Dan posle Vučića - šta radite, kako se osećate?

Dan posle Vučića - šta radite, kako se osećate ?

• Pijem limunadu i uživam uz finu muziku, pogled u daljinu i blagi osmeh

glasova: 3 42,9%
  • S porodicom sam u šetnji i na kolačima

glasova: 0 0,0%
  • Kao SNS-Bot u opštoj panici, menja se profil, bira se novi sponzor za sendviče

glasova: 1 14,3%
  • U podrumu jer sledi kraj SNSveta

glasova: 0 0,0%
  • Čitam postove Jugoslava Čvarka na Krstarici

glasova: 2 28,6%
  • Plačem sa Jovanom Jeremić

glasova: 1 14,3%

• Ukupno glasova
    7
Poruka
18.730
Najveci kriminal ove izjave je DA SRBIJA UOPSTE ZAVISI SAMO OD JEDNOG COVEKA!!! Evo da apstrahujemo da je to Vucic, i da je najbolji na svetu NE MOZE I NE SME DRZAVA DA ZAVISI OD JEDNOG COVEKA!!!
Po kojoj logici milijardu budalasa vrijede vise nego jedan istinski genijalac poput Predsjednika Republike Srbije, Gospodina Predsjednika Aleksandra Vucica?

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.228
Sada sam gledao snimak o % ateista u Evropi. Pa sve najrazvijenije drzave imaju najveci % ateista, iako sam nisam ateista...

Religija je ok, ali nema mesta u skoli uopste.
ova vera je posebna, stado se dobro i licemerno vaspitava

a ateista ima malo vise od 0

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/...ji-zivi-najvise-ateista-i-agnostika/200915123

Najveći broj nereligioznih ljudi je u Češkoj 56 posto, zatim, u Nizozemskoj 52 posto i Švedskoj 50 posto.

Belgradeboy

Veoma poznat
Moderator
Poruka
10.328
Poruka
20.266
Kult precednika Vučića će postati jak koliko i hrišćanstvo. :mrgreen:

Vučićevi svedoci...:zzzz:

@Jugoslav Čvarak rad na terenu 2024. :

untitled.png

i + u paru sa Stašom, tezga u Beogradu na vodi:rtfm::

222.png

...

Poruka
18.730
Kult precednika Vučića će postati jak koliko i hrišćanstvo. :mrgreen:
Znas kako je Sonmi rekla prije nego su je smaknuli, a ona postala Neo-Isuskinja.

Pita istrazitelj: "What if no one believes this... truth?"

Ona njemu na to: "Someone already does."

Tako i ja vjerujem da je Predsjednik Republike Srbije, Gospodin Predsjednik Aleksandar Vucic, kojeg je SPC vec odlikovala Ordenom Sv. Save Prvog Reda, novi svetac u pravoslavnom kalendaru, a dokle ce jos dogurati, to ni Svemir ne zna.

:heart2: :heart2: :heart2: 🐈

Straks92

Legenda
Moderator
Poruka
66.609
Znas kako je Sonmi rekla prije nego su je smaknuli, a ona postala Neo-Isuskinja.

Pita istrazitelj: "What if no one believes this... truth?"

Ona njemu na to: "Someone already does."

Tako i ja vjerujem da je Predsjednik Republike Srbije, Gospodin Predsjednik Aleksandar Vucic, kojeg je SPC vec odlikovala Ordenom Sv. Save Prvog Reda, novi svetac u pravoslavnom kalendaru, a dokle ce jos dogurati, to ni Svemir ne zna.

Bakarec objasnio.

bakarec.jpg

Poruka
20.266

Ne brini...
Zna Svemir dokle će dogurati:

1133193_zatvor-celije_share.jpg

Što mu je svakako bolja opcija..., znaš da postoje i karmastičnije...:whistling:

...