Danas se svi

MrNapokon

Japageve ne diraj miksetu
VIP
Poruka
65.878
Danas se svi hebu a ja nisam takva/takav. Ja sam deep i posebna osoba.
Cemu to ljudi?
Cemu ruganje seksu?
Zasto se traze ne znam kakve civije tamo gde ih nema i ne treba da ih ima?
Koliko je vama bitan seks?
Jel to neka prekretnica za brak?
Sta imate vi toliko protiv seksa? Znate vi na koje mislim..
Jel sisa erogena zona?
Ako nije, mogu li da te uhvatim za sisu?

Cemu to ljudi?
Cemu ruganje seksu?
Jel sisa erogena zona?
Bitan je seks, ali mi je bitnija dusa.

Cemu to ljudi?
Cemu ruganje seksu?
Jel sisa erogena zona?

E sad može. 😉

Ako misliš da je insistiranje na emocijama i uzajamnoj privlačnosti ruganje seksu, grešiš.
Važan je seks, ali nije presudan u smislu da se bez njega ne može.
U braku je bitan, ali ne treba da bude povod za brak. Za brak je potrebno mnogo više.
Ja lično volim i uživam i nemam ništa protiv seksa.
Imam protiv kada se potencira seks kao nešto bez čega su žene nedohebane a muškarci paćenici,kao da se bez njega ne može.
Imam protiv kada se sve svodi na seks, a obično od onih koji ga se samo rado sećaju. I svaka reč im je asocijacija na seks. Posebno kada muškarci žene pominju samo kao objekte.

Naravno da su grudi erogena zona, ali ne jedina. Svako ima više erogenih zona, kao i što svakog od nas različite senzacije stimulišu na seks.

Налетех на ово.. Па.. и даље мислим да је упитању фрустрација због недостатка истог када те све асоцира на секс.
И на сваку тему одговор је сексуално обојен и стављање секса у први план свих планова.

Јбг, кад се наједеш добро нећеш да причаш о храни, нити планираш како ћеш следећи пут да једеш, јел?
Само гладном очи испадају на храну 🙄

Cemu to ljudi?
Cemu ruganje seksu?
Jel sisa erogena zona?

pa jesam

i neki dan chujem kako se jedan balkanac hvalio koga je sve ebavao na radnom mjestu
i shto je najgore sad pochinje ovde raditi
i shto je josh gore od najgore ja tju sad imati dejli soap ovde u firmi a do toga mi bash uopshte nije stalo .... on jedini mushkarac u firmi punoj zhena

pa jesam

i neki dan chujem kako se jedan balkanac hvalio koga je sve ebavao na radnom mjestu
i shto je josh gore od najgore ja tju sad imati dejli soap ovde u firmi a do toga mi bash uopshte nije stalo .... on jedini mushkarac u firmi punoj zhena
Šta fali? Ovako ste k'o u ženskom manastiru!Ne jebav.u se ljudi na poslu, nego van!

Seks bi trebao da bude najvisi stadijum bliskosti izmedju partnera, zao mi je sto ste srozali svetinju na animalni nivo. Sa tolikom kolicinom otpadne energije usled promene seksualnih partnera gubi se sposobnost za vezivanjem i gradjenjem dubljeg odnosa, i sve ostaje vrzino kolo.

Seks bi trebao da bude najvisi stadijum bliskosti izmedju partnera, zao mi je sto ste srozali svetinju na animalni nivo. Sa tolikom kolicinom otpadne energije usled promene seksualnih partnera gubi se sposobnost za vezivanjem i gradjenjem dubljeg odnosa, i sve ostaje vrzino kolo.
Ne bih rekla da se gubi bilo kakva sposobnost usled promene partnera. Biće pre da je nema, ako misliš na kapacitet za ljubav! Svako se od nas "pruža, koliko je dugačak"!Možda surovo zvuči, ali je tako. Razlika je u tome, što su neku slučajevi beznadežni, dok drugi nisu.

Cemu to ljudi?
Cemu ruganje seksu?
Jel sisa erogena zona?
Jeste, seks je izuzetno vazan.
Bar meni.
Ako to nije dobro moze da dubi na trepavicama.
Sise mi nisu erogena zona i ok mi je dok mi ne zavrce bradavice ko da trazi radio stanicu

Poslednja izmena:
pa jesam

Ne razumem u čemu je problem
frka ti što će da razglasi da te kresnuo ili
ti smeta što će da se hvali okolo kad te bude kresnuo?

Cemu to ljudi?
Cemu ruganje seksu?
Jel sisa erogena zona?
Okej je da neko voli sex, ali to je ipak jedna veoma prosta stvar i od toga ne treba praviti ne znam koju famu.
A to je u medijima i životu promovisano kao glavni životni cilj i dostignuće i samo postojanje.
Meni lično to je šit. Jeste to lepa relaksacija i uzbuđenje i sve, ali da je smisao postojanja teško...

E sad ljudi koji nipodaštavaju sex često žele nešto više od toga i kao psihičku povezanost sa partnerom, a neretko je to samo kompenzacija za fizičke nedostatke i prolazak na Sex Marketu.
Prosto tako je danas kad su odnosi poprilično licemerni, ali su uvek i bili takvi.
U stilu "Ružna sam, nisam sisata plavuša, ali sam pametna i sa mnom može ozbiljno da se priča", a to često u današnje vreme takođe bude prazna priča jer ta koja je ružna ne samo da je ružna već često bude i glupa :lol: i još dodatno psihički teška osoba :lol: pa dobiješ troduplo golo što bi rekli.:lol:

Svi nešto prodaju. Koja nema dupe i sise prodavaće takvu priču otprilike isto i muškarci nisu bolji od žena sigurno...
A često te sisate plavuše i dobre ribe uopšte budu i 10 puta normalnije i 10 puta pametnije od onih skrndelja koje ih smatraju tupavim ćurkama.:lol:
Eto samo moje iskustvo.:lol:

Ja se rugam seksu jer mislim da je seksomanska kultura nešto jako negativno i nešto što dosta štete nanosi u životu.

Što se žena tiče šta znam, obično su kao protiv seksa jer žele da ih shvate ozbiljno, a same bi birale drugačije društvo i drugačije momke da su zapravo i same "poštene" i ozbiljne bar je tako po mom iskustvu. Sve u svemu, čisto prodavanje magle svuda...

Back