Danas nam je divan dan ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
610x.jpg

Burn, motherfuckers, you deserve to die!

:super:

Gori si bre od

194.jpg

On July 4, 1776, we claimed our independence from Britain and Democracy was born. Every day thousands leave their homeland to come to the "land of the free and the home of the brave" so they can begin their American Dream.

The United States is truly a diverse nation made up of dynamic people. Each year on July 4, Americans celebrate that freedom and independence with barbecues, picnics, and family gatherings. Through the Internet we are learning about and communicating with people of different nations, with different languages and different races throughout the world. Bringing the world closer with understanding and knowledge can only benefit all nations.

We invite all nations to celebrate with Americans online this Fourth of July.

Happy Birthday, America!

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
:super::super::super::super::super::super:
:orkestar::orkestar::orkestar::orkestar::orkestar:

Imam ja bolju sliku Denny.

Happy Birthday, America!

cestitke.
ps.blago tebi, cela amerika slavi tvoju godisnjicu:worth::worth::worth:

Хвала на честиткама. :)

Дени Крејн хтеде да закамуфлира моју годишњицу ал' - цврц! :rtfm:

Не дам се ја тако лако - каква Америка, какви бакрачи...
...кад смо већ код бакрача, ту је негде и чабар за Америку. :lol:

Obicne ljude,obichne i oni su krivi.
Amerikanci su to......stoka.
Tralala obicni ljudi,nema tu obicnih ljudi svi su oni amerikanci.

Ma jok, shta ima da mrzim tamo neke Latinose i Azijate sakupljene sa konca i konopca koji su tamo po getima i sr*njima i bore se da prezive isto kao i mnogi ovde... Oni se nisu pitali nishta... Oni nemaju veze sa neopravdnom, nichim izazvanom zlochinachkom operacijom nad nashom zemljom... Mrzim sve njihove politichare, sve vojnike... Sve one koji su na bilo koji nachin povezani sa americhkim terorom u svetu... Ali Huana, taksistu iz Arizone... J b g, njega ne mrzim...

Poslednja izmena:
znam da ima razloga , samo rekoh da je malo dosadno onako uopsteno na globalnom nivou ,a ne kazem da ih ja nesto volim , bas naprotiv
inace na prvoj slici malo desno odmah pored mosta je moja zgrada , samo se ne vidi tu :D

Uf mamu im je*em... I zamisli da je, ne daj Boze, poginuo neko koga poznajesh... Pa mislim da bi ih mrzeo za sve pare. :) E, sad', globalni nivo... Shta ti ja znam... Znam kako se ja osecam... Neshto i ne gledam ostale mnogo...

Ma jok, shta ima da mrzim tamo neke Latinose i Azijate sakupljene sa konca i konopca koji su tamo po getima i sr*njima i bore se da prezive isto kao i mnogi ovde... oni se nisu pitali nishta... Oni nemaju veze sa neopravdnom, nichim izazvanom zlochinachkom operacijom nad nashom zemljom... Mrzim sve njihove politichare, sve vojnike... Sve one koji su na bilo koji nachin povezani sa americhkim terorom u svetu... Ali Huana, taksistu iz Arizone... J b g, njega ne mrzim...

Mislim na prave amerikance,nikakve poljake,hispanose,indijance(ko ovaj bundy,hehe),azijate i tako dalje i blize,nego na onaj englesko robijaski sljam i njihove potomke.

Oni su svi takvi,nema tu obican covek,svi su oni obicni ljudi dok se ne docepaju valasti.

A amerikanci su tada znamo kakvi.

Ma jok, shta ima da mrzim tamo neke Latinose i Azijate sakupljene sa konca i konopca koji su tamo po getima i sr*njima i bore se da prezive isto kao i mnogi ovde... oni se nisu pitali nishta... Oni nemaju veze sa neopravdnom, nichim izazvanom zlochinachkom operacijom nad nashom zemljom... Mrzim sve njihove politichare, sve vojnike... Sve one koji su na bilo koji nachin povezani sa americhkim terorom u svetu... Ali Huana, taksistu iz Arizone... J b g, njega ne mrzim...
Huan taksista iz Arizone je najgori , posle smene valja deci krek iza skole :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back