YeOldeJagge
Veoma poznat
- Poruka
- 12.829
Znači prvo smenjujemo kandidata kojeg je podržao Branko Kockica, a onda ponovo većamo o daljim koracima.Pa gde ćeš onda? U Diznilend?
U njemu je sve lepo, u njemu je sve nežno, u njemu se sve raduje...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači prvo smenjujemo kandidata kojeg je podržao Branko Kockica, a onda ponovo većamo o daljim koracima.Pa gde ćeš onda? U Diznilend?
U njemu je sve lepo, u njemu je sve nežno, u njemu se sve raduje...
Pa i dokazano je da nije štetno. Ljudi žive i rade normalno.valjda oni koji hoće 5G treba da dokažu da nije štetna a ne da oni koji su protiv da dokazuju da je štetna...
u pitanju je veliki novac i zdravlje je u drugom planu...
nađi ozbiljan naučni rad koji nisu finansirale zainteresovane kompanije koji dokazuje da 5G nije štetna..
Prvo morate da smenite Savet bezbednosti i šire...Znači prvo smenjujemo kandidata kojeg je podržao Branko Kockica, a onda ponovo većamo o daljim koracima.
Ne, dovoljan je jedan pozivPrvo morate da smenite Savet bezbednosti i šire...
Eto, rekoh li ti da se okreneš tamo gde izlazi!Ne, dovoljan je jedan poziv
"Neke strane države su iza protesta," začu se.
pokaži mi taj dokaz da 5G mreža nije opasna...Pa i dokazano je da nije štetno. Ljudi žive i rade normalno.
Одлично су схватили какав је, обрађивали су га довољно дуго.Ништа они не импровизују, све одлично знају.Могуће је да западни кругови раде са Вучићом од почетка 90-тих.Beli čovek nema naš mentalitet, i zato nije sposoban da shvati koji su Smradikali šljam.
Ne.Одлично су схватили какав је, обрађивали су га довољно дуго.Ништа они не импровизују, све одлично знају.Могуће је да западни кругови раде са Вучићом од почетка 90-тих.
Samo ti uživaj u svom srednjem veku pa kao Indijanac strelom napadaj parnu lokomotivu.pokaži mi taj dokaz da 5G mreža nije opasna...
nađi naučni rad koji nisu finansirale zainteresovane kompanije koji dokazuje da 5G nije štetan..
stvar je u tome da je šteta koju nanosi 5G kumulativna...neće niko umreti od par minuta izloženosti....to nije dokaz da nije štetna...
da bi ozbiljna studija otkrila da nešto nije štetno treba izložiti tom uticaju više generacija ispitanika tokom njihovih čitavih života...
.to nije urađeno ni za GMO ni sada za 5G...
za GMO sad postoji studija s pacovima i posle par generacija hranjenja GMO kukuruzom došlo je do masovnih tumora i steriliteta....
slično se može očekivati za 5G.
drugim rečima nisi u stanju da nađeš naučni rad koji nije finansirala neka zainteresovana kompanija a koji pokazuje da 5G nije štetnaSamo ti uživaj u svom srednjem veku pa kao Indijanac strelom napadaj parnu lokomotivu.
A šta sa svim drugim aferama.drugim rečima nisi u stanju da nađeš naučni rad koji nije finansirala neka zainteresovana kompanija a koji pokazuje da 5G nije štetna
Све је опасно, и мобилне мреже(не само 5Г) , и таласи које емитују РТВ станице, чак и кућни апарати имају неко зрачење.Постоје и природни феномени, Земљу засипају разни штетни космички зраци(атмосфера спречава већи део али не све).pokaži mi taj dokaz da 5G mreža nije opasna...
Misliš da je to tebi potrebno? Mislim da je sa antivahserima, 5g zaluđenicuma to gubljenje vremena jer svet će ići dalje i bez vas.drugim rečima nisi u stanju da nađeš naučni rad koji nije finansirala neka zainteresovana kompanija a koji pokazuje da 5G nije štetna
Дакле, ти западни моћници су наивни и лако их је преварити, а једино си ти паметна.Ne.
Sličan problem imaju sa Putinom. On ih nešto vuče za nos, a belci reaguju: "Zašto se naš drugar tako ponaša? Verovatno iz prijateljstva!"
Pazi, ja sam najbogatija žena svih vremena.Дакле, ти западни моћници су наивни и лако их је преварити, а једино си ти паметна.
Па зашто те наивчине владају светом, а тебе банују на Крсти сваких пар недеља?
Нема ништа од бежања на Ртањ, Скајнет ће те и тамо наћи.Misliš da je to tebi potrebno? Mislim da je sa antivahserima, 5g zaluđenicuma to gubljenje vremena jer svet će ići dalje i bez vas.
Pazi, svaki telefon zrači pa i tvoj.
Računar takođe, tv isto. Sve isključuje i beži na Rtanj!
Na Rtnju mu niko ne može ništa jer on dokazano sve odbija.Нема ништа од бежања на Ртањ, Скајнет ће те и тамо наћи.
Pogledajte prilog 730670
Скида филмове у 2 милисекунде, али их не гледа, јер је заузет истребљивањем органским облика живота заснованим на угљенику.
Шта те боле уво за 5Г, када си ти уштек'о кофу украјинске масти за заштиту!?5Г мрежа 100 пута бржа од 4Г
https://www.danas.rs/tehnologije/5g...9kW2CX-_MHZxUsg4FY0qyRk3jkYs4fhXORPJc2EBvQJ10
Па целог живота сам чекао ово, замисли сада ми треба 5-10 мунута да скинем филм, а са 5Г мрежом ћу то завршити за мање од 10 секунди.
Каква револуција, какав напредак ! Какво замајавање народа, које није виђено ни у једном режиму раније.
Још када бисмо могли да престанемо да користимо сировине из прошлости, које нам загађују околину, као што су нафта, угаљ, дрва и гас.
Али нема везе битно је да нам режимски медиј ''данас'' објашњава да ћемо брже скидати филмове, као да смо сада на дајал апу.
Они имају мрежу од неколико хиљада људи у Србији, који раде за њих, и они одлично познају сваки сокак у Србији.Pazi, ja sam najbogatija žena svih vremena.
Zašto oni slabo barataju našim mentalitetom, a imaju više obaveštajnih podataka od mene? Jer sam ja iz Istočne Evrope, pa znam ulicu bolje od Johanesa Hana.
Доћи ће терминатори пешке и одрадити посао.Na Rtnju mu niko ne može ništa jer on dokazano sve odbija.
Nema šanse...Доћи ће терминатори пешке и одрадити посао.
Ај ти мени покажи доказ да ти ниси дрекавац из Вражогрнца?pokaži mi taj dokaz da 5G mreža nije opasna...
stvar je u tome da je šteta koju nanosi 5G kumulativna...neće niko umreti od par minuta izloženosti....to nije dokaz da nije štetna...
da bi ozbiljna studija otkrila da nešto nije štetno treba izložiti tom uticaju više generacija ispitanika tokom njihovih čitavih života...
Џеги, јеси ли све зарадилО на бело или је нешто било испод жита?Pazi, ja sam najbogatija žena svih vremena.
Zašto oni slabo barataju našim mentalitetom, a imaju više obaveštajnih podataka od mene?
Jer sam ja iz Istočne Evrope, pa znam ulicu bolje od Johanesa Hana.