Данас : 5Г мрежа нам нуди да скидамо филмове за 10 секунди

valjda oni koji hoće 5G treba da dokažu da nije štetna a ne da oni koji su protiv da dokazuju da je štetna...
u pitanju je veliki novac i zdravlje je u drugom planu...
nađi ozbiljan naučni rad koji nisu finansirale zainteresovane kompanije koji dokazuje da 5G nije štetna..

Pa i dokazano je da nije štetno. Ljudi žive i rade normalno.

Prvo morate da smenite Savet bezbednosti i šire...
Ne, dovoljan je jedan poziv

901-AACAC-5646-407-D-952-D-0-B3414-ED02-A9.jpg

"Neke strane države su iza protesta," začu se.

Pa i dokazano je da nije štetno. Ljudi žive i rade normalno.
pokaži mi taj dokaz da 5G mreža nije opasna...
nađi naučni rad koji nisu finansirale zainteresovane kompanije koji dokazuje da 5G nije štetan..

stvar je u tome da je šteta koju nanosi 5G kumulativna...neće niko umreti od par minuta izloženosti....to nije dokaz da nije štetna...
da bi ozbiljna studija otkrila da nešto nije štetno treba izložiti tom uticaju više generacija ispitanika tokom njihovih čitavih života...
.to nije urađeno ni za GMO ni sada za 5G...
za GMO sad postoji studija s pacovima i posle par generacija hranjenja GMO kukuruzom došlo je do masovnih tumora i steriliteta....
slično se može očekivati za 5G.

Beli čovek nema naš mentalitet, i zato nije sposoban da shvati koji su Smradikali šljam.
Одлично су схватили какав је, обрађивали су га довољно дуго.Ништа они не импровизују, све одлично знају.Могуће је да западни кругови раде са Вучићом од почетка 90-тих.

Одлично су схватили какав је, обрађивали су га довољно дуго.Ништа они не импровизују, све одлично знају.Могуће је да западни кругови раде са Вучићом од почетка 90-тих.
Ne.

Sličan problem imaju sa Putinom. On ih nešto vuče za nos, a belci reaguju: "Zašto se naš drugar tako ponaša? Verovatno iz prijateljstva!"

nađi naučni rad koji nisu finansirale zainteresovane kompanije koji dokazuje da 5G nije štetan..

stvar je u tome da je šteta koju nanosi 5G kumulativna...neće niko umreti od par minuta izloženosti....to nije dokaz da nije štetna...
da bi ozbiljna studija otkrila da nešto nije štetno treba izložiti tom uticaju više generacija ispitanika tokom njihovih čitavih života...
.to nije urađeno ni za GMO ni sada za 5G...
za GMO sad postoji studija s pacovima i posle par generacija hranjenja GMO kukuruzom došlo je do masovnih tumora i steriliteta....
slično se može očekivati za 5G.
Samo ti uživaj u svom srednjem veku pa kao Indijanac strelom napadaj parnu lokomotivu.

Све је опасно, и мобилне мреже(не само 5Г) , и таласи које емитују РТВ станице, чак и кућни апарати имају неко зрачење.Постоје и природни феномени, Земљу засипају разни штетни космички зраци(атмосфера спречава већи део али не све).

Ако ти неки зрак погоди ћелију и изазове њен неконтролисани раст, ето проблема.Мала је вероватноћа, јер се атоми састоје улавном од празног простора, па зраци углавном пролазе кроз ту празнину, али се вероватноћа повећава када се природним придодају и вештачки извори.

drugim rečima nisi u stanju da nađeš naučni rad koji nije finansirala neka zainteresovana kompanija a koji pokazuje da 5G nije štetna
Misliš da je to tebi potrebno? Mislim da je sa antivahserima, 5g zaluđenicuma to gubljenje vremena jer svet će ići dalje i bez vas.
Pazi, svaki telefon zrači pa i tvoj.
Računar takođe, tv isto. Sve isključuje i beži na Rtanj!

Ne.

Sličan problem imaju sa Putinom. On ih nešto vuče za nos, a belci reaguju: "Zašto se naš drugar tako ponaša? Verovatno iz prijateljstva!"
Дакле, ти западни моћници су наивни и лако их је преварити, а једино си ти паметна.

Па зашто те наивчине владају светом, а тебе банују на Крсти сваких пар недеља?

Дакле, ти западни моћници су наивни и лако их је преварити, а једино си ти паметна.

Па зашто те наивчине владају светом, а тебе банују на Крсти сваких пар недеља?
Pazi, ja sam najbogatija žena svih vremena.

Zašto oni slabo barataju našim mentalitetom, a imaju više obaveštajnih podataka od mene? Jer sam ja iz Istočne Evrope, pa znam ulicu bolje od Johanesa Hana.

Misliš da je to tebi potrebno? Mislim da je sa antivahserima, 5g zaluđenicuma to gubljenje vremena jer svet će ići dalje i bez vas.
Pazi, svaki telefon zrači pa i tvoj.
Računar takođe, tv isto. Sve isključuje i beži na Rtanj!
Нема ништа од бежања на Ртањ, Скајнет ће те и тамо наћи.

300px-Terminator1001.jpg

Скида филмове у 2 милисекунде, али их не гледа, јер је заузет истребљивањем органским облика живота заснованим на угљенику.

Нема ништа од бежања на Ртањ, Скајнет ће те и тамо наћи.

Pogledajte prilog 730670

Скида филмове у 2 милисекунде, али их не гледа, јер је заузет истребљивањем органским облика живота заснованим на угљенику.
Na Rtnju mu niko ne može ništa jer on dokazano sve odbija.

5Г мрежа 100 пута бржа од 4Г
https://www.danas.rs/tehnologije/5g...9kW2CX-_MHZxUsg4FY0qyRk3jkYs4fhXORPJc2EBvQJ10
Па целог живота сам чекао ово, замисли сада ми треба 5-10 мунута да скинем филм, а са 5Г мрежом ћу то завршити за мање од 10 секунди.
Каква револуција, какав напредак ! Какво замајавање народа, које није виђено ни у једном режиму раније.
Још када бисмо могли да престанемо да користимо сировине из прошлости, које нам загађују околину, као што су нафта, угаљ, дрва и гас.
Али нема везе битно је да нам режимски медиј ''данас'' објашњава да ћемо брже скидати филмове, као да смо сада на дајал апу.
Шта те боле уво за 5Г, када си ти уштек'о кофу украјинске масти за заштиту!? ;)
IMG-6296b83c5d6b6985ac8b93ffe4afe97c-V.jpg

Zašto oni slabo barataju našim mentalitetom, a imaju više obaveštajnih podataka od mene? Jer sam ja iz Istočne Evrope, pa znam ulicu bolje od Johanesa Hana.
Они имају мрежу од неколико хиљада људи у Србији, који раде за њих, и они одлично познају сваки сокак у Србији.

Ај ти мени покажи доказ да ти ниси дрекавац из Вражогрнца?
Доказ иде обрнуто, ако ти тврдиш да је нешто штетно, онда ти треба да докажеш да је тако.

5Г технологија ради у истом делу спектра у којем и постојеће мреже мобилне телефоније. Које раде од тамо неке '96те. Колико тачно деценија још треба да чекамо да установимо? На коме да тестирамо? На који начин да тестирамо?

Zašto oni slabo barataju našim mentalitetom, a imaju više obaveštajnih podataka od mene?
Jer sam ja iz Istočne Evrope, pa znam ulicu bolje od Johanesa Hana.
Џеги, јеси ли све зарадилО на бело или је нешто било испод жита?
Мислим због пореза, јеси ли уредно издавало фискалне рачуне? ;)

Back