Дан када је Србија стала

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
96.742
На данашњи дан пре 23 године, злочинци су стрељали Председника Владе Србије Зорана Ђинђића.

250px-Zoran_Djindjic_Cropped.jpg

На данашњи дан пре 23 године, злочинци су стрељали Председника Владе Србије Зорана Ђинђића.

250px-Zoran_Djindjic_Cropped.jpg

Jako pametan covjek je bio i ucen, dosta moderan politicar

Ali kada se kaze unaprijedio je Srbiju?

Konkretno sta je on uradio za Srbiju?

Koji segment privrede je unaprijedjen max zahvaljujuci njemu?

Efikasan politicar u Srbiji da je bio u zadnjih 30 godina ne pamtim da je bio?

On je bio ovako sladunjav i privlacan retoricar ali sta je u praksi znao?

Da je njegovo ubistvo sramota za Srbiju, jeste, msm premijer je bio

Nikada više takvog čoveka nećemo imati. Nervira me i dan danas ta njegova naivnost. Dozvolio je da ga čuva Legijim čovek, nije verovao da mu je život u opasnosti, a verovao je da Srbija nikada više neće stati na putu ka EU. Nek počiva u miru, a mislim da ga nismo ni zaslužili. Mnogo smo loši ljudi.

Ali opet problem Srba je sto ne umiju da prepoznaju koji su ljudi strucni u praksi da nesto konrektno promijene

Djindjic, Seselj i slicni su samo dobri teoreticari, govornici nebitno sada jesi li za jednu ili drugu opciju

Evo ti primjer efikasnog politicara Muhika,Tramp,Zapatero u Spaniji itd

To su politicari koji su i prije politike nesto znali rukama da rade ili biznis da vode

Govorim o unutrasnjoj politici ,ja licno smatram da bi Bogoljub Karic bi bio bolji premijer, bolji od svih koji su 30 godina vladali

Nije niko od njih cvecka, Bogoljub je cio zivot radio kao i Tramp kao i Muhika i Zapatero itd,a ljudi bi rekli Bogoljub ne zna padeze pa to su gluposti

Zapamti covjek koji ne zna svoju kucu da pospremi i svoje imanje da vodi i organizuje ili svoj biznis privatni da vodi.Taj ne zna ni drzavu da vodi, znas li koliko ljudi moze lijepo da prica i zavodi mase

Ja sam rano poceo da citam knjige i to mi je nekada davalo ego, mislio da znam nesto, ali organizovati zivot od 0 ,znati rukama da radis da vodis finansije da imas sposobnost da vodis nesto napravis novac,zaposlis ljude platis ih i za rad tu sam shvatio koliko ne znam,i koliko je praksa drugacija

Garantujem ti da svaki uspjesan solo preduzetnin koji radi vrijedno ima porodicu jaku bi odlicno vodio i drzavu

Sve je to Organizacija,raspodjela poslova,disciplina...

Djindjic, Seselj itd kladim se da jaje na oko nisu znali da spreme,niti krevet da spreme a kamoli nesto rukama da rade i sada ce da vode drzavu smijesno

Poslednja izmena:
Ljudi npr ne znaju da Rokfeleri prije nego sto su se obogatili i postali mocni i uticajni, biznis su poceli u Klivlendu,a dosli su iz neke selendre u okolini grada Klivlenda,ali su svi radili isti biznis, jako vrijedni bili, otac imao mnogo sinova kao sto rade seoske porodice posle se obogatili kada su sposobnost,rad,znanja i porodicnu pricu prenijeli u Grad

Ljudi koji su u Praksi sve znali da rade, oni su bili finansijeri projekata koji su zauvijek promijenili Ameriku,saobracaj su razvijali,transport robe itd

Prva zeljeznica koja je povezala Istocnu i Zapadnu Obalu Amerike je njihov projekat

E sada niko se nije bavio time znaju li sve padeze, drustvo koje ima njuh za sposobne ljude,

Oni su sada elita imaju istoriju, moc uticaj kao niko ali njihovi poceci mnogo govore kako se drustvo razvija

Nije im bio Tito na vlasti da im oduzme sva imanja na pocetku i prve pogone u Fabrici u Klivlendu i kaze im vi ste neprijatelji naroda, slijedi nacionalizacija

Ali opet problem Srba je sto ne umiju da prepoznaju koji su ljudi strucni u praksi da nesto konrektno promijene

Djindjic, Seselj i slicni su samo dobri teoreticari, govornici nebitno sada jesi li za jednu ili drugu opciju

Evo ti primjer efikasnog politicara Muhika,Tramp,Zapatero u Spaniji itd

To su politicari koji su i prije politike nesto znali rukama da rade ili biznis da vode

Govorim o unutrasnjoj politici ,ja licno smatram da bi Bogoljub Karic bi bio bolji premijer, bolji od svih koji su 30 godina vladali

Nije niko od njih cvecka, Bogoljub je cio zivot radio kao i Tramp kao i Muhika i Zapatero itd,a ljudi bi rekli Bogoljub ne zna padeze pa to su gluposti

Zapamti covjek koji ne zna svoju kucu da pospremi i svoje imanje da vodi i organizuje ili svoj biznis privatni da vodi.Taj ne zna ni drzavu da vodi, znas li koliko ljudi moze lijepo da prica i zavodi mase

Ja sam rano poceo da citam knjige i to mi je nekada davalo ego, mislio da znam nesto, ali organizovati zivot od 0 ,znati rukama da radis da vodis finansije da imas sposobnost da vodis nesto napravis novac,zaposlis ljude platis ih i za rad tu sam shvatio koliko ne znam,i koliko je praksa drugacija

Garantujem ti da svaki uspjesan solo preduzetnin koji radi vrijedno ima porodicu jaku bi odlicno vodio i drzavu

Sve je to Organizacija,raspodjela poslova,disciplina...

Djindjic, Seselj itd kladim se da jaje na oko nisu znali da spreme,niti krevet da spreme a kamoli nesto rukama da rade i sada ce da vode drzavu smijesno
Samo poređenje ubiće i ubijenog me tera na povraćanje. Napisah dobro, mnogo smo loši ljudi

Samo poređenje ubiće i ubijenog me tera na povraćanje. Napisah dobro, mnogo smo loši ljudi

Kazes Djindjic je bio bolji od Milosevica,a ne vidis da je bio isti i da su to nesposobni ljudi i prodavci magle

Nemas ti pojma ko su Sposobni Srbi i sta su pravi Srbi,pa ljudi misle da je Seselj neki Srbin ili da je Djindjic neki Demokrata pa to nemaju blage veze,to sto gledas po Tv nisu pravi Srbi.Ja znam licno sta su pravi i sposobni Srbi koji su u isto vrijeme i socijalno Inteligeni,koji su promucurni, dobri ali mudri, vrijedni,klikerasi,tradicionalni a u isto vrijeme i moderni i za modernizaciju drusta ali takve ljude nikada ali nikada nisam vidio na Tv ali nikada.Djindjic o zivotu nije nista znao kao ni Milosevic,ovo ti govorim kao neko ko je cijeli zivot citao i citao i uvijek sam bio spoj svega nikada ni de jednoj opciji da bih rastao i ucio.Najvise sam o svemu naucio u zivotu od jednog zemljaka sa mog sela,fascinantan covjek a ja sam kao nacitaniji od njega,lik je sam znao od kuce da napravi cudo svasta nesto da napravi izgradi a disciplina kao German,sve pridonosi sve trpi a lik gleda u 22 vijek,ali zna da radi skoro pa sve,ima trgovacki dar,zna zanate,zna stocarstvo, kuca ima ikone, religiozan a nimalo zadrt

Jako pametan covjek je bio i ucen, dosta moderan politicar

Ali kada se kaze unaprijedio je Srbiju?

Koji segment privrede je unaprijedjen max zahvaljujuci njemu?

Efikasan politicar u Srbiji da je bio u zadnjih 30 godina ne pamtim da je bio?

On je bio ovako sladunjav i privlacan retoricar ali sta je u praksi znao?

Da je njegovo ubistvo sramota za Srbiju, jeste, msm premijer je bio
Učen i moderan filozof, nikakav političar. Ima zaslugu da je u istom brodu potonuo i Vuk Drašković

Kriminalci su ubili Đinđića jer su mislili da će ih on kad-tad strpati u zatvor. Pogrešno su mislili da će cela vlast da padne kad su ga ubili. Ironija je da su njegove ubice zapravo (ne)osnovano verovale u njega i zato ga ubile.

Mešaš babe i žabe, dobre i loše ljude.
Bogoljub Karić je lopov kome je mesto u zatvoru.
Tramp je egomanijak sa sumanutim idejama, sa godinama sve luđi.
Muhika je bio skroman političar, imao je dobrih strana.

Kazes Djindjic je bio bolji od Milosevica,a ne vidis da je bio isti i da su to nesposobni ljudi i prodavci magle

Nemas ti pojma ko su Sposobni Srbi i sta su pravi Srbi,pa ljudi misle da je Seselj neki Srbin ili da je Djindjic neki Demokrata pa to nemaju blage veze,to sto gledas po Tv nisu pravi Srbi.Ja znam licno sta su pravi i sposobni Srbi koji su u isto vrijeme i socijalno Inteligeni,koji su promucurni, dobri ali mudri, vrijedni,klikerasi,tradicionalni a u isto vrijeme i moderni i za modernizaciju drusta ali takve ljude nikada ali nikada nisam vidio na Tv ali nikada.Djindjic o zivotu nije nista znao kao ni Milosevic,ovo ti govorim kao neko ko je cijeli zivot citao i citao i uvijek sam bio spoj svega nikada ni de jednoj opciji da bih rastao i ucio.Najvise sam o svemu naucio u zivotu od jednog zemljaka sa mog sela,fascinantan covjek a ja sam kao nacitaniji od njega,lik je sam znao od kuce da napravi cudo svasta nesto da napravi izgradi a disciplina kao German,sve pridonosi sve trpi a lik gleda u 22 vijek,ali zna da radi skoro pa sve,ima trgovacki dar,zna zanate,zna stocarstvo, kuca ima ikone, religiozan a nimalo zadrt
Šešelj nije Srbin, već Hrvat, a ostalo neću ni da komentarišem.

Kriminalci su ubili Đinđića jer su mislili da će ih on kad-tad strpati u zatvor. Pogrešno su mislili da će cela vlast da padne kad su ga ubili. Ironija je da su njegove ubice zapravo (ne)osnovano verovale u njega i zato ga ubile.

Mešaš babe i žabe, dobre i loše ljude.
Bogoljub Karić je lopov kome je mesto u zatvoru.
Tramp je egomanijak sa sumanutim idejama, sa godinama sve luđi.
Muhika je bio skroman političar, imao je dobrih strana.

Sva trojica su sposobni ljudi,Tramp je mnogo korisne i konkretne stvari promijenio u Americi,znaci ne prica

Mediji o tome ne pricaju, ali Tramp je prvi presjednik u istoriji Usa koji je donio Akt o dekontaminaciji Okeana i Mora

Slace timove ljudi da ciste mora i Okeana godinama od otrova

Dokle tebi sežu oči, oko sokolovo😅

Ljudi se drze nekih trivijalanih stvari ko je sta kome rekao,spoljna politika ne pokazuje sposobnost vec mudrost politicara,znati balansirati je mudrost,a konkretni projekti u okviru uniteasnje politike zahtijevaju sposobnost

Prije nego o bilo cemu politicki i fikozofski pocnes da mislis a kamoli da drzis govor

Prvo i prije toga nauci sve da radis oko kuce,nauci prvo da kupas se svaki dan,spremas hranu,peres garderobu,da plastis,kosis,sadis,da radis makar poneki zanat keramiku,moleraj,i nauciti obradu drveta i kamena, posle toga kada covjek udje u neke 20 e slobodno moze da cita pravne knjige ili filozofske

Ja sam suportni smjer uzeo velika greska, pravio sam kucu bez temelja velika greska

A prije svega nauci da jednom nedeljno cijelog zivota ides na liturgiju

Mnogi nasi ljudi to ne rade,jer sve to znati je mnogo tesko,al smo mi pravoslavnci mi smo tu da istrpimo sva iskusenja jacamo rastemo, fizicki, ekonomski, duhovno

Ljudi se drze nekih trivijalanih stvari ko je sta kome rekao,spoljna politika ne pokazuje sposobnost vec mudrost politicara,znati balansirati je mudrost,a konkretni projekti u okviru uniteasnje politike zahtijevaju sposobnost

Prije nego o bilo cemu politicki i fikozofski pocnes da mislis a kamoli da drzis govor

Prvo i prije toga nauci sve da radis oko kuce,nauci prvo da kupas se svaki dan,spremas hranu,peres garderobu,da plastis,kosis,sadis,da radis makar poneki zanat keramiku,moleraj,i nauciti obradu drveta i kamena, posle toga kada covjek udje u neke 20 e slobodno moze da cita pravne knjige ili filozofske

Ja sam suportni smjer uzeo velika greska, pravio sam kucu bez temelja velika greska

A prije svega nauci da jednom nedeljno cijelog zivota ides na liturgiju
Lepo, a nevidljivo. Ja rekla: "Ovde fali cveće.", kad on kupio cveće. Krstim se po ceo dan.

Krenuo je u promene. Da nas izvlači iz blata.

Ali nekima je blato više odgovaralo. I danas smo gotovo totalno ponovo u njemu.

Mi smo jedina država Evrope koja je sa diktature prešla na demokratiju, pa se vratila nazad.

Prosto smo narod glup ko ona stvar ;)

Back