Прељуб
Početnik
- Poruka
- 43
u ovu temu dijelite nešta zanimljivo šta vi se danas desilo.
ja ću prvi.
naime, jedna mlada žena iz beograda mi je rekla da je 'imati' tako pasè, te da je bolje reći 'posedovati'.
šta je ona pod time mislila, momci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kad im trazis delove za svoj svemirski brod...Dobro, šta mi se još desilo danas...
Odem do gvožđare, pitam za nešto što mi treba i stičem utisak da su radnici bili mnogo više nego srećni da mi kažu da to nemaju.
Kao da... me ne gotive, pa čim su čuli šta tražim, sve nasmejani i zadovoljni sobom: ''E, nemamo!
''
Ja kad sam bila trgovac, rekla bih: ''Danas nemamo, ali sutra i čim je moguće ćemo imati, dođite ponovo!'', a ovo je bilo u fazonu: ''Nemamo, i ne dolazite više jer to nikad nećemo imati zbog vas!''
Onako... bezveze prijem.
"Ja sam Elmer Davez, posedujem palatu i jahtu..."naime, jedna mlada žena iz beograda mi je rekla da je 'imati' tako pasè, te da je bolje reći 'posedovati'.
naime, jedna mlada žena iz beograda mi je rekla da je 'imati' tako pasè, te da je bolje reći 'posedovati'.
Danas mi se desilo.....Pogledajte prilog 1123959
u ovu temu dijelite nešta zanimljivo šta vi se danas desilo.
ja ću prvi.