Danas, sutra, kako sprečiti da novi SNS dodje na vlast?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Druže ti sam kažeš da te to ne interesuje a ovde diskutujem o tome pa ako te ne interesuje onda ne bi bio ni na ovoj temi hajde da budemo realni.

Taj isti, kako ga ti nazva, Pera ako te ubedi da on može da bude šef u tvojoj toj istoj banci na primer ili u bilo kojem preduzeću ili u političkoj partiji ili u sportskoj ustanovi ili bilo gde ti ćeš glasati za njega a ako taj isti Pera nema protivnike nego svi gledaju da sruše peru taj Pera može jedino samo da dobije nadmoć zato što ga svi ostali ljudi koji i ne bi glasali za njega oni ne vide drugi izlaz nego glasaju za tog jednog peru koji i da ne zna šta radi na kraju je opet jedini koji zna makar nešto gde svi ostali su protiv njega pa on može da bude buntovnik.
Pa zar ovo nije sprdnja , zezanje , ja sam tako shvatio ceo forum, odavno je to prestalo da bude razumno , ozbiljno ?
Ponekad mi zao sto za sprdnju uzijmamo neke nastradale, ili saobracajke, ali mora nesto da se melje..

Politička situacija u zemlji gde živim, barem za mene, nije sprdnja
Situacija nije, ali je svi shvataju kao da jeste, i tako se i ponasaju , i jos uvek se ponasaju kao da je sprdnja, ali ovo je forum, to je mesto za sprdnju...tako su ga oranizovali , takko zaradjuju , tako mi sluzimo kao zamorcici, i to ti je to ..hoces neces..
Sve sto nije sprdnja se brise ako nije u nekom zabavnom zutom tonu...ili u tonu emisija koje su u takvom tonu na TV.....to je navika vec...

nada umire poslednja
Jel se nadamo mi stvarno?
Mislim znam da smo realisti, jel realno da se nadamo?
Postoji, to postoji postoji, to postoji cini da mene od kako sam 18 godina napunio malo zezaju malo kroz zbilju pohvale kako bih bio dobar predsednik drzave....ali to znamo da je naiva mladih , koji misle da se postaje predsednik drzave tako sto ti je zelja i sposobnost da organizujes da sve bude bolje i funkcionise dobro...

Ali mi znamo da predsednik postaje onaj ko pomiri lopove i kriminalce, i alav narod i glupsone koji imaju rec, ima i onih koji nemaju rec..
Pa znamo da predsednik nije taj koji formira drustvo , ali sad dolazim do poente, izgleda da ta zelja tih mojih klasica nije samo zelja mojih klasica, nego i naroda, pa je narod zeleo da im vucic bude taj koji ce da organizuje i formira celo drustvo , kao sto je Sloba pre toga , na malo ruzan nacin formirao drustvo , ratovima, izbeglicama, unistenjem domaceg stanovnistva, ekonomskom bedom i postavljanjem kriminala za vrhunsku vrednost drustva i ocinstva...

Postoji, to postoji postoji, to postoji cini da mene od kako sam 18 godina napunio malo zezaju malo kroz zbilju pohvale kako bih bio dobar predsednik drzave....ali to znamo da je naiva mladih , koji misle da se postaje predsednik drzave tako sto ti je zelja i sposobnost da organizujes da sve bude bolje i funkcionise dobro...

Ali mi znamo da predsednik postaje onaj ko pomiri lopove i kriminalce, i alav narod i glupsone koji imaju rec, ima i onih koji nemaju rec..
Pa znamo da predsednik nije taj koji formira drustvo , ali sad dolazim do poente, izgleda da ta zelja tih mojih klasica nije samo zelja mojih klasica, nego i naroda, pa je narod zeleo da im vucic bude taj koji ce da organizuje i formira celo drustvo , kao sto je Sloba pre toga , na malo ruzan nacin formirao drustvo , ratovima, izbeglicama, unistenjem domaceg stanovnistva, ekonomskom bedom i postavljanjem kriminala za vrhunsku vrednost drustva i ocinstva...
ne zelim biti deo krda, koje poslusno klima glavom...protiv sam svake nepravde, pa makar i ja licno, cinio bilo kakvu nepravdu...svestan sam realne situacije, tako da nemam nikakvih iluzija...hocu da verujem u pojavu srpskih talibana i dolazak dana svodjenja racuna i placanja tih istih racuna

Svedoci smo da se u BG formiralo jako drustvo kriminogenih osoba, od kojih nisu svi sa pistoljima, ali sve je to kriminal, kradja, prodaja ukradene robe, usluge krimosima koji su dobri sa politicarima, jer ti treba da budes pokriven, i stalna integracija sa policijom i sudstvom...
I svi koji dodju uglavnom se povezu sa takvim strukturama i pojedincima, kao asistenti , kao neki zaposleni , ali su u sustini sluge takvih struktura...
To se cuje cak i u busu kad dolaze da pocnu da rade u Bg...
Totalno su zanimljivi ti ovovremenski razgovori za posao , totalno su isti i kod iste osobe, kad izadjes iz zatvora i hoces da postanes sef tamo nekog ili vise gradilista, i kad radis kao elektricar na nekim objektima i gradilistima...

Ne znam posle koliko vremena ce kriminalizovana scena postati mentalitet tj kao u kolumbiji , gajis cerku da postane dro ljica nekom kartelu , a muskarca da bude na poziciji da kad treba pomogne nekom kartelu...

A kao Srbija superiornija od siptarskih narkotik kartela i vecine siptarskog naroda koji sve vise radi za njih....
A ovamo jeste ekonomista, jeste radi za bambi , jeste ali ispod regularnog posla je i kriminalac plave kragne koji radi sta joj se kaze kad joj se kaze...
Jeste studentkinja, i roditelji joj posteni kao i svi posteni Srbi , ali svake godine tri puta godisnje je premijera prostitutka, mislim u tri termina, po tri puta, svaki put hiljadarka, i moze da mirno uci...i usladi se do 30 i doktorskih studija..

Jedino su institucije brana samovolji vlasti, još od kad su prvi ustavi počeli da se donose. Trenutna vlast je sve uradila da podrije institucije, da nas ubedi da one postoje samo da bi njihovu vlast održavale, a to nije baš tako - tu su tužiteljke koje hrabro istupaju, tu su sudije, tu su nastavnici. Institucije postoje, samo ih treba ojačati u budućnosti.
Nije tačno.DOS je urušio institucije.

Naišla sam na jednu zanimljivu diskusiju na društvenoj mreži koja mi je poslužila za ovu temu :

Prvo- kakve su šanse da se sruši SNS vlast ?
Drugo - i da se to desi, kako sprečiti da neki novi SNS dodje na vlast ?

Šta mislite..kako ?
Srbija je okupirana od komunistickog nakota skoro ce 100 godina.

Skinuli ste srpskog kralja samo zato sto je srpski; a onda ste birali dozivotne diktatore, od tita preko zlobe do ovog bolida danas.

Komunisti su vas iztrebljivali vise od Nemaca, a ta stoka sto se narodom zove i danas se bori za internacionalisticke globalisticke ideje i za iste glasa u vidu EU.

Slavu slavite (cast izuzecima) da se okupite i nazderete i ponapijate uz blagoslov nekih mantijasa sa cenovnikom koji glume svestena lica.

Qurve i navijaci su primeri novim narastajima i retardi se promovisu u drustvenom zivotu.

Narod koji je nemoralan i poluretardiran da u 21 veku nema ideju kako da uredi institucije i ogranici vlast svakom banditu finansiranom od stranih neprijatelja nema blistavu buducnost.

Nova vlast

ujedinjena-patriotska-opozicija-2.jpg906z513_nada-logo-nnna.jpg434146901_122132425574169474_175385807497789667_n.jpgpoks-logo.jpg417523795_3540965936218212_5428491933016499738_n.jpgkjh.jpgij.jpgkoalicija-dveri-djb-4.jpgFlag_of_the_People's_Party_(Serbia,_2017).svg.png1680280847-received_3391385391121009a-750x422.jpg

Predsednik ne postaje - nego ga postavljaju.
Čak i u SAD, bar je na primeru Bajdena to svako mogao da vidi.
Kao i to ko zaista vlada.

Ako je očuvanje države i državnosti u pitanju, ja sam privatno za tiraniju..što veći tiranin za državu bolje, Vučić je mala maca...
Lične slobode pojedinca su u tom tiranija slučaju max ograničene ali drugačije sa masom ne može...čovek je sebično biće u svojoj osnovi i što mu više daš više je nezadovoljan, najeden, besan, lenj...
Okrutno jeste ali je čista istina...

Back