- Poruka
- 16.243
U kojoj drzavi ?Ne bih, jer sad radim nepunih 6-7 sati za 2300 dinara po satu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kojoj drzavi ?Ne bih, jer sad radim nepunih 6-7 sati za 2300 dinara po satu
Preporucio bi da procitas sta je Alcibarld Rajs milio o zivoru u toj kraljevini. Ono sto mu je ogradilo idilicnu sliku o hrabrim Srbima Soluncima.Komunizam je zaglupio Srbe,a nisam uvijek mislio tako, vremenom sam to shvatio kada sam poceo da radim i shvatam teskoce Zivota vidio sam koliko taj sistem ima rupa i koliko su sposbniji i vrijedniji bili ti Srbi iz Kraljevine nego Srbi posle 1945
Ps poceo je da radi na svoju ruku, to se zna, nije vise odgovaro svojim gospodarima sa zapada.ć, dok slusas i radis sta ti se kaze moze. 2000. je Srbija postala kolonija dzelata iz 1999. on je bio postavljen da eadi sta mu se kaze, i slusa.То тврди Зоран Живковић, слушао сам га у једној емисији.
ДС не би био део Владе, отишао би у опозицију, и Ђинђић више не би био премијер.
U Srbiji, gradu BeograduU kojoj drzavi ?
Moze li nekoda mi kaze sta je doticni to uradio pa da ga se slavi kao narodnog heroja?
Par primera?
Lepo pricao, mozes misliti, pa prosao je na zapadu obuku za to.
I Hitler je jos lepse znao da popali mase svojom pricom
Pa dobro, ima tu i glupaka i pokvarenjaka.Protiv đinđića su samo lopovi i ubice.
Zauvek će ostati misterija i nedorečena njegova vlast. Dokle bismo stigli, koliko bi DS vladao, šta bi bilo posle DSa?На данашњи дан пре 23 године, злочинци су стрељали Председника Владе Србије Зорана Ђинђића.
![]()
I kakve je on mehanizme imao da ovo ostvari? Ili je to samo priča u prazno, demagogija...
Sta mislis o Vucicu?I kakve je on mehanizme imao da ovo ostvari? Ili je to samo priča u prazno, demagogija...
Ти одмах шутираш у главу.jesul i ovo ćaci ?

u suštini isto, samo što npr on nije nikog prodao nato hagu..Sta mislis o Vucicu?
Ne, on je prodao Kosovo i Metohiju siptarima.u suštini isto, samo što npr on nije nikog prodao nato hagu..
Nije. Ali i da jeste, ima ona :Ne, on je prodao Kosovo i Metohiju siptarima.
Bilo i ostalo, zato su ga i ubili na kraju.Pa dobro, ima tu i glupaka i pokvarenjaka.![]()