Danas tačno u 20 časova! Predsednik se obraća građanima

Dakle sat vremena gledanja u cvikere i kažiprst koji ih pomera na gore

I u usne obima cipele kako se oblizuju
Eurosport je zakon....niti znas sta ostali srbi gledaju, gledas ono sto ti se gleda, imas 4 programa, jeste da nemas vristanje komentatora, a to je ipak lepo slusati , jos kad je bio yu radio , majke mi mi dodje nego narod je blesav sad, da okupim ekipu i da pravimo youtube prenose sa malom audio latencijom pa da ljudi gledaju tv a da ukljuce zvuk sa mog kanala da vidite koji je to show kad se skupe ljudi koji znaju a zezaju se kako svaki prenos nabije adrenalin....a i onaj hormon srece..

Ukakio se precednik od protesta :D
Nije se ukakio, koliko ce da se ukaki kad dodje sredina avgusta pa pri kraju avgusta...
Zna da ga ceka strajk prosvetara 5 og septembra, mozda 10og septembra, a mozda ga ceka strajk beogradskih zdravstvenih radnika, tamo 20tog, pa saberi...

koliko vidim 12og mu se zavrsava olimpijada, znaci nema vise lubenice i laganice uz pivce....

Sibice, a B E N Z I N , cudan nacin da se pise voda,......

Da mi je znati da li je lud ili je taj dil sa rio tintom toliko kriminalan da mora da poturi glavu ovako.....

U svakom slucaju bice zapamcen po tome....da je laganicu vladavine oterao u nesto eksplozivno...

Poslednja izmena:
Prošli put pred Djokovića a sad pred košarkaše. :per:

Pa frka je.. Ajde sto je jedno njih 50 klepilo lovu od Rio Tinta, nego su lovu potrosili.. Sad nema nazad, a narod nadrkan.. Ako smo nesto ukapirali zadnjih 12 godina, to je da Vucic ima smrtni zent od naroda.. Veceras ce da kuka kako jedna (ili vise, zavisi od potrebe) strana sluzba organizuje za 10. avgust da ga sruse.. Njega, koji nikad ne laze, i saspe istinu brzinom munje, i nikog se ne plasi, i spava na tapisonu.. Sve za dobro ovog nezahvalnog naroda..

Back