Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.117

Neka joj je vecna slava..............
Mozete se upisati u knjigu zalostiihiii.......swmrc.........

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Elvin:znam da tugujemo i sve to,tužna atmosfera...:šmrc:
nego zilote,danas su me startovali tvoji istomišljenici u piramidi,nisam znao da ste se toliko raširili po gradu,ja sam mislio da ordinirate samo po knezu,kad ono...
nego hoćete li da krenete u kampanju od vrata do vrata?
znaš kao jehovini svedoci,oni su baš super zabavljači...pravi veseljaci.
Eh, kako bih Vas jeretike Stevan Nemanja lako počistio da ste u srednjem veku i u njegovoj državi....Kakav bre zilotizam! :shock: :shock: :shock: To treba zakonski zabraniti! Zna se koje su tradicionalne vjerske zajednice u SCG i koje su pravno priznate: SPC, Rimokatolička Crkva, Islamska Vjerska zajednica, Jevrejska vjerska zajednica, Slovačka Aglikanska Crkva i Reformatorska Crkva.....Ostalo sve je otpadija....u zatvor....posao za MUP! :-?Zilot cacanski:Citajuci vase postove sjetih se trenutaka zanesenosti dok kucah na divnoj mi temi i taj uzasni bljesak Jominijevog macha i taj ogromni katanac.......zar nema neki lepsi manje grub katanac
Tako mi je tesko...........hvala vam..........leptiru i pace...........dva nezna bica
![]()
![]()
![]()
![]()
Zilot cacanski:HA-HA HA HA..........to je moj prijatelj analiticar..............uvek me nasmije kada mi je tesko.........hvala prijatelju..........
:shock:analiticar:Kada čitam tvoja pisanja postaje mi jasno što je nagnalo mnoge Srbe da se u periodu otomanske imperije poislamljuju....
Otpadništvo je u genima mnogih.....Da, baš prava riječ:OTPADNIŠTVO!![]()