Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad postigne da ga pusi strancima onda gde god ode kleciZato što je svaki dan izborna kampanja za njega. On radi 365 dana u godini na rejtingu.
Cek ja nemam u programu kladionice kosarkase....kad su kosarkasi , imam nemce i francuze...Prošli put pred Djokovića a sad pred košarkaše.
Koja simbolika necu da lezim......
Eurosport je zakon....niti znas sta ostali srbi gledaju, gledas ono sto ti se gleda, imas 4 programa, jeste da nemas vristanje komentatora, a to je ipak lepo slusati , jos kad je bio yu radio , majke mi mi dodje nego narod je blesav sad, da okupim ekipu i da pravimo youtube prenose sa malom audio latencijom pa da ljudi gledaju tv a da ukljuce zvuk sa mog kanala da vidite koji je to show kad se skupe ljudi koji znaju a zezaju se kako svaki prenos nabije adrenalin....a i onaj hormon srece..Dakle sat vremena gledanja u cvikere i kažiprst koji ih pomera na gore
I u usne obima cipele kako se oblizuju
MogućeUkakio se precednik od protesta
Nije se ukakio, koliko ce da se ukaki kad dodje sredina avgusta pa pri kraju avgusta...Ukakio se precednik od protesta
Ja čuo da vaši spremaju batinaše.Što znaci da ce da spreme policiju i batinaše za subotu..
Manite se batina!Ja čuo da vaši spremaju batinaše.
Ali nešto nemaju puno uspeha u tome...
Prošli put pred Djokovića a sad pred košarkaše.
Opet si nevaljaoPokrenula se i botovska masinerija na Krstarici
Evo pojačao do daske da čuju komšije na SBB-u@ves.bole @Stojkov Menidjer @miso6207 @dulesrbenda @zemunski kej @kapetanmark kraj malih ekrana spremni!
Nestrpljiva?Morala sam zapratiti a dvo 8 sati
Ništa još nema
Nestrpljiva?