Umri_muski
Buduća legenda
- Poruka
- 45.648
Sretan vam 29 ti novembar, praznik republike nekadasnje SFRJ i narodni praznik 29 ti novembar...
Nekima miliji kao porodicni praznik svinjokolj...
Nekima miliji kao porodicni praznik svinjokolj...

Ja na to gledam kao na narodni praznik...tako da je svako drzavno i politicko pitanje nevazno i nepostojece...Крајње време дошло, кад парастос угинулој држави не држе румени другови
a kraljevina jugoslavija?Ovi sto pljuju Tita i SFRJ sa bezbedne vremenske distance su duboko u sebi svesni da je to bio praznik jedne velike, jake i ponosne drzave. Sve suprotno od ovoga sto gledamo i imamo danas.
Ovi sto pljuju Tita i SFRJ sa bezbedne vremenske distance su duboko u sebi svesni da je to bio praznik jedne velike, jake i ponosne drzave. Sve suprotno od ovoga sto gledamo i imamo danas.
Ovi sto pljuju Tita i SFRJ sa bezbedne vremenske distance su duboko u sebi svesni da je to bio praznik jedne velike, jake i ponosne drzave. Sve suprotno od ovoga sto gledamo i imamo danas.
Узми пробиотик, имаш дијареју.
Ja na to gledam kao na narodni praznik...tako da je svako drzavno i politicko pitanje nevazno i nepostojece...
Bolje da popije ricin.
Koliko je bila jaka videli smo.
Ako elita i sluzba rese da uniste Ameriku unistice je, a ne jednu SFRJ desetostruko manju.
pa vi komunisti ste bili i elita i sluzba u toj sfrj, jel to konacno hoces da priznas da su komunisti unistili jugoslaviju federalizacijom u jajcu?Ako elita i sluzba rese da uniste Ameriku unistice je, a ne jednu SFRJ desetostruko manju.
Indijanci bi se slozili.
kako smo mi dali doprinos kad mi nismo bili na vlasti?Unistili su je odmetnuti delovi sluzbe u sprezi sa stranim faktorom. A vi patrijote ste dali svoj doprinos.
Знаш ти на шта сам ја мислила, не глупирај се.