Danas, sutra, kako sprečiti da novi SNS dodje na vlast?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naišla sam na jednu zanimljivu diskusiju na društvenoj mreži koja mi je poslužila za ovu temu :

Prvo- kakve su šanse da se sruši SNS vlast ?
Drugo - i da se to desi, kako sprečiti da neki novi SNS dodje na vlast ?

Šta mislite..kako ?

Čim se čike i tete dogovore kako će se zvati ta nova "spasonosna stranka" i kad svi poznati paraziti predju tamo samo će ti se kazati :D
Nemoj da lupaš svoju lepu glavicu, utiče na lepotu :heart:

Naišla sam na jednu zanimljivu diskusiju na društvenoj mreži koja mi je poslužila za ovu temu :

Prvo- kakve su šanse da se sruši SNS vlast ?
Drugo - i da se to desi, kako sprečiti da neki novi SNS dodje na vlast ?

Šta mislite..kako ?
Tako što bi se mejnstrim opozicija uozbiljila i jasno i odlučno distancirala od agresivnog građanizma i svog lažnog antinacionalizma koji se svodi na banalno podržavanje maksimalističkih zahteva okolnih nacionalizama.

Treba VODJA opozicije. Treba opoziciji nove ideje koje ce prezentovati publici, zatim lobiranje kod stranaca za podrsku.
Trebaju govnjive motke.
Cim zvaloje ode ( u bilo kojoj formi ) to ce biti i kraj SNS, oni ce se sami ugasiti. Nemaju nikakvog potencijala da nastave dalje. Vladajuca garnitura je uglavnom funkcionalno nepismena, bahata, nemoralna i kriminalna.
Problem Druge Srbije je upravo u tome što traži (i nalazi) podršku i sagovornike iz redova nacionalista iz susedstva. Ovo je upravo primer toga: albanski nacionalista koji pokazuje izrazitu netrpeljivost prema preostalim Srbima na Kosovu, kolega @Blues Brothers, javite se slobodno, daje ideje srpskim antinacionalistima, etiketira i određuje ko je podoban a ko “vučićevac”…

S kim si takav si kolega rad40…

Problem Druge Srbije je upravo u tome što traži (i nalazi) podršku i sagovornike iz redova nacionalista iz susedstva. Ovo je upravo primer toga: albanski nacionalista koji pokazuje izrazitu netrpeljivost prema preostalim Srbima na Kosovu, kolega @Blues Brothers, javite se slobodno, daje ideje srpskim antinacionalistima, etiketira i određuje ko je podoban a ko “vučićevac”…

Ma ja sam i sa đavolom da se ovaj zlotvor ruši.

Tako što bi se mejnstrim opozicija uozbiljila i jasno i odlučno distancirala od agresivnog građanizma i svog lažnog antinacionalizma koji se svodi na banalno podržavanje maksimalističkih zahteva okolnih nacionalizama.

Pravo u metu. To je jedini razlog zašto je Vučić i dalje na vlasti( uz nesposobnost tzv. opozicije). Većina ljudi će podržati studentske zahteve(a ko normalan ne bi) ali preko toga ne. Ybt, ko će da glasa za Milu Pajić, Mariniku, Davida Međudelca( ili tako nekako), drugaricu Bilju koja pozdravlja drugove iz Azova u Azovstalju, razne skojevske studentske organizacije, anarhiste, lenjiniste, zelene itd...Jedino što bi moglo biti prihvatljivo je Jovanović. Sve ostalo je ili ludo ili u mikrodeminzijama što se tiče potrebnog gabarita političke stranke. Sumnjam da iko u Evropi ima ovakvu nakaznu političku pozornicu kao Srbija.

Pravo u metu. To je jedini razlog zašto je Vučić i dalje na vlasti( uz nesposobnost tzv. opozicije). Većina ljudi će podržati studentske zahteve(a ko normalan ne bi) ali preko toga ne. Ybt, ko će da glasa za Milu Pajić, Mariniku, Davida Međudelca( ili tako nekako), drugaricu Bilju koja pozdravlja drugove iz Azova u Azovstalju, razne skojevske studentske organizacije, anarhiste, lenjiniste, zelene itd...Jedino što bi moglo biti prihvatljivo je Jovanović. Sve ostalo je ili ludo ili u mikrodeminzijama što se tiče potrebnog gabarita političke stranke. Sumnjam da iko u Evropi ima ovakvu nakaznu političku pozornicu kao Srbija.
90% ljudi nema pojma ko su ovi, sem Marinike naravno.

Pravo u metu. To je jedini razlog zašto je Vučić i dalje na vlasti( uz nesposobnost tzv. opozicije). Većina ljudi će podržati studentske zahteve(a ko normalan ne bi) ali preko toga ne. Ybt, ko će da glasa za Milu Pajić, Mariniku, Davida Međudelca( ili tako nekako), drugaricu bilju koja pozdravlja drugove iz Azova u Azovstalju, razne skojevske studentske organizacije, anarhiste, lenjiniste, zelene itd...Jedino što bi moglo biti prihvatljivo je Jovanović. Sve ostalo je ili ludo ili u mikrodeminzijama što se tiće potrebnog gabarita političke stranke. Sumnjam da iko u Evropi ima ovakvu nakaznu političku pozornicu kao Srbija.
Upravo to, evo na primer Đilasa u akciji, vidi se da bi bio odličan izbor za Vučkovog naslednika, da preuzme SNS pa da ih Bog vidi, ne znam samo zašto se međusobno biju kad njima treba upravo jedan ovakav šef koji ume da bije, a ne da jadikuje kao AV. Sa Đilasom i njegovima bi tek bili u punom sastavu, tada ne bi bilo demonstracija i protesta, policija od njih ne bi mogla da dođe na red da bije:

Đilas vs SNS, biju se tu umesto da dovedu čoveka kod sebe:

Ha,ha,ha tj. bla, bla …Tebi je normalno da se jedan covek u jednoj demokratskoj drzavi pita i odlucuje o svemu…

Ne prate ljudi politiku kao ovde, gledaju tv, u kampanjama čuju šta im nude, i to je to.
Evo, znam ljude sad zbog pomerenog raspusta, briga ih za politiku, ne razmišljaju mnogo o tome, gledaju kako da organizuju posao i čuvanje dece.

Grešiš i to debelo. Srbi su duboko ispolitizovana nacija. S druge strane, kako će da glasaju ako ni za koga nisu čuli?

Back