
On mora da vrati zabranu za Rio Tinto kao što je bilo pre izbora ili da bude SMENJEN !!

Pa nije ova subota presudna, ako jeste, onda Srba i ne treba da bude....kratko i jasno...
To je onda ono natego se a preko svojih mogucnosti ovaj narod...

Prevario , pa eto svi pricaju da vrati zabranu i nikom nista....

Ebote sto smo postali uvidjavni prema lopovima i prevarantima, izvinjavamo im se, placamo im odstetu za uvredu casti , placamo zatvor kad ih zatvorimo , odstetu u izgubljenom profitu i vremenu ako imaju blokade racuna..

To nema kod radnika, kod naucnika, kod nekog ko postenije zivi...tu suprotno , ako si posten, pa preziveces, navikao si da te ka.ramo stalno...

U Srbiji si privilegovan ako si lopov i prevarant plus sto jos imas i ogromne prihode...win win....
Privilegovan ne zbog sebe nego te drugi stite da bi zadrzali drustvenu okolinu , ekosistem...

A to isto se desava ako misle da si pokvareni Bezbednjak, ne DB koji radi , nego onaj mutikasa, zloupotrebljava svoj polozaj da ubija i maltretira narod...ako to pomisle, odmah ti se sva vrata privrede otvaraju...

PREVARIO GLASAČE, VUČIĆ NEMA LEGITIMITET !!
Pre izbora nije pominjao Rio Tinto koji je bio ukinut, a posle izbora vratio Rio Tinto znači prevario je glasače !
On mora da vrati zabranu za Rio Tinto kao što je bilo pre izbora ili da bude SMENJEN !!
Prevario je MUNGOSE i DEBILE. Svako sa iq iznad 50 je znao da ce Rio Tinto kopati.

Back