Danas nam je divan dan ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je uglavnom istina , mada ja recimo smatram da je tamanjenje tvoje islamske brace po Bliskom istoku od strane SAD bas fina i cool satvar a i Gvantanamo mi je bas simpatican :D zato uskliknimo s ljubavlju za Land of the Free and Home of the Brave :super:
Ali, ti si svestan recimo da su Krstaši silovali i ubili devojčicu od 14 godina:

22756099.jpg

46895700.jpg

jesu veruj mi , pogotovo Srbi iz Chikaga i ostatka SAD , retko se koja nacija tako brzo asimilira i postane Amerikancima kao Srbi,a dalje svi su tamo otislio trbuhom za kruhom i zato sto ih je muka naterala Englezi , Nemci , Holandjani , Irci ,Zabari , Srbi , Jevreji
niko nije pre dva ,ti veka u vreme kada vecina ljudi nije u zivotu bila dalje od rodnog sela i okoline , isao rado na dugi i neizvestan put u nepoznatu zemlji hiljadama kilometara daleko zato sto je voleo to

Tachno, naravno. Mada sam ja mislio nisu Amerikanci ono kad' ih posmatramo sa distance, onaku u teoriji... Mogu i ja da popalim preko i da za 10 dina budem njihov, sa papirima, sve... Samo shto, u teoriji, to jest onako kako ja gledam na stvari, ja nikada ne mogu da budem Amerikanac...

Ili mi ili oni,oni ce na sravniti sa zemljom ako neko njih ne sravni-prosto i jednostavno.

Mislim da, na srecu, Amerika nece vishe nikoga sravniti... Mislim da je njihovo vreme proshlo, a da je doshao period kada im Rusi i Kinezi je*u kevu... Bar se nadam da je tako...

Ali, ti si svestan recimo da su Krstaši silovali i ubili devojčicu od 14 godina:

Krstashi. :hahaha:

Da ali, to što su u našoj zemlji većina mrzitelja Amerike bolidi, ne znači da ne postoje i legitimni razlozi za anti-Amerikanizam.

Ja recimo zagovaram upotrebu radiološkog i nuklearnog oružja protiv SAD, ali to nije uopšte skopčano sa razlozima koje navode degustatori Putinove semene tečnosti ovde.

:thumbdown:

One way ticket to Guantanamo :whistling:

Israeli-air-force.jpg

BAN 4 LIFE

btw. Happy 4th of July :mrgreen:

jessica-simpson-on-gq-cover-in-american-flag-bikini-dbu-pants-and-soldier-dog-tags.jpg

Poslednja izmena:

Da, s'obzirom da se skolovao u Americi :roll: i da je sve sto zna naucio tamo od Edisona :hahaha: ... a tome ako jos dodamo da "nista" nije izumljeno u Evropi .... dodjemo do zakljucka da je Teslu stvorila Amerika :rotf:

...nego samo da te podsetim, izgleda da si zaboravio pilulice jutros, ne valja preskakati propisanu dozu ;)

Gde se Tesla skolovao?

Evo male rekonstrukcije kako je od Edisona naucio bilo sta...

Американцима се смркло од пре пар месеци, војска им патролира улицама. Постали су четврти рајх, од кад их је црнац преварио шареним лажама. Не може остатку света да сване, јер већина размишља ''амерички''.

Ево доказа на 4:10.

Америка је у расулу, а код нас ће тек да почне. Погледајте само колико полиције има по граду, као због олимпијаде. На сваких 100 м по двојица.

Постали су они одавно 4. рајх, а сада, јер је то почело да се окреће и против ње и америчка јавност то почиње да увиђа.

Не могу да се сложим с тобом да остатак света размишља "амерички" (ако је то оно на шта си мислио?), баш напротив, верујем да би СВИМА свануло када би Америци смркнуло (наравно, изузимам америчке земље-сателите, и наравно - волела бих да и њима смркне).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back