belex15 -7,39%... a Tadić pobedio na predsedničkim izborima... kako to? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
belex15 -7,39%... a Tadić pobedio na predsedničkim izborima... kako to?![]()
sad ce da se po novinama pojavi gomila kvazistrucnjaka da nam objasni kako je to zbog panike stranih investitora koji prodaju akcije jer su zabrinuti zbog moguce radikalsko-DSS-ovske koalicije...![]()
pa mućni malo bolje glavom...možda se desi čudo pa i shvatiš...
to je tel početak i svojevrsno "upozorenje" od investitora vrednosti dionica što na belexu što srbijanskih firmi dionice koje će gubiti na vrednosti
to je najčešće kad padne vlada, a pogotovo kad padne vlada i posle nje postoji mogućnost da se ultradesničari pojave na vlasti
dakle nema to veze s predsjednikom Tadićem baš mnogo
Ne shvataju ljudi da ce index padati i da dodje bush za predsednika Srbije....to samo sluzi ovima da plasi narod...samo se nadam da narod nece biti slep kod ociju na sledecim izborima....
Uh pametnice, a reci mi sto indexi padaju na svim berzama u regionu....zbog koalicije SRS-DSS..?????
....trgovanjem samo jednom akcijom može se podići ili oboriti cena neke kompanije čije se akcije kotiraju na Beogradskoj berzi i to maximalno do 20% dnevno... dakle, sa malo novca, i to toliko koliko košta samo jedna akcija, možete se "igrati" (manipulirati) na berzi sa vrednošću neke kompanije u celini...
meni u stvari ovo bas odgovara od pre neki dan imam neke parice jer cu sada kupiti akcije malo veci broj ULTRAJEFTINO, to je bas dobro za mene.![]()
gle sve 5...OK...kao što rekoh...
ako narod u Tomi Nikoliću vidi svoj spas ...glasajte za njega
ko zna možda bi i ja glasao da sam u vašoj koži...
znam za koga nikad ne bih glasao ...za one s kojima nikad nisi na čisto gdje će, kamo će i kako će (tu prvenstveno mislim na DSS
meni u stvari ovo bas odgovara od pre neki dan imam neke parice jer cu sada kupiti akcije malo veci broj ULTRAJEFTINO, to je bas dobro za mene.![]()
znači dionice (akcije) telekoma i sl...
Kako se BoTa ponasao na poslednjim izborima.....?? U prvom krugu sve normalno i u redu....a u drugom odma' (kada je video da mu ne ide po planu) udario sa redovima za hleb i slicno....muka mi je od takve jeftine politike....na taj nacin se ne glasa za vec protiv.....
Mogao bih ovo objasniti,ali prvo da sednete...belex15 -7,39%... a Tadić pobedio na predsedničkim izborima... kako to?![]()
Ima veze sa nestabilnom drzavom....Ali kad Toma pobedi nece biti problema...Nece biti stranih investitora
Ima veze sa nestabilnom drzavom....Ali kad Toma pobedi nece biti problema...Nece biti stranih investitora