Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja nikada nisam chestitao isti, jer mislim da je to baljezgarija, kao i 8. mart...
Moja devojka od mene ima 363 dana u godini,izbegavam te komunistichke zajebancije i smaranja...
Ja nikada nisam chestitao isti, jer mislim da je to baljezgarija, kao i 8. mart...
Moja devojka od mene ima 363 dana u godini,izbegavam te komunistichke * i smaranja...
Moja devojka od mene ima 363 dana u godini,izbegavam te komunistichke * i smaranja...
Stupido. :wink:
A kako li se oseca tvoja devojka kad su ulice preplavljene muskarcima koji nose cvece, euforicnim klincima koji kupuju nesto svojim uciteljicama itd.(govorim o 8. martu) a ona zna da od tebe ne treba nista da ocekuje, jer je to smaranje...
Ne mislim da neko moze biti stoka cele godine pa da se onda vadi cvecem za 8. mart, ali daaaaj, cestitanje i cvetic, pa sto je to komunisticko sr.a.nje?
Katolicki, a ne kapitalisticki.
Sta ima lose u kapitalizmu?
Nemamam nista ni protiv katolika, samo da napomenem da ne bude zabune i da se neko ne natakari
Pa ako se najvise loze na taj praznik u SAD , a SAD je kapitalisticka zemlja, onda...
Ma, sta god, ajde onda, srecan katolicki Sv.Valentin.
Je l' sad valja?