Danas mi nije dobro

Ne znam dal je od toga lozim vec mesec dana,zaspim otkriven pa se nocu malo smlaci i ukocio mi se vrat,ali nije iskljuceno da je od dima pomalo
Ne smeš da dozvoliš da ima dima!
Inače, ja sam i juće i danas legla posle podne i lepo odspavala...
Lekari savetuju da "slušamo" svoje telo... pa, ako nam se spava, treba da spavamo... ako nam je hladno, treba da se ugrejemo...
ako smo gladni, žedni...itd...

Čuvaj se, Džordži! Nemoj da nas sekiraš... znaš da te volimo!
:vzagrljaj: :heart2::heart2::heart2:

Ne smeš da dozvoliš da ima dima!
Inače, ja sam i juće i danas legla posle podne i lepo odspavala...
Lekari savetuju da "slušamo" svoje telo... pa, ako nam se spava, treba da spavamo... ako nam je hladno, treba da se ugrejemo...
ako smo gladni, žedni...itd...

Čuvaj se, Džordži! Nemoj da nas sekiraš... znaš da te volimo!
:vzagrljaj: :heart2::heart2::heart2:
Ima kad otvorim da nalozim ali to radim vec mesec dana ne znam sto od toga da mi se prispava

Ne znam dal je od toga lozim vec mesec dana,zaspim otkriven pa se nocu malo smlaci i ukocio mi se vrat,ali nije iskljuceno da je od dima pomalo
Ako ima dima, niije nemoguće da su to blagi simptomi trovanja ugljen-monoksidom, koji mogu da uključuju glavobolju, vrtoglavicu, mučninu, umor, kratkoću daha, pospanost..

Pazi se toga, jer se on teško detektuje a uvek ga ima kod nepotpunog sagorevanja.

Ima kad otvorim da nalozim ali to radim vec mesec dana ne znam sto od toga da mi se prispava
Ima različitih razloga zbog čega bi ti se prispavalo i sve je to normalno... ako ti je opao pritisak, ako se pre toga ručao,
ako je u prostoriji toplo, ako je malo kiseonika u prostoriji, ako si umoran... neki ljudi spavaju posle ručka naročito ako su jeli beli luk...

Back