Дан пробоја коридора: Док су свештеници служили парастос за 855 погинулих српских бораца, Додик на истом месту запевао?!

комшија

Stara legenda
Banovan
Poruka
93.377

1719160581678.png

Dan proboja koridora: Dok su sveštenici služili parastos za 855 poginulih srpskih boraca, Dodik na istom mjestu zapjevao?!


Govorio je da imamo više telefona nego ljudi, da telefon ima i nerođeno dijete, a tek o automobilima i da ne pričamo. Tako je rekao da u Banjaluci ima 234.000 vozila. "Kakva bijeda, ovdje niko neće ništa da radi" rekao je Dodik?! Nakon toga gromoglasno je zapjevao.

1719160554984.png


23.06.2024 | 16:53

Na današnjem obilježavanju dana proboja koridora na Dugoj njivi kod Modriče gdje je tokom te akcije poginulo 855 boraca VRS i gdje je služen parastos za poginule, položenio je cvijeće i vijenci, a okupio se i veliki broj građana.

Ništa ne bi bilo čudno da na takvom tužnom skupu gdje je poginulo 855 boraca Vojske Republike Srpske i 14 policajca MUP Republike Srpske Dodik nije zapjevao?!

Govoreći o svemu i svačemu izvan konteksta događaja, Dodik se hvalio kako u Srpskoj ima posla, ali da niko neće da radi, da su neradnici na sve strane, da smo bogato i napredno društvo, te kako je on noćas legao u pola četiri (3:30) jer je, kako kaže "cijelu noć bio na fešti i pjevao".

Govorio je da imamo više telefona nego ljudi, da telefon ima i nerođeno dijete, a tek o automobilima i da ne pričamo. Tako je rekao da u Banjaluci ima 234.000 vozila. "Kakva bijeda, ovdje niko neće ništa da radi" rekao je Dodik?!

Nakon toga gromoglasno je zapjevao.

Pogledajte video:


(BN)

link

Милорад Додик је Хрват. Додик глуми великог Србина, а није се потрудио да научи српске обичаје. Очигледно не зна да се у Срба не пева док попови служе парастос.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Докле ћете више да ширите ову подмуклу и безобразну пропаганду против Србског Лава, Господина Додика??
 
... Милорад Додик је Хрват. Додик глуми великог Србина, а није се потрудио да научи српске обичаје. Очигледно не зна да се у Срба не пева док попови служе парастос.
Da je Hrvat ne bi ga ti toliko mrzio.
Najveći Srbski sin, junačina!
 


Милорад Додик је Хрват. Додик глуми великог Србина, а није се потрудио да научи српске обичаје. Очигледно не зна да се у Срба не пева док попови служе парастос.
A kod Jugoslovena? Nego ovo je za one koje ti podržavaš bio tužan trenutak. Povezivanje Republike Srpske. I o tome treba pričati.
 

1719187664155.png

CRNADAK, GLEDAJUĆI DODIKA, OSJETIO NELAGODU: "Svaki narod mora biti zabrinut kada mu je vođa izbezumljen, razjaren i sluđen!"


"Više niko nema pravo da kaže da to ne vidi. Svaka podrška režimu je podrška uništavanju Republike Srpske", istakao je Crnadak.


vvv131233123213312.jpg


Prije 3h

"Šta ti je sudbina?! Da baš na mjestu proboja koridora, gdje je uspostavljena žila kucavica Republike Srpske, 32 godine kasnije, saznamo koliko je velika opasnost i neizvjesnost u kojoj se danas nalazimo, zahvaljujući Dodiku i SNSD-u", poručio je danas Igor Crnadak, zvaničnik PDP-a povodom Dodikovog ispada u Dugoj njivi kod Modriče o čemu smo ranije detaljno izvijestili.

"Svaki narod mora biti zabrinut kada mu je vođa izbezumljen, razjaren i sluđen. Kada sije mržnju, gnjev i otrov na sve strane oko sebe. Posebno u ovoj zemlji, gdje naš narod i Republika Srpska mogu mnogo izgubiti ako pijani milijarderi na vlasti nastave svoj suludi pir, pjevanje na grobovima i rasprodaju Srpske!

Od današnjeg dana na Dugoj Njivi svakome mora biti jasno da su Dodik i njegov režim najveća opasnost i prijetnja za budućnost Republike Srpske i naše djece. Dosta je bilo skrivanja iza mrtvih, zastava, boraca i srpskih interesa, dok su porodične firme izvlačile milijarde u inostranstvo. Više niko nema pravo da kaže da to ne vidi. Svaka podrška režimu je podrška uništavanju Republike Srpske",
istakao je Crnadak.

"Borićemo se, nema nam druge. Otjeraćemo ove nesreće sa vlasti i osloboditi se kao što smo to toliko puta uradili kroz istoriju. Što se tiče stava lično prema Miloradu Dodiku, neću ništa reći, jer prva lekcija koju sam naučio na asfaltu je da se nikad ne napada onaj ko je srušen, nemoćan i izolovan, ma koliko je to zaslužio", zaključio je Crnadak.
 

Back
Top