- Poruka
- 100.172
tema o danu oralong zdravlja me podsetila da smo zaboravili da prosle nedelje proslavimo dan oralnog seksa.
ko ne zna..14. mart je dan oralnog seksa ili ti blowjob day
ko ne zna..14. mart je dan oralnog seksa ili ti blowjob day

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može li retroaktivno da se slavi?tema o danu oralong zdravlja me podsetila da smo zaboravili da prosle nedelje proslavimo dan oralnog seksa.
ko ne zna..14. mart je dan oralnog seksa ili ti blowjob day![]()
pitaj muza, sigurno ce reci da mozeMože li retroaktivno da se slavi?![]()
zanimljivoSteak and Blowjob Day (sometimes Steak & BJ Day or Steak and Knobber Day[1]) is a satirical unofficial holiday[2][3][4] created in the United States as a male response to Valentine's Day and celebrated a month later, on March 14.[5] On the day, women are purportedly supposed to cook a filet steak for and perform fellatio on a man in response to cards, chocolate, flowers and other gifts given by men on Valentine's Day.[6][7]
Kaže da može ali sad se slavi dva dana, ono kao kad se prebaci praznik na produženi vikend. Znači čestitanje mi slijedipitaj muza, sigurno ce reci da moze![]()
pa pozovu se komsije i komsinice , prijatelji i prijateljice, kolege i koleginice sa posla............pa se slavi.nego..kako se slavi blowjob day?![]()
a bre milune, ako treba prasetine povoljno a bez masnoca, javi, imam pravog covekapa pozovu se komsije i komsinice , prijatelji i prijateljice, kolege i koleginice sa posla............pa se slavi.
tema o danu oralong zdravlja me podsetila da smo zaboravili da prosle nedelje proslavimo dan oralnog seksa.
ko ne zna..14. mart je dan oralnog seksa ili ti blowjob day![]()
a treba nam biti uzor..mislim stvarno nema smisla...Jes se Tab pokvario![]()
Sto sta dam im da ga coke al da pukneaj sad da vas vidim mudrijasi![]()