Danas mi se desilo

Прељуб

Početnik
Poruka
43
Screenshot_20210927_203816.jpg

u ovu temu dijelite nešta zanimljivo šta vi se danas desilo.
ja ću prvi.

naime, jedna mlada žena iz beograda mi je rekla da je 'imati' tako pasè, te da je bolje reći 'posedovati'.
šta je ona pod time mislila, momci?

šta je ona pod time mislila, momci?

Nisam momak, ali mogu da pogledam. :zcepanje:
Šalim se...
Passé je passé.

Ja danas prvi put preslušala pesmu ove naše Zorje/Konstante, ali ono, sa namerom da vidim o čemu se tu radi.
Nije mi se dalo drugačije, pre refrena sam počela da cmizdrim, ali pravo, baš ono... odvrnula se česma.
Da, desilo se.
Videla sam i da su reakcije sa najrazličitijih strana sveta vrlo pozitivne.
Pevaju: ''Biti zdrava!'' i to dobro zvuči, dobro deluje.
Tu nije bio kraj ronjenju u suzama.
Ne znam, možda me je na to poterala ideja da plakanjem mogu doći do nijanse plavetnila očiju Zorje. Konstante.

Idejno konstruktivno, u svakom slučaju! Besplatna i dragocena mala mentalna nadogradnja... ''I šta ćemo sad?
Bože zdravlja!:worth:''

Dobro, šta mi se još desilo danas...
Odem do gvožđare, pitam za nešto što mi treba i stičem utisak da su radnici bili mnogo više nego srećni da mi kažu da to nemaju.
Kao da... me ne gotive :sad2:, pa čim su čuli šta tražim, sve nasmejani i zadovoljni sobom: ''E, nemamo!:):):)''
Ja kad sam bila trgovac, rekla bih: ''Danas nemamo, ali sutra i čim je moguće ćemo imati, dođite ponovo!'', a ovo je bilo u fazonu: ''Nemamo, i ne dolazite više jer to nikad nećemo imati zbog vas!''
Onako... bezveze prijem.

Dobro, šta mi se još desilo danas...
Odem do gvožđare, pitam za nešto što mi treba i stičem utisak da su radnici bili mnogo više nego srećni da mi kažu da to nemaju.
Kao da... me ne gotive :sad2:, pa čim su čuli šta tražim, sve nasmejani i zadovoljni sobom: ''E, nemamo!:):):)''
Ja kad sam bila trgovac, rekla bih: ''Danas nemamo, ali sutra i čim je moguće ćemo imati, dođite ponovo!'', a ovo je bilo u fazonu: ''Nemamo, i ne dolazite više jer to nikad nećemo imati zbog vas!''
Onako... bezveze prijem.
Pa kad im trazis delove za svoj svemirski brod... :cool: :mrgreen:

naime, jedna mlada žena iz beograda mi je rekla da je 'imati' tako pasè, te da je bolje reći 'posedovati'.
"Ja sam Elmer Davez, posedujem palatu i jahtu..." :cool: :mrgreen: :lol:

Back