teletabis56
Poznat
- Poruka
- 7.061
Valjda ih zato i dan danas ima aktivnih?Zmajeve su bile sranjje,eto zasto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda ih zato i dan danas ima aktivnih?Zmajeve su bile sranjje,eto zasto.
Ne kao ranijeValjda ih zato i dan danas ima aktivnih?
Vera se ne gleda po svestenicima, nego je ona u srcu ili nije.ni crkvene glavesine, nisu bas neki vernici...kakve vladike, takav narod...patrijarha da ne pominjem
Pa zar ovo nije sprdnja , zezanje , ja sam tako shvatio ceo forum, odavno je to prestalo da bude razumno , ozbiljno ?Druže ti sam kažeš da te to ne interesuje a ovde diskutujem o tome pa ako te ne interesuje onda ne bi bio ni na ovoj temi hajde da budemo realni.
Taj isti, kako ga ti nazva, Pera ako te ubedi da on može da bude šef u tvojoj toj istoj banci na primer ili u bilo kojem preduzeću ili u političkoj partiji ili u sportskoj ustanovi ili bilo gde ti ćeš glasati za njega a ako taj isti Pera nema protivnike nego svi gledaju da sruše peru taj Pera može jedino samo da dobije nadmoć zato što ga svi ostali ljudi koji i ne bi glasali za njega oni ne vide drugi izlaz nego glasaju za tog jednog peru koji i da ne zna šta radi na kraju je opet jedini koji zna makar nešto gde svi ostali su protiv njega pa on može da bude buntovnik.
situacija je takva, kakva je...bez ulepsavanjaVera se ne gleda po svestenicima, nego je ona u srcu ili nije.
Ocigledno da u Srbiji nije, i da je zavladala jagma za vlascu, moci, pohlepom, materijalnim sredstvima i da im je to draze od vere u Gospoda.
Pa onda nemojte da tezite za boljom vlascu.situacija je takva, kakva je...bez ulepsavanja
Politička situacija u zemlji gde živim, barem za mene, nije sprdnjaPa zar ovo nije sprdnja , zezanje , ja sam tako shvatio ceo forum, odavno je to prestalo da bude razumno , ozbiljno ?
Ponekad mi zao sto za sprdnju uzijmamo neke nastradale, ili saobracajke, ali mora nesto da se melje..
Logično, kad se ne proizvode decenijama.Ne kao ranije
Situacija nije, ali je svi shvataju kao da jeste, i tako se i ponasaju , i jos uvek se ponasaju kao da je sprdnja, ali ovo je forum, to je mesto za sprdnju...tako su ga oranizovali , takko zaradjuju , tako mi sluzimo kao zamorcici, i to ti je to ..hoces neces..Politička situacija u zemlji gde živim, barem za mene, nije sprdnja
nada umire poslednjaPa onda nemojte da tezite za boljom vlascu.
Jel se nadamo mi stvarno?nada umire poslednja
ne zelim biti deo krda, koje poslusno klima glavom...protiv sam svake nepravde, pa makar i ja licno, cinio bilo kakvu nepravdu...svestan sam realne situacije, tako da nemam nikakvih iluzija...hocu da verujem u pojavu srpskih talibana i dolazak dana svodjenja racuna i placanja tih istih racunaJel se nadamo mi stvarno?
Mislim znam da smo realisti, jel realno da se nadamo?
Postoji, to postoji postoji, to postoji cini da mene od kako sam 18 godina napunio malo zezaju malo kroz zbilju pohvale kako bih bio dobar predsednik drzave....ali to znamo da je naiva mladih , koji misle da se postaje predsednik drzave tako sto ti je zelja i sposobnost da organizujes da sve bude bolje i funkcionise dobro...
Ali mi znamo da predsednik postaje onaj ko pomiri lopove i kriminalce, i alav narod i glupsone koji imaju rec, ima i onih koji nemaju rec..
Pa znamo da predsednik nije taj koji formira drustvo , ali sad dolazim do poente, izgleda da ta zelja tih mojih klasica nije samo zelja mojih klasica, nego i naroda, pa je narod zeleo da im vucic bude taj koji ce da organizuje i formira celo drustvo , kao sto je Sloba pre toga , na malo ruzan nacin formirao drustvo , ratovima, izbeglicama, unistenjem domaceg stanovnistva, ekonomskom bedom i postavljanjem kriminala za vrhunsku vrednost drustva i ocinstva...
Nije tačno.DOS je urušio institucije.Jedino su institucije brana samovolji vlasti, još od kad su prvi ustavi počeli da se donose. Trenutna vlast je sve uradila da podrije institucije, da nas ubedi da one postoje samo da bi njihovu vlast održavale, a to nije baš tako - tu su tužiteljke koje hrabro istupaju, tu su sudije, tu su nastavnici. Institucije postoje, samo ih treba ojačati u budućnosti.
izdjandjao ti jezik.Nije tačno.DOS je urušio institucije.
Ne kapiraš ti ironiju.Izanđale su fraze o urušavanju institucija koje nikad nisu ni postojale.izdjandjao ti jezik.
to vise ni pas sa puterom ne guta.
cak su i papagaji promenuli plocu...
Srbija je okupirana od komunistickog nakota skoro ce 100 godina.Naišla sam na jednu zanimljivu diskusiju na društvenoj mreži koja mi je poslužila za ovu temu :
Prvo- kakve su šanse da se sruši SNS vlast ?
Drugo - i da se to desi, kako sprečiti da neki novi SNS dodje na vlast ?
Šta mislite..kako ?
Industrijska proizvodnja je za vreme DOS-a pala na najniže grane, ima egzaktnih statističkih podataka.Ne lupaj
Zec u šumi a vi već ražanj pripremili.****** miša vreme je da odrastete.
Sve je to lepo jer govori u prilog zaključka da sloboda govora nije ukinuta kako neki kažu ali o tome ko će biti vlast odlučuju glasači na izborima.
Koji srpski starac živi 20 narednih godina? Ma,'ajte molim vas...SNS nece pasti narednih 20 godina.dokle god starci budu glasali za njih.das im malo vecu penziju i paket njima mirna Backa
Predsednik ne postaje - nego ga postavljaju.Jel se nadamo mi stvarno?
Mislim znam da smo realisti, jel realno da se nadamo?
Postoji, to postoji postoji, to postoji cini da mene od kako sam 18 godina napunio malo zezaju malo kroz zbilju pohvale kako bih bio dobar predsednik drzave....ali to znamo da je naiva mladih , koji misle da se postaje predsednik drzave tako sto ti je zelja i sposobnost da organizujes da sve bude bolje i funkcionise dobro...
Ali mi znamo da predsednik postaje onaj ko pomiri lopove i kriminalce, i alav narod i glupsone koji imaju rec, ima i onih koji nemaju rec..
Pa znamo da predsednik nije taj koji formira drustvo , ali sad dolazim do poente, izgleda da ta zelja tih mojih klasica nije samo zelja mojih klasica, nego i naroda, pa je narod zeleo da im vucic bude taj koji ce da organizuje i formira celo drustvo , kao sto je Sloba pre toga , na malo ruzan nacin formirao drustvo , ratovima, izbeglicama, unistenjem domaceg stanovnistva, ekonomskom bedom i postavljanjem kriminala za vrhunsku vrednost drustva i ocinstva...