Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Damnjane,ostati dosledan svojim uverenjima i principima je uvek vredno,jer ako nisi sam "pao" u sopstvenim ocima,nema zime...:)

u pravu si. U mojim nekim trenucima zivota je pravo iskusenje i pravi test protiv mojih principa. U poslednje vreme se izborim na kraju i drago mi je zbog toga :ok:

Pa za Uskrs par dana :)
Damke, ponuda ti je odlična... nema šanse da te odbijem :zaljubljena:

Spavacemo zajedno u jednoj sobici u satoru :zaljubljena:

Pa sakuplja prozu verovatno :lol:

znas kakvu bi inspiraciju dobio gore na planini :mrgreen: legnemo oko 10, ustajemo oko 10, on i dalje na kamenu, gleda u pravcu grada i sa suzama na licu recituje joj :mrgreen:

O tome govorim i ja..:)Sve dok sebe pogledam u ogledalo ciste i mirne savesti,sve je ok.To je vrlo vazno.Ja sam to naucila odmalena,jer sam tako i vaspitana.:)

Da, i ja sam tako vaspitan, ali se nisam drzao tih principa... sada, sa radnim prezivljenim iskustvima, principi su mi sve sto je ostalo

Kacio sam u kolima pre to. Mogao sam da povratim od toga. Kasnije sam kacio zelenu jabuku (tecnu jelkicu) i nisam menjao vise.

Al dobo, ukusi su razliciti. Nego bi sve dao da je umesto tebe pored onih aparata, da se iskocka, a ti se ne kockas :mazi::cmok:

ma gde to u kolima poredis.
nije ni cudo sto ne volis...
to je fui
od tih kolskih mirisa mi sve rade pljuvacne zlezde ko blesave.
ma svak se u zivotu kocka sa necim ...
;)

Da, i ja sam tako vaspitan, ali se nisam drzao tih principa... sada, sa radnim prezivljenim iskustvima, principi su mi sve sto je ostalo[/QUOTE]

Ja jesam..Sto bi rekli,da covek nema rec,kao rec i proncipe,sta mu ostaje?No,kostalo me je nekada bas posteno,ta principijelnost...Pre 4.godine i zdravlja,ali ne zalim.Ja sam znala u sta se upustam i kolika je vrednost toga.Spavati mirnim snom je najveca nagrada.:)

El da ga savijem preko kamena? :mrgreen:
a ja cu preko tebe :mrgreen: na mesecini :zaljubljena:
Ja jesam..Sto bi rekli,da covek nema rec,kao rec i proncipe,sta mu ostaje?No,kostalo me je nekada bas posteno,ta principijelnost...Pre 4.godine i zdravlja,ali ne zalim.Ja sam znala u sta se upustam i kolika je vrednost toga.Spavati mirnim snom je najveca nagrada.:)

upravo to... jedino sto mu neko ne moze oduzeti. Sam o tome odlucuje. A i lepo je kad covek ima principe :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back