Danas, sutra, kako sprečiti da novi SNS dodje na vlast?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naišla sam na jednu zanimljivu diskusiju na društvenoj mreži koja mi je poslužila za ovu temu :

Prvo- kakve su šanse da se sruši SNS vlast ?
Drugo - i da se to desi, kako sprečiti da neki novi SNS dodje na vlast ?

Šta mislite..kako ?
Већина политичара је дошла из СПСа, СРСа и странака ДОСа у СНС, тако ће бити и у тој новој коалицији.

Ви опстајете,целокупни моненарни Систем Србије,Народна Банка,Муслију ти узима Кредите ,опстаје на Основу Гастоса и Прилива Новца који се годишње слије у Земљу.
Муслију је допринео томе да је Србија зависна од Гастоса јер је укинуо,угасио сву нашу Индустрију и велика Предузећа.
А и Гастоси му полако окрећу леђа.
Он ће да запали негде преко са покраденим Новцем,где ћеш ти са се удомиш као постанеш банкрот преко Ноћи?
Није да ниси у праву, само ме занима коју је то нашу велику индустрију и која то велика предузећа угасио ?

Ma nije ni to problem koliko činjenica da evo na primer ja slušam Đilasa već desetak godina kako se suprotstavlja opoziciji a ja još jednom nisam čuo nikakav plan tog Đilasa za Srbiju osim da se sruši trenutna vlast.

Evo nek me neko koriguje i nek mi pokaže neki izvor gde tačno piše šta će taj Đilas da uradi za Srbiju ako postane predsednik države i ja ću lično se potruditi da pročitam od prvog do zadnjeg slova i da vidim da li taj Đilas stvarno vredi da se izabere kao predsednik države

Da, u mnogo slučajeva kao što si i sam rekao su opozicije potplaćene ili podržavane od mnogih institucija i tako dalje ali makar imaju neki plan šta će da urade ako budu izabrani e sad da li je taj plan dobar ili nije to je već druga priča ali ovde pričamo o tome da mnogi ljudi prosto su u nedoumici šta ćemo ako ne bude SNS na vlasti jer prosto niko drugi nema plan šta će da uradi za tu Srbiju nego je samo u planu da se sruši vlast.
Pa ako nisi primetio , vise u predizbornoj kampanji niko ne govori sta planira jer svi gradjani znaju da lazu , nikad nista ne ispune i opet ih biraju , pa sto bi se blamirali da lazu kad je nebitno slagali ne slagali..bolje da ne kazu i ne slazu..

Већина политичара је дошла из СПСа, СРСа и странака ДОСа у СНС, тако ће бити и у тој новој коалицији.
Pa sto bi se iko bavio politikom u Srbiji...narod se ruga sposobnim, a sta ti mozes kao , a sto bas ti...i slicno...
To ti je uz stalno iskazanu zelju za protekcijom, dovoljan znak sta se od tebe ocekuje ako nisi ti nego si izabran, a kako doci na funkciju a da si ti , a da nisi izabran, ja sam slucajno osetio to , kad su mislili da sam DB, pa mi naravno otvorili sva vrata i uvukli mi se u bulju....
Ali ako nisi Db , ili ako ne pomisle da si DB, sta onda...?

Vucic je to danas u Srbiji
Sramota za srpski narod je nacin kako je to ostvario , ne to sto to jeste postao , nego lakoca kkojom je narod sagnuo ledja i skinuo gace i natrtio se, sa osmehom, ja nisam mogao da verujem sta gledam...ti osmesi , to stenjanje ali i dalje osmesi....vala nagledao sam se ljudske duhovne sirotinje, za celo covecanstvo , znaci od pre hrista do danas....
Ko bi rekao da to moze uz ovakve dogadjaje i ovakvu relativnu mirnu i kao uvek prisutnu vlast i uredjenje i drzavu, ali takva vremena su bila bas svega sam se nagledao....evo i to za skidanje gaca i trcenje od strane samog naroda da bi neko izabran postao diktator...to mi nikad ne bi palo na pamet da se u mirnim i kilavim vremenima desi...

Pa ako nisi primetio , vise u predizbornoj kampanji niko ne govori sta planira jer svi gradjani znaju da lazu , nikad nista ne ispune i opet ih biraju , pa sto bi se blamirali da lazu kad je nebitno slagali ne slagali..bolje da ne kazu i ne slazu..

Ja ne znam koja iole normalna osoba na ovom svetu ne zna da svi političari lažu ali je samo pitanje ko sa svojom laži odmah mi više publike i dobije više podrške tako da to nije ništa novo.

Ja ovde pričam o tome da prosto ti trebaš da pripremiš neki plan šta bi ti uradio da postaneš vođa bilo čega da li to bila kompanija, sportski klub ili neka politička stranka ali ti moraš da predstaviš svoj plan šta ćeš ti uraditi ako postaneš vođa.

Pa koji je smisao da se uopste nesto trosi vreme oko politike ako politicari lazu i svejedno bivaju birani...ja ne vidim smisao da me interesuje 1% od politike, makar sutra vesali ljude po terazijama, kad vec nemam drustvo koje bira nesto , nego bira bez obzira na nesto , onda znaju nesto sto ja ne znam...i onda ih pustim da uzivaju jer su isto drustvo kao i ti izabrani na vlasti , sta god pricali...

Ja ne verujem ljudima koji biraju po principu , pera mi rekao...a takvi su svi danas, neko im rekao koga da biraju i sta da biraju...ili koga da ne biraju, nemoj mariniku ona je rumunski spijun, npr, nemoj ovog on je francuski spijun, nemoj onog, ko zna sta bih ja ispao , izdajnik svakako , iako sam spasio vise zivota od vecine koji bi me vesali , a verovatno vise od svih , ali nema veze, nisi po meri , visis...

Ja cu sutra da odem u banku da se raspitam koja daje kredit nezaoslenima, pa cu da se odmah prijavim za kredit, uzmem jedan 5 soban stan...ako daju , ako razrezu mora jednosoban, onda mora...
Nekako je malo cudno ali ima smisla , daju ti kredit, znaju da neces vratiti, ali izaberes od koga ces kupiti, onda kupis od toga, to je neko od njihovih , i onda si im duzan, ako si krimos, placas, ako nisi , ne znam, placas, bubreg, jaja, svaki dan po dva puta snoskica za kredit...drzavna oplodjajna klinika...
A ne da uvozimo seme iz Spanije....pa nam deca mirisu na spansku sunku...

Pa koji je smisao da se uopste nesto trosi vreme oko politike ako politicari lazu i svejedno bivaju birani...ja ne vidim smisao da me interesuje 1% od politike, makar sutra vesali ljude po terazijama, kad vec nemam drustvo koje bira nesto , nego bira bez obzira na nesto , onda znaju nesto sto ja ne znam...i onda ih pustim da uzivaju jer su isto drustvo kao i ti izabrani na vlasti , sta god pricali...

Ja ne verujem ljudima koji biraju po principu , pera mi rekao...a takvi su svi danas, neko im rekao koga da biraju i sta da biraju...ili koga da ne biraju, nemoj mariniku ona je rumunski spijun, npr, nemoj ovog on je francuski spijun, nemoj onog, ko zna sta bih ja ispao , izdajnik svakako , iako sam spasio vise zivota od vecine koji bi me vesali , a verovatno vise od svih , ali nema veze, nisi po meri , visis...

Druže ti sam kažeš da te to ne interesuje a ovde diskutujem o tome pa ako te ne interesuje onda ne bi bio ni na ovoj temi hajde da budemo realni.

Taj isti, kako ga ti nazva, Pera ako te ubedi da on može da bude šef u tvojoj toj istoj banci na primer ili u bilo kojem preduzeću ili u političkoj partiji ili u sportskoj ustanovi ili bilo gde ti ćeš glasati za njega a ako taj isti Pera nema protivnike nego svi gledaju da sruše peru taj Pera može jedino samo da dobije nadmoć zato što ga svi ostali ljudi koji i ne bi glasali za njega oni ne vide drugi izlaz nego glasaju za tog jednog peru koji i da ne zna šta radi na kraju je opet jedini koji zna makar nešto gde svi ostali su protiv njega pa on može da bude buntovnik.

Naišla sam na jednu zanimljivu diskusiju na društvenoj mreži koja mi je poslužila za ovu temu :

Prvo- kakve su šanse da se sruši SNS vlast ?
Drugo - i da se to desi, kako sprečiti da neki novi SNS dodje na vlast ?

Šta mislite..kako ?

Trenutno ko god dodje da vlada, biće isto.

Problem je sistem gde je dozvoljeno da stranka u Srbiji ima veća ovlašćenja od institucija..

De fakto mi sada nemamo državu jer nam institucije nisu nezavisne.

Dobro, kad ja lupam, hajde reci ti meni zašto mi danas nemamo ZMAJ-eve kombajne najsavremenijih performansi nego ih uvozimo iz ZAPADNOG KOLEKTIVA ?
Zašto nemamo IMR traktore najnovije generacije ?
Zašto nemamo IMT traktore najnovije generacije?
Nego ih uvozimo iz ZAPADNOG KOLEKTIVA.
Zašto nemamo JUGOSTROJEVE kompresore nego uvozimo iz ZAPADNOG KOLEKTIVA ?
Nekada je stara Škoda bila mnogo lošiji auto od Zastavinog TRISTAĆA u ono vreme.
Danas vozimo najnovije ŠKODE a naša ZASTAVA više ne postoji ?

Šta misliš ZAŠTO ?

Zato što Česi, Slovaci i Belorusi NISU IMALI ĐINŠIĆA I ŽUTE "DEMOKRATE" ?

Zato danas beloruski traktori pariraju američkim, nemačkim italijanskim, A MI KUPUJEMO I JEDNE I DRUGE.

Zato danas Škoda prodaje svoje automobile svuda po svetu, a našu ZASTAVU je Dinkić UGASIO ZA SVA VREMENA !

RAZMERE UNIŠTENJA SRPSKE PRIVREDE OD STRANE 5-TO OKTOBARSKIH "OSLOBODIOCA" SU OGROMNE.
To samo boodale ne vide. :kafa:

Dobro, kad ja lupam, hajde reci ti meni zašto mi danas nemamo ZMAJ-eve kombajne najsavremenijih performansi nego ih uvozimo iz ZAPADNOG KOLEKTIVA ?
Nekada je stara Škoda bila mnogo lošiji auto od Zastavinog TRISTAĆA u ono vreme.

Šta misliš ZAŠTO ?

Zato danas beloruski traktori pariraju američkim, nemačkim italijanskim, A MI KUPUJEMO I JEDNE I DRUGE.

Zato danas Škoda prodaje svoje automobile svuda po svetu, a našu ZASTAVU je Dinkić UGASIO ZA SVA VREMENA !

RAZMERE UNIŠTENJA SRPSKE PRIVREDE OD STRANE 5-TO OKTOBARSKIH "OSLOBODIOCA" SU OGROMNE.
Sreća, pa je Vučić to vratio?

Šta misliš ZAŠTO ?

Zmajeve su bile sranjje,eto zasto.

Back