Dan mrmota ili kako se borite protiv jednolicnosti zivljenja

Uh da ja ne filozofiram i prosipam sad ovde pamet, ali moram reci da me zabrinjava to sto ti pretpostavljam jako mlada imas takvu jednolicnost u zivotu...Da li je zaista moguce da nema nacina da se razbije jednolicnost...Pa za pocetak sto ne razmislis o tome kakva su ti interesovanja...sta te privlaci...koji hobi bi mogla da imas...mislim da se u zivotu pruzaju visestruke mogucnosti da se razbije monotonija ali treba i hteti...Ma ne kazem da i ja nemam dane kad se izlezavam gledam u plafon i nemam motiva ni za sta ali to traje kratko taman toliko da me ne zabrine...Mogla bi da pisem o danima kad sam sebi uvrtela da imam talenat za slikanje pa to sve i pokusala a onda ukapirala da pojma nemam...eto bar razloga da se smejem...Onda neki pokusaji da budem kreativna da nesto pravim sama, kao npr strikanje dzempera u sred leta, ko velim do zime ce biti gotov...ajoj kad se setim...Ponekad na sto stavim stolnjak koji sam sama izvezla u danima dokolice...gledam i secam se...ma bezveze ja pisem...mozda si dosad vec shvatila da postoje nacini za razbijanje monotonije....samo mislim da su se mnogi totalno sjedinili sa nacinom zivota koji na zalost ne pruza da se bavimo onim cime bi stvarno zeleli...

Iju!!! Hoćeš da kažeš da je Agata bila šizofreničarka? Cccc... :lol: Ako je i bila, očigledno joj nije smetalo da postane to što jeste.

ps. Ako su drugari u glavi konstruktivni, no problem. Ne valja kad se svađaju međusobno ili s tobom.
pps. Ne zezaj, mala.:lol::lol::lol:

mozda joj je upravo to i pomoglo da postane sto jeste
podjeljena licnost se bolje uzivi u vise likova odjednom
moji drugari u glavi se volU
oni prosli nisu, pa sam ih zamjenila

vidim da nisam jedina.... :lol:

shizofrenija je losa samo ako povredis nekog :)

dobar pokusaj, vracaj mi nick mawa :mrgreen:

Back