Данас је инаугурација Доналда Трампа

Demokrate su polusapatom davale ljudima godine i godine da srede svoje papire.

Mnogi Srbi su po diplomiranju odlazili kao sezonski radnici i sredjivali vize naknadno.

Imam takav primer iz licne proslosti. Zabavljala sam se sa nesto starijim momkom od sebe, diplomirao je na medicini i u roku od dve nedelje je otisao kao spasilac, jednostavno je po isteku vize zaboravio da izadje iz zemlje.
Dve godine i jace je sedeo bez papira i polagao neophodne ispite za nostrifikaciju. Mislim da se zovu GRE. Radio je dva posla i zaradjeno je legalno uplacivao za pripremu polaganja.

Danas je veoma cenjen hirurg, prevazisao je svacija ocekivanja.
Napominjem da je meni puklo kada je nocu povrcao krv i nije to proverio jer nije imao zdravstveno.

Ameriku su sazidali takvi ljudi. Ja nisam takva, ali mnogi jesu.

Tramp svakog naseg studenta etiketira kao deo narko kartela ili odbelog iz mentalne ustanove. Nedvosmisleno je to kazao.
Не знам јеси ли слушала говор пажљиво.Он је говорио о Америци 70-80 па и 90-их.То је та Америка кој памтимо као клинци златно доба америчке културе.Мислим да без основе правиш паралелу између студента који остаје у Америци јер ради свој посао и нарко картела који довлачи раднике испод границе тунелом јер му одговара да има људе који ради на црно.Смисао њиховог посла је рад на црно и да буду испод радара.Зар ти стварно мислиш да ће Трамп зауставити улазак правог кадра који одговара америчком тржишту рада?
Те банде нарко картела јесу проблем за САД већ дуго и не прича он то безвезе, на тој причи је добио изборе.

Poslednja izmena:
Tramp je naumio da uzme Grenland, da pripoji Britaniju, da raščisti sa Meksikom..sa njim problemi na vidiku..

Dokle će hteti Rusija da stigne ? Do Berlina i Beča kao 1945?

Indija do Kašmira,

Kina do Tajvana, Iran..., Izrael,...

--

Biće 6-7 suverenih država, ostali su banana podaničke države tih nekoliko sila

Poslednja izmena:
znaci ceo svet je priznao pedofila bajdena koji je pokrao izbore pre 4 godine, matora drtina je sada pardonirala sve zive... od faucija do familije i mnogeclanove mocvare fasingtonske

jel pustio tramp nase ljude koji su trunuli jbn 4 godine u kazamatu? jest, okvirno 1600 cak ljudi !

e sada ce vam se osvetiti, i ja mu dajem zeleno svetlo

niko iz eu nije pozvan iz vlasti na inauguraciju osim djordje meloni, pa vi mislite da smo seksisti, mozda i nacisti kada vas mask podybeva sa zig hajl, ali to nista ne menja, doslo je nase vreme i sada cete PLATITI, znaju svi koji su nam duzni, takodje i EU vide svi da je pretrnula od straha, ... neka se postavi zi dojce cajting itd npr.

Немачки медији: Трампова моћ је „застрашујућа“, а Европа не зна шта ће с њим

aman, tek cete videti sta cemo mi sa vama EU, pa tek smo inaugurisali naseg coveka, a ja vam unapred kazem da ste ga ugasili, samo dok se otkravimo od ove zime, debeo minus u americi

Poslednja izmena:
Било би добро да г-дин Трамп пошаље QAnon shamana за амбасадора у Београд. Господин шаман је данас пуштен из затвора.

Његови сусрети са Ђуком Бизоном би били легендарни.

b4e054ad8b1cd770d31f1f92e08d9da1

Прва глобалистичка организација је била Коминтерна.
Глобализам је јеврејска идеологија, то је веома лепо објаснио проф. Елиезер Папо који је Јеврејин са Бен Гуриона.
Па чак и како су срушили Царевину у Русији и зашто и одакле глобализам. И шта је ционизам. И ко га данас баштини.
Since the second inauguration of President Franklin D. Roosevelt in 1937, at least one prayer has been recited by a member of the clergy at every presidential inauguration. Orthodox rabbis have rarely been chosen for this honor; Berman will be only the second to deliver a benediction, following Rabbi Marvin Hier’s prayer at Trump’s first inauguration.

Jewish Rabbi Ari Berman, Roman Catholic Rev. Frank Mann, and Pastor Lorenzo Sewell on Monday prayed for Trump after he spoke at the inauguration ceremony.

The imam was inexplicably removed as a speaker at the inauguration ceremony, with the benediction instead delivered by Rabbi Berman. The Trump administration did not provide an explanation for the last-minute change, but the decision was met with approval by some zionist and pro-Israel groups.

Berman is a Religious Zionist Orthodox rabbi.

Poslednja izmena:
Upravo je u tome problem sa remigracionim idejama.
Kako ces ih odvajati? Rastavljati porodice? Davati vize selektivno? I ko ce ih birati?

Nije mu to jedini problem...ogroman problem vidim u pristupu ekologiji.
Ugrozena su finansiranja medjunarodnih orgnizacija i projekata. Covek je izjavio da nema vise gradnje vetroparkova jer on lezi na tecnom zlatu.

Takodje, ne moze da preti izlaskom iz SZO jer to moze da proizvede vrlo, vrlo opasne posledice.

Nije Amerika izolovana pa ce Mask da je posalje na Mars kada zasvinjimo dovoljno ovu planetu. Ljudi su uvek postizali ciljeve iskljucivo putem saradnje i podrske pa kada mu ona planina od smeca i krpa u Cileu nadvisi planinu kojoj je juce promenio ime, nemoj da se cudi ljudima koji ce da zagrle bojler i da rukama veslaju do Majamija.
A onda ce sta, da vadi puske na njih?

Sve je ovo predaleko od mene.
Нови директор том Емиграционог одељења је само хладно рекао: "Нека се онда сви преселе у ту државу."
Изгледа да су Американцима дојадили емигранти који се нису натурализовали као и повећање сиромаштва и криминала.
Сигурно се са сетом сећају времена када је садашњи "Раст Белт" био пристојно место за живот.
Сви ти емигранти који су им отели послове и још им отимају су 100% главни кривци.

Back