zaluđenik
Domaćin
- Poruka
- 4.155
Nekih 13-14 godina koristim torente i nisu kucali...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekih 13-14 godina koristim torente i nisu kucali...
Pa moraju da objasne kako imaju podatke o tebi, zašto ti uopšte prisluškuju internet itd.Nekih 13-14 godina koristim torente i nisu kucali...
pošto si ti proguglala objasni čemu će služiti 5G.. da su u pitanju automobili koji sami voze postavljali bi 5G stubove samo duž puteva,a ne svuda...nemoj da mi pominješ fabrike sa robotima ili pametne kuće jer tu posao radi WiFi ili optički kabl...ajde kaži čemu će 5G služiti?A sto ne proguglas malo ne bi li razumeo sta je to?
Ma valjda je mislio na neke druge, u Srbiji je kradja svake vrste legalizovana zakonom.
A tebi bi smetalo da zivis u zemlji u kojoj postoje zakoni koji moraju da se postuju?Biće Srbija gora od Nemačke što se tiče strogoće i zakona samo polako.
Opet nas čipujete.bice svuda oko nas bezicni internet. i to uskoro. zovi ga kako oces
https://www.danas.rs/tehnologije/5g...9kW2CX-_MHZxUsg4FY0qyRk3jkYs4fhXORPJc2EBvQJ10
Још када бисмо могли да престанемо да користимо сировине из прошлости, које нам загађују околину, као што су нафта, угаљ, дрва и гас.
Али нема везе битно је да нам режимски медиј ''данас'' објашњава да ћемо брже скидати филмове, као да смо сада на дајал апу.
Opet nas čipujete.
Jedan je telefonirao skajpom, i pored njega je istog momenta umrla zebra.To je istina.
Ali je veća istina da je 5G mreža VOJNO ORUŽJE.
Gde god se postavi pobije sve PČELE i otera sve ptice koje ne pobije.
5G MREŽA JE U DIREKTNOJ VEZI SA KORONA VIRUSOM.
Ne mislim da je to namernom ali pogledajte,
od Vuhana, preko ITALIJE, DIREKTNU vezu 5G repetitora i
širenja korona virusa.
Ljudi, Japan (izmislili je) odustaje od 5G.
Norveška odustaje od 5G.
Pa, da se ne baci, to prodali Stradiji.
OVO NIJE TEORIJA ZAVERE.
Zašto seku svo drveće u blizini predajnika ?
Smeta signalu koji prolazi kroz armirani beton ???
Ne. Seku ga jes se to drveće vrlo brzo osuši i umre.
a ja bi ove što su za uvođenje 5G mreže vezao na mesec dana za stub iste. Pa ako i dalje budu zdravi možemo da razmislimo o uvođenju 5G mreže.
Poenta svih koji se bune protiv 5G mreže je opravdana zabrinutost da ista loše utiče na zdravlje. 5G mreža se pušta u korišćenje bez da je prethodno vršeno adekvatno istraživanje o uticaju visokih frekvencija na ljude, biljke i životinje. To je eksperiment in vivo kao sa GMO hranom u SAD.
A šta sam ja, balvan koji misli da može da bude inkognito na mreži? Znam da mogu da me nađu po IP.Pa moraju da objasne kako imaju podatke o tebi, zašto ti uopšte prisluškuju internet itd.
zato što 5G mreža radi na višim frekvencijama koje su nepovoljne za živa bića.Čovek nije samo biohemija. On je i složeno elektromagnetno biće. Elektriomagnetni smog je bio nezdrav i pre 5G mreže, ali sa 5G mrežom sledi nam još mnogo gora epidemija kancera, mentalnih i drugih bolesti.Jos jedna stvar me interesuje kod onog dela mog naroda koji vec sprema svoje mentalne kapacitete za internet dzihad protiv 5G mreze. Zasto bas taj broj 5 kod vas budi toliko gneva, straha, zelje za akcijom. Kako vas nije nista interesovalo kada je biila 1G, 2G, 3G i 4G mreza. Gde je manje vise samo svaka sledeca dobijala na brzini podataka, kao sto je 5G neuporedivo brza. ALi kako vas ove prethodne nisu poterale na akciju, da pobacate mobilne telefone, da se udaljite sa intrneta, drustvenih mreza. Otkud bas taj 5G.
A da se ne zajeb.avamo, osim ako neko od vas nije inzenjer telekomunikacija ili ima neku slicnu struku, o 5G mrezama znate samo sa klipova nekih poremecenih teoreticara zavera.
Inace to sto pojedine drzave kao odbacuju 5G mrezu pa naravno kada je to kineska tehnologija. A u danasnje vreme zestokog trgovinskog rata SAD i Kine i 5G mreza je jedno od stvari koja je predmet spora.
Pošto 5G mreža deluje na mozak.Jedan je telefonirao skajpom, i pored njega je istog momenta umrla zebra.
Ја сам озбиљан, Данас спада у режимске медије. Не дај да те завара њихова политичка борба, јер много је важнија идеолошка не(истомишљеност).Moram samo da te pitam da li si bio ozbiljan ili ja nisam shvatio ironiju sa ovim "rezimskim medijem".
Ја сам озбиљан, Данас спада у режимске медије. Не дај да те завара њихова политичка борба, јер много је важнија идеолошка не(истомишљеност).
Имаш гомилу сличних примера. Балша и Лутовац су жути, а мрзе се ко пси. Па још додај Чеду и Трифуновића, свако сваког мрзи и напада, све је то политичко неслагање, али идеолошки су сви исти.
Или рецимо имаш режимске националисте типа Миша Вацић и Заветници, али они су идеолошки потпуно исти као и Бошко Обрадовић и Образ, само једнима је Н1 више наклоњен, другима мање. Опет све се врти само око тога у којој си партији и како да ти украдем бирачко тело.