Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 28.279
Ако тикомир и ненадлежник буду бранили међеда Доду и Српску, тај народ преко не треба да брине... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti još nisi krenuo
Nemoj da te mi ovde zagovaramo, idi se spremaj, nemoj da zakasniš
Криминални? Буква бој?Mozes misliti kakav je to mozak koji drp od drzavnih para stavi na svoje i ime svoje familije u Usa?
Najgore je kada shvatis koliko si dugo trpeo bukve i sljam, a trebalo je samo jedan pametan potez da napravis.Криминални? Буква бој?![]()
kakva je situacija kod tebe ? koliko imas godina?
jel mozes da potrcis makar 200 metara bez da moramo da zovemo hitnu da te vraca u zivot?
Nebitno, ja neću u taj tvoj rat koji planiraš
žao mi je, moraćeš sam
odnosno nisi sam, vas je ogromna većina, šačica izdajnika i stranih plaćenika bi vas samo usporavala
Koliko mudrosti u ovoj univerzalnoj recenici .JNajgore je kada shvatis koliko si dugo trpeo bukve i sljam, a trebalo je samo jedan pametan potez da napravis.
Ћацији и Крстина специјална Ћаци Бојна ће решити питање БиХ-а за "5-6 секунда".Nebitno, ja neću u taj tvoj rat koji planiraš
žao mi je, moraćeš sam
odnosno nisi sam, vas je ogromna većina, šačica izdajnika i stranih plaćenika bi vas samo usporavala
Ћацији и Крстина специјална Ћаци Бојна ће решити питање БиХ-а за "5-6 секунда".![]()
тикомира војводу голијског! Е, али он сме без одобрења мајчице Русије. И то треба узети у обзир.Pa zato su Ćaciji napustili Pionirski park
verovatno sada samo čekaju Tihog i ekipu pa da krenu
Da citam klix.ba oni prete da ce uhvatiti DOdika zivog ili mrtvog sa ili bez EUROFOR-a
Tako da nikad nismo bili blizi ratu novom izmedju Srba i Bosnjaka realno
Građanski rat u BiH je, nažalost, moguć mada malo verovatna opcija jer ih je strani faktor temeljno razoružao. Ručnim naoružanjem i motkama rat se ne vodi.
To nema neke posebne veze sa Srbijom, podsetiću te da ni u onom prvom ratu Srbija nije učestvovala
neće ni u ovom novom, teorijskom
Normalno, to ne sprečava tebe i istomišljenike da se uputiš tamo kao dobrovoljac, uostalom tako je bilo i 90-tih.
Eto, to ti je moj stav a od sada pa na dalje mogu samo da se zezam i sprdam sa tobom po ovom pitanju
To ti mislis da nismo ucestvovali. Naravno da jesmo.
Znam mnoge koji su u to vreme bili aktivni pripadnici vojske i poslati su u Bosnu kao "dobrovoljci".
Ima i u bazi 63 padobranske brigade spomenik sa imenima svih poginulih pripadnika brigade i jedan broj njih je poginuo u Bosni
zvanično NISMO
sada ćemo još manje, ako uopšte i bude nekog haosa u šta jako sumnjam
Najmanje što Evropi i svetu treba jeste još jedna neuralgična tačka
Tixi jes' ga uhvatio?
Smita?
Stavi mu ko mamac neko vino, vole svabe dzaba da piju.