Galadmanasijin
Domaćin
- Poruka
- 3.104
Jbg...znam da ti je krivo,ali tako je.U istoj ste korpi.CestitamNe moram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg...znam da ti je krivo,ali tako je.U istoj ste korpi.CestitamNe moram.
Varvari ostaju varvari,lazni zubi i osmesi i tupavi izrazi lica,Rusija je za ove primer uzvisenostiUtisci: Svidela mi se muzika, hor je lepo pevao...
The Once and Future King је опет међу нама. Окружен савезницима и симпатизерима - Милеи, Мелони, Трас, Маск, Рамасвами, Фараж, Земур - Трамп обећава да ће првог дана бити "диктатор", потписујући многе радикалне и драматичне председничке указе.
Обећао је помиловања свима који су осуђени за покушај државног удара пре четири године, затварање јужне границе за илегалне имигранте, забрану уласка становницима неких муслиманских земаља, протеривање неких 5% становника САД, укидање свих федералних иницијатива које подржавају инклузивност, врло високе тарифе на увоз робе из многих земаља, окончање рата у Украјини, ширење америчке нафтне и гасне индустрије, одустајање од климатских циљева, забрану учешћа транс-жена у женском спорту, укидање пореза на напојнице, отпуштање стотина хиљада запослених у државним органима, укидање свих иницијатива које је спровео претходни председник, понуду зелене карте, дакле трајне боравишне дозволе, свима који дипломирају или докторирају на неком универзитету у Америци, избацивање свих транс војника из службе...
Тешко је рећи шта ће од овога свега урадити, још теже шта ће бити оспорено у судовима или одбијено у Сенату и Конгресу... али узбудљиви дани су пред нама.
![]()
Nisi spreman da prihvatis velicinu sveta na kome zivis i raskos njegove ralicitosti... Ti i oni sa kojima se identifikujes su naravno najbolji, a Amerikanci su glupi...Varvari ostaju varvari,lazni zubi i osmesi i tupavi izrazi lica,Rusija je za ove primer uzvisenosti
Raskos je u varvarskim glavama koje zasenjuju stvari.Amerikanci su cak najbolji medju najgorimaNisi spreman da prihvatis velicinu sveta na kome zivis i raskos njegove ralicitosti... Ti i oni sa kojima se identifikujes su naravno najbolji, a Amerikanci su glupi...
Ode Ukraina?Tramp planira da žestoko sreže troškove budžeta
Očekujte rezanje vojnog budžeta za 40-50%
Ено Кубанци моле Бога да их Американци опљачкају, само да их комуњаре више не држе у тој конц логор држави и да раде за 20 долара месечно.Neka se spremi Panama za američku pljačku i okupaciju
Svašta su ljudi očekivali i prvi put od njega, pa na kraju mućak od svega ispao.The Once and Future King је опет међу нама. Окружен савезницима и симпатизерима - Милеи, Мелони, Трас, Маск, Рамасвами, Фараж, Земур - Трамп обећава да ће првог дана бити "диктатор", потписујући многе радикалне и драматичне председничке указе.
Обећао је помиловања свима који су осуђени за покушај државног удара пре четири године, затварање јужне границе за илегалне имигранте, забрану уласка становницима неких муслиманских земаља, протеривање неких 5% становника САД, укидање свих федералних иницијатива које подржавају инклузивност, врло високе тарифе на увоз робе из многих земаља, окончање рата у Украјини, ширење америчке нафтне и гасне индустрије, одустајање од климатских циљева, забрану учешћа транс-жена у женском спорту, укидање пореза на напојнице, отпуштање стотина хиљада запослених у државним органима, укидање свих иницијатива које је спровео претходни председник, понуду зелене карте, дакле трајне боравишне дозволе, свима који дипломирају или докторирају на неком универзитету у Америци, избацивање свих транс војника из службе...
Тешко је рећи шта ће од овога свега урадити, још теже шта ће бити оспорено у судовима или одбијено у Сенату и Конгресу... али узбудљиви дани су пред нама.
![]()
Jesi li spremio majicu sa Tramparom? Doduše sad je hladno, ali idu lepi dani.Jbg...znam da ti je krivo,ali tako je.U istoj ste korpi.Cestitam
Baš je elegantna. Meni se sviđa kaput, a i šešir.Melanija se obukla kao da pokapa muža.
Наравно. Мада је далеко исправније рећи, да је у запдном , то јест америчким пројекту глобализације, КИна победила запад. Победила их је у сопственј игри. Зато су се на западу окренули ка деиндустријализацији. Почели су пројекат деглобализације. Мислим да ће Трамп до некле ипак изменити на домажем терену ову парадигму. Верујем да ће започети производњу у Америци опет.Globalizacija odgovara Kini, ona je podigla Kinu...
Vise sam Trampovac,ali me ne zanima u principu...a ti drzi stav,nemoj u razgovoru sa Amerikancima da menjas stavove i misljenja u zavisnosti od toga kom taboru sagovornik pripadaJesi li spremio majicu sa Tramparom? Doduše sad je hladno, ali idu lepi dani.
Globalizacija nije nikakva zapadna igra....Наравно. Мада је далеко исправније рећи, да је у запдном , то јест америчким пројекту глобализације, КИна победила запад. Победила их је у сопственј игри. Зато су се на западу окренули ка деиндустријализацији. Почели су пројекат деглобализације. Мислим да ће Трамп до некле ипак изменити на домажем терену ову парадигму. Верујем да ће започети производњу у Америци опет.
Zvezde na Mesecu"
Tramp je rekao i da je ambicija "žila kucavica" SAD, dok je isticao svoju nadu za zastavu nacije na Marsu.
"Nastavićemo našu manifestnu sudbinu u zvezde, lansirajući američke astronaute da posade zvezde i pruge na planeti Mars. I trenutno je naša nacija ambicioznija od bilo koje druge“, dodao je on.
"Ne postoji nacija poput naše nacije. Amerikanci su istraživači, graditelji, inovatori, preduzetnici i pioniri."
Detaljnije o inauguraciji predsednika Donalda Trampa možete pratiti u
Мислиш да су је смислии у Гани, Малију, или Бурми? Све игре света, већ деценијама, као и практично сви ратови света, су планирани на западу. Највећи број терористичких напада је планиран и организаван на западу. Пази деценијама. Наравно да су американци планирали изапочели глобализацију. Онда су је нео троцкисти проширили и на социјални и друштвени ниву и унаказили нице запада, са све геј правима, џеер фиозовијонм и измишљање новог расизма.Globalizacija nije nikakva zapadna igra....
Da je smisljana i smisljena da bi se unistila Kina(kao oruzje za to), ne bi ju je spasili od Japana...Globalizacija je jedan prirodni proces koje niko niije smisljao...Мислиш да су је смислии у Гани, Малију, или Бурми? Све игре света, већ деценијама, као и практично сви ратови света, су планирани на западу. Највећи број терористичких напада је планиран и организаван на западу. Пази деценијама. Наравно да су американци планирали изапочели глобализацију. Онда су је нео троцкисти проширили и на социјални и друштвени ниву и унаказили нице запада, са све геј правима, џеер фиозовијонм и измишљање новог расизма.
Najlepša dijagnoza.Nije sto je nasa,ali Jovana Jeremic je trenutno najlepsa zena u Vasingtonu
Sa Amerikancima razgovaram samo o poslu i o dolarima.Vise sam Trampovac,ali me ne zanima u principu...a ti drzi stav,nemoj u razgovoru sa Amerikancima da menjas stavove i misljenja u zavisnosti od toga kom taboru sagovornik pripada
Iz nekog razloga Bajden je doneo odluku o pomilovanju članova komiteta koji je "istraživao" J6 (malo uništavanje nekih dokaza, malo selektivno prikazivanje nekih dokaza i slično), generala Milija, Faučija... osim što znamo da Bajden nije mentalno sposoban za to, pitamo se i zašto su pomilovani kad nisu ni optuženi? Preventivno?Обећао је помиловања свима који су осуђени за покушај државног удара пре четири године,
zabranu učešća muškaraca u ženskom sportuзабрану учешћатранс-женау женском спорту