sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.332
Da li je istina da kad zene puse i svrsite im u usta, pa progutaju spermu da od nje puno prde taj dan?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da li je istina da kad zene puse i svrsite im u usta, pa progutaju spermu da od nje puno prde taj dan?
Opet samog sebe slusas...?
Sex sa samim sobom nije zdrav,sinnke.
Obuzdaj se.I biraj i reci i smisao i nacin.Pre toga moras imati i cilj.Da ne kazem moras znati sta hoces.![]()
Kako ti znas da ne znam sta hocu kad ni ti ne znas sta hoces? Da li znas?![]()
Znam.
Dosta smo se igrali.Vreme je za ozbiljnu igru.Pozz sinnke i pazi kako i sa kim se igras![]()
Sinke brate slatki, jel se ti drogiras?
ne on to tera na prirodno
Sinnke naturale![]()
Znaciiiii, smejem se vec 10 minuta...i cudim istovremeno![]()
Čemu to?Pa ovo je vrlo ozbiljna tema....jel ti znaš da li se prdi od gutanja muškog semena, pogotovo kad ima velika yaja pa ima šta i da istovari?
![]()
Ja se stvarno izvinjavam alinisam to znala. Drago mi je da sam naucila nesto novo danas 'Fala Sinke
ma to je tema i pitanje.... e ženo vidi se da nisi skontala![]()
Ima lose kontavilo.![]()
..a tako ti je to kada neko još uvek ide na kurblu...a zamisli tek kad je zaboravi kod kuće
![]()