angely
Domaćin
- Poruka
- 3.619
Ok je sto ne slavis ima ko hoce
Pih, pa knjiga može i inače, malp bre srećo, jedna knjiga godišnje... :wink:angely:Ja bih rado za dan zaljubljenih da mi neko pokloni knjigu pa eto tu i prosvecenosti i nije definisano da je to samo jedan dan taj je samo poseban kao ni Dan zena mislim da bi svaki dan trebali da nadjemo nesto za proslavu jer za tugu cemo lako.
ma ne pretjeruj!simple_things:Dan zaljubljenih je za one sa ispranim mozgom..........Mislim ,kako može jedan dan u godini da se definiše kao dan za zaljubljene....Gluposti........
Nego ,hajde mi lepo da smislimo još neki dan.....Eto na primer danas je Sv.Sava ,on je bio prosvetitelj ,pa hajde na primer u skladu sa mentalnom evolucijom da izorganizujemo dan prosvećenosti......,ja imam neku kombinaciju za prodaju knjiga.....mislim.....ono da se zaradi lova.....heh....cveta ekonomija,potrošači unezvereno traže savršen poklon.,ne daj Bože da se neko uvredi ako mu se tog dana ne pokloni neki znak pažje u stilu prosvećenosti ,ipak svi mi spadamo u grupu prosvećenih primata .....heh......Ma zar nije savrseno osmišljen taj dan.....Još jedan dan masovne potrošnje..........
Peta W.:Kada si zaljubljen,svaki dan ti je Dan Zaljubljenih.
Hishta..poljubac... eventualno neshto u vidu iznenadjena..neki detalje..ne mora pokon... mozhda neka situacija,neka rech...bilo shta..shto bi bilo posebno na neki nachin....
A mozhe i bez toga. I naravno zagrljaj.![]()