Molim sve koji su procitali moj post da mi daju reputaciju i da se ne prave ludi. Ja sam iznela sta sam videla svojim ocima u Srebrenici tog dana, a ponovo su istini zatvorena usta. Jasno je kao dan da tu nema genocida. Jesu li odvojeni muskarci od zena? Jesu, znaci niko nije hteo da istrebi taj narod, nema etnickog ciscenja, nema genocida. Dalje, Alijina vojska je docekivala po sumama te nesrecnike, koji su me molili za pomoc i ubijali ih. Vidite da svaki cas iskopaju neku novu grobnicu. Secam se da je bilo super vreme, a tada sam bila u vezi sa jednim tipom Zan- Polom, on je bio mnogo sladak. Bio je iz Holandije, ali je imao kao neko francusko poreklo. Imali smo bazen i suncali smo se, a one muslimanke, onako napucane u one dimije, ne znam kako im nije bilo vruce. Mogu da kazem da su mi nastupi bili poseceni u fullu, svi su dolazili i muslimani i hriscani i plavi slemovi. Bas sam se super povela u Srebrenici, volela bih da se ponovi jos koji put po Federaciji. Oni znaju da naprave takav stimung.