Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.340
Treba VODJA opozicije. Treba opoziciji nove ideje koje ce prezentovati publici, zatim lobiranje kod stranaca za podrsku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebaju govnjive motke.Treba VODJA opozicije. Treba opoziciji nove ideje koje ce prezentovati publici, zatim lobiranje kod stranaca za podrsku.
Naišla sam na jednu zanimljivu diskusiju na društvenoj mreži koja mi je poslužila za ovu temu :
Prvo- kakve su šanse da se sruši SNS vlast ?
Drugo - i da se to desi, kako sprečiti da neki novi SNS dodje na vlast ?
Šta mislite..kako ?
Treba VODJA opozicije. Treba opoziciji nove ideje koje ce prezentovati publici, zatim lobiranje kod stranaca za podrsku.
Trebaju govnjive motke.
Cim zvaloje ode ( u bilo kojoj formi ) to ce biti i kraj SNS, oni ce se sami ugasiti. Nemaju nikakvog potencijala da nastave dalje. Vladajuca garnitura je uglavnom funkcionalno nepismena, bahata, nemoralna i kriminalna.
Tako što bi se mejnstrim opozicija uozbiljila i jasno i odlučno distancirala od agresivnog građanizma i svog lažnog antinacionalizma koji se svodi na banalno podržavanje maksimalističkih zahteva okolnih nacionalizama.Naišla sam na jednu zanimljivu diskusiju na društvenoj mreži koja mi je poslužila za ovu temu :
Prvo- kakve su šanse da se sruši SNS vlast ?
Drugo - i da se to desi, kako sprečiti da neki novi SNS dodje na vlast ?
Šta mislite..kako ?
Ne nije, mismo prosli te “ decije bolesti “ tranzicije. Vi ste se vratili u doba Slobinog rezima.I kod vas dogorelo, a?
Trebaju govnjive motke.
Problem Druge Srbije je upravo u tome što traži (i nalazi) podršku i sagovornike iz redova nacionalista iz susedstva. Ovo je upravo primer toga: albanski nacionalista koji pokazuje izrazitu netrpeljivost prema preostalim Srbima na Kosovu, kolega @Blues Brothers, javite se slobodno, daje ideje srpskim antinacionalistima, etiketira i određuje ko je podoban a ko “vučićevac”…Cim zvaloje ode ( u bilo kojoj formi ) to ce biti i kraj SNS, oni ce se sami ugasiti. Nemaju nikakvog potencijala da nastave dalje. Vladajuca garnitura je uglavnom funkcionalno nepismena, bahata, nemoralna i kriminalna.
Šta se vi brinete za tudje dvorište?Ne nije, mismo prosli te “ decije bolesti “ tranzicije. Vi ste se vratili u doba Slobinog rezima.
Meni ne smeta to je vas izbor. Samo me cudi to kako ste dozvolili da uzurpira sve tri grane vlasti koje cine jednu demokratsku drzavu.A šta tebi ima da smeta?
A čim ti smeta znači da je odličan!
Ma ja sam i sa đavolom da se ovaj zlotvor ruši.Problem Druge Srbije je upravo u tome što traži (i nalazi) podršku i sagovornike iz redova nacionalista iz susedstva. Ovo je upravo primer toga: albanski nacionalista koji pokazuje izrazitu netrpeljivost prema preostalim Srbima na Kosovu, kolega @Blues Brothers, javite se slobodno, daje ideje srpskim antinacionalistima, etiketira i određuje ko je podoban a ko “vučićevac”…
S kim si takav si kolega rad40…
Tako što bi se mejnstrim opozicija uozbiljila i jasno i odlučno distancirala od agresivnog građanizma i svog lažnog antinacionalizma koji se svodi na banalno podržavanje maksimalističkih zahteva okolnih nacionalizama.
Mene čudi demokratska Amerika da je pogazila sve medjunarodne norme kako bi pojedinci tamo dobili milijarde od albanske drogeMeni ne smeta to je vas izbor. Samo me cudi to kako ste dozvolili da uzurpira sve tri grane vlasti koje cine jednu demokratsku drzavu.
90% ljudi nema pojma ko su ovi, sem Marinike naravno.Pravo u metu. To je jedini razlog zašto je Vučić i dalje na vlasti( uz nesposobnost tzv. opozicije). Većina ljudi će podržati studentske zahteve(a ko normalan ne bi) ali preko toga ne. Ybt, ko će da glasa za Milu Pajić, Mariniku, Davida Međudelca( ili tako nekako), drugaricu Bilju koja pozdravlja drugove iz Azova u Azovstalju, razne skojevske studentske organizacije, anarhiste, lenjiniste, zelene itd...Jedino što bi moglo biti prihvatljivo je Jovanović. Sve ostalo je ili ludo ili u mikrodeminzijama što se tiče potrebnog gabarita političke stranke. Sumnjam da iko u Evropi ima ovakvu nakaznu političku pozornicu kao Srbija.
Upravo to, evo na primer Đilasa u akciji, vidi se da bi bio odličan izbor za Vučkovog naslednika, da preuzme SNS pa da ih Bog vidi, ne znam samo zašto se međusobno biju kad njima treba upravo jedan ovakav šef koji ume da bije, a ne da jadikuje kao AV. Sa Đilasom i njegovima bi tek bili u punom sastavu, tada ne bi bilo demonstracija i protesta, policija od njih ne bi mogla da dođe na red da bije:Pravo u metu. To je jedini razlog zašto je Vučić i dalje na vlasti( uz nesposobnost tzv. opozicije). Većina ljudi će podržati studentske zahteve(a ko normalan ne bi) ali preko toga ne. Ybt, ko će da glasa za Milu Pajić, Mariniku, Davida Međudelca( ili tako nekako), drugaricu bilju koja pozdravlja drugove iz Azova u Azovstalju, razne skojevske studentske organizacije, anarhiste, lenjiniste, zelene itd...Jedino što bi moglo biti prihvatljivo je Jovanović. Sve ostalo je ili ludo ili u mikrodeminzijama što se tiće potrebnog gabarita političke stranke. Sumnjam da iko u Evropi ima ovakvu nakaznu političku pozornicu kao Srbija.
Tvoj izbor. Neki biraju da ne biraju.Ma ja sam i sa đavolom da se ovaj zlotvor ruši.
Ha,ha,ha tj. bla, bla …Tebi je normalno da se jedan covek u jednoj demokratskoj drzavi pita i odlucuje o svemu…Problem Druge Srbije je upravo u tome što traži (i nalazi) podršku i sagovornike iz redova nacionalista iz susedstva. Ovo je upravo primer toga: albanski nacionalista koji pokazuje izrazitu netrpeljivost prema preostalim Srbima na Kosovu, kolega @Blues Brothers, javite se slobodno, daje ideje srpskim antinacionalistima, etiketira i određuje ko je podoban a ko “vučićevac”…
S kim si takav si kolega rad40…
90% ljudi nema pojma ko su ovi, sem Marinike naravno.
Mani se Amerike, Rusije, Kine … Uzmi primer iz malo bliznjeg okruzenja npr. Slovenija.Mene čudi demokratska Amerika da je pogazila sve medjunarodne norme kako bi pojedinci tamo dobili milijarde od albanske droge
Ne prate ljudi politiku kao ovde, gledaju tv, u kampanjama čuju šta im nude, i to je to.A za koga znaju?
Ne prate ljudi politiku kao ovde, gledaju tv, u kampanjama čuju šta im nude, i to je to.
Evo, znam ljude sad zbog pomerenog raspusta, briga ih za politiku, ne razmišljaju mnogo o tome, gledaju kako da organizuju posao i čuvanje dece.