nema sta kod njega da se sprziok..samo nasloni glavu na mikrotalasnu dok radi..efekat je kao da se sunčaš ispred radara...ubijaju se moždane ćelije
dzaba struju trosis
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema sta kod njega da se sprziok..samo nasloni glavu na mikrotalasnu dok radi..efekat je kao da se sunčaš ispred radara...ubijaju se moždane ćelije
I kakve sad veze ima Danas sa ovim sistemom G5?
Јесу штетни, али земље које воде рачуна о екологији, решавају те и сличне проблеме. Немачка забранила угаљ, Лондон је некада био град где се умирало горе него у Чернобилу и Хирошими, али зазидали све димњаке и забранили индивидуална ложишта.Štetni su i ispušni plinovi iz auta pa se ljudi ne voze u konjskim zapregama. Daj molim te. Rasprava o 5G mreži je suvisla i nepotrebna. To je kao da transplantacijski kirurg ide u raspravu sa automehaničarem o presađivanju srca
Па Данас то пропагира.I kakve sad veze ima Danas sa ovim sistemom G5?
Па колико само има жутих типа Триванка, Коштуничиних и отпораша типа Марко Ђурић у СНС ? Те приче можеш да прича странцима, који немају појма о Србији.Ne, izborom Vučića 2012. je izvršen povratak u devedesete.
Kad primetiš da inženjeri telekomunikacija nose zaštitnu opremu protiv zračenja, onda veruj u to što pričaš.ok..samo nasloni glavu na mikrotalasnu dok radi..efekat je kao da se sunčaš ispred radara...ubijaju se moždane ćelije
Kad si zadnji put išla na kontrolu?Upravo to što je rečeno, da se 2005. smatralo da imaš broadband ako imaš 200k brzinu, i to je konačno ostvareno tek tad.
A za vreme Vučićeve idile 1999. si imao dialup sa dvojnikom
Па колико само има жутих типа Триванка, Коштуничиних и отпораша типа Марко Ђурић у СНС ? Те приче можеш да прича странцима, који немају појма о Србији.
Вама смета само возач аутобуса, али не и правац који се није променио од 5. октобра.
Вама више иде у прилог да не спомињете 90е, јер ћете неке убедити да је Вучић стварно успео да победи ЕУ+НАТО лоби у Србији.
U stvari 750 kbps te godine, a onda je vrlo mukotrpno stiglo samo do 1.5 Mbps do 2007.
Vrlo teško smo uspeli da se oporavimo od ruine devedesetih i vučića.
Па ако није битан суверенитет државе, зашто Швајцарска не одустане од свог и подели сво богатство са грађанима Европе или света ???Suverenitet je žvaka za budale, najvažnije je kako je pojedinačni čovek, a ne država.
štetnost 5G mreže ne mogu da ocenjuju elektrotehničari nego lekari...efekat 5G mreže na živa bića je neistražena oblast..to je eksperiment in vivo kao sa GMO hranom u SAD... zašto bi mi hrlili da budemo među prvima na kojima će taj nama nepotrebni eksperiment biti izvršen? da bi neke dileje brže skidale na mobilni filmove od 2 sata? nama to ne trebaKad primetiš da inženjeri telekomunikacija nose zaštitnu opremu protiv zračenja, onda veruj u to što pričaš.
Da li se nekom dosad mozak iskrčkao od bilo koje mreže?
Veća je verovatnoća da ti mozak operu ti koje slepo slušaše, a da nisi izguglao mišljenja istinskih stručnjaka.
Па што си онда против Вучића?Небитно је ко је на челу државе, да ли држава уопште и постоји, ако је небитно каква је држава....najvažnije je kako je pojedinačni čovek, a ne država.
Наш стари Вучић фашиста је умро, сада ви имате вашег Вучића еуроунијата. Ти и слични који сте против њега, више нисте против њега због идеолошких, него из партијских разлога.Ti imaš sličan problem, pokušavaš da se predstaviš kao Huligan da bi bio interesantan u društvu, ali srce ti potajno traži Vučića.
Ako je neistraženo, što nije tačno, zašto tvrdiš nešto za šta sa sigurnošću ništa ne znaš. Drugo, ta mreža se već uvodi u nekim zemljama i nikakvi efekti nisu zabeleženi.o štetnosti 5G mreže ne mogu da ocenjuju elektrotehničari nego lekari...efekat 5G mreže na živa bića je neistražena oblast..to je eksperiment in vivo kao sa GMO hranom u SAD... zašto bi mi hrlili da budemo među prvima na kojima će taj nama nepotrebni eksperiment biti izvršen? da bi neke dileje brže skidale na mobilni filmove od 2 sata? nama to ne treba
Zato što hapsi slučajne prolaznike zbog verbalnog delikta.Па што си онда против Вучића?Небитно је ко је на челу државе, да ли држава уопште и постоји, ако је небитно каква је држава.
Зато што су Швајцарци будале и не читају постове појединих форумаша на Крсти.Па ако није битан суверенитет државе, зашто Швајцарска не одустане од свог и подели сво богатство са грађанима Европе или света ???
ja cim zavrsim STOP SEED. OduvekVidi ovo, skinuo sam neki film i sad skidaju od mene... iz nekih uređenih država
Pogledajte prilog 730630
Da.ja cim zavrsim STOP SEED. Oduvek
Теби и твојим истомишљеницима, Брисел и Вашингтон су поручили "Ово је Вучић, Ваш председник, он је по нашој вољи" .Ти сада треба да се повинујеш томе, а не да преиспитујеш одлуке господара, који су ти дали широко-појасни интернет пре 15 година.Zato što hapsi slučajne prolaznike zbog verbalnog delikta.
Znači država je jaka, što je loše za homo sapiensa
To što su SAD i EU poludeli, ne znači da ja treba da ih pratim u bunar.Теби и твојим истомишљеницима, Брисел и Вашингтон су поручили "Ово је Вучић, Ваш председник, он је по нашој вољи" .Ти сада треба да се повинујеш томе, а не да преиспитујеш одлуке господара, који су ти дали широко-појасни интернет пре 15 година.
Ко си ти да подржаваш протесте, када америчка амбасада осуђује насиље демонстраната према полицији?
Ти боље знаш шта је демократија од САД и ЕУ?
To znači da treba da se okreneš Rusiji, Kini i Indiji.To što su SAD i EU poludeli, ne znači da ja treba da ih pratim u bunar.
Nego ja ostajem svetionik zdravog razuma, a oni će morati da se vremenom vrate na anti-Vjekoslav pozicije.
Ne, brat Ši i SSSR su isto kompromitovani. Obožavaoci krava tože.To znači da treba da se okreneš Rusiji, Kini i Indiji.
ХахахаNego ja ostajem svetionik zdravog razuma, a oni će morati da se vremenom vrate na anti-Vjekoslav pozicije.
Neće, jer padate ove godine.Хахаха
У Вашингтону и Бриселу седе људи који одлично знају какав је Вучић и његов режим .Знају и много ствари које ти не знаш, јер имају службе које им достављају податке, психологе и профајлере, и разне друге стручњаке који обрађују не само Вучића, него и неке потпуно небитне министре и чиновнике.
Чик погоди, њима уопште не смета карактер Вучићевог режима.Неће им сметати тај режим ни за 10 или 20 година.
valjda oni koji hoće 5G treba da dokažu da nije štetna a ne da oni koji su protiv da dokazuju da je štetna...Ako je neistraženo, što nije tačno, zašto tvrdiš nešto za šta sa sigurnošću ništa ne znaš. Drugo, ta mreža se već uvodi u nekim zemljama i nikakvi efekti nisu zabeleženi.
Pa gde ćeš onda? U Diznilend?Ne, brat Ši i SSSR su isto kompromitovani. Obožavaoci krava tože.
Najviše se izblamirao norveški narod, svojim glupim izjavama da je Fahrijev sin normalan