Danas se svi hebu a ja nisam takva/takav. Ja sam deep i posebna osoba.
Cemu to ljudi?
Cemu ruganje seksu?
Zasto se traze ne znam kakve civije tamo gde ih nema i ne treba da ih ima?
Koliko je vama bitan seks?
Jel to neka prekretnica za brak?
Sta imate vi toliko protiv seksa? Znate vi na koje mislim..
Jel sisa erogena zona?
Ako nije, mogu li da te uhvatim za sisu?
Okej je da neko voli sex, ali to je ipak jedna veoma prosta stvar i od toga ne treba praviti ne znam koju famu.
A to je u medijima i životu promovisano kao glavni životni cilj i dostignuće i samo postojanje.
Meni lično to je šit. Jeste to lepa relaksacija i uzbuđenje i sve, ali da je smisao postojanja teško...
E sad ljudi koji nipodaštavaju sex često žele nešto više od toga i kao psihičku povezanost sa partnerom, a neretko je to samo kompenzacija za fizičke nedostatke i prolazak na Sex Marketu.
Prosto tako je danas kad su odnosi poprilično licemerni, ali su uvek i bili takvi.
U stilu "Ružna sam, nisam sisata plavuša, ali sam pametna i sa mnom može ozbiljno da se priča", a to često u današnje vreme takođe bude prazna priča jer ta koja je ružna ne samo da je ružna već često bude i glupa
i još dodatno psihički teška osoba
pa dobiješ troduplo golo što bi rekli.
Svi nešto prodaju. Koja nema dupe i sise prodavaće takvu priču otprilike isto i muškarci nisu bolji od žena sigurno...
A često te sisate plavuše i dobre ribe uopšte budu i 10 puta normalnije i 10 puta pametnije od onih skrndelja koje ih smatraju tupavim ćurkama.
Eto samo moje iskustvo.
Ja se rugam seksu jer mislim da je seksomanska kultura nešto jako negativno i nešto što dosta štete nanosi u životu.
Što se žena tiče šta znam, obično su kao protiv seksa jer žele da ih shvate ozbiljno, a same bi birale drugačije društvo i drugačije momke da su zapravo i same "poštene" i ozbiljne bar je tako po mom iskustvu. Sve u svemu, čisto prodavanje magle svuda...