wihor
Ističe se
- Poruka
- 2.029
dali je to bilo sa devojkom?sa prijateljem?dali je to bilo neko mesto?neko novo saznanje ili istina?neka velika promena u vama?mozda spoznaja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobar odgovor za ovako naivnu temu heheheheJe dan kada se rodis i dan kada umres...

dali je to bilo sa devojkom?sa prijateljem?dali je to bilo neko mesto?neko novo saznanje ili istina?neka velika promena u vama?mozda spoznaja?
pre 4 meseca
sa jednom zenom naravno
spoznaja smrti nekog jako bliskog a i radjanja neceg potpuno novog
Spoznaja smrti je privilegija umrlih. Ne mozes spoznati tudju smrt. Mozes osetiti prazninu ali te to ne moze promeniti.
izgleda da nisi samo debeo...
U životu svih nas ima takvih trenutaka. Ne može se reći samo za jedan dan- da te skroz promene, mada postoji i takav slučaj. Ali svi bitni trenuci u životu utiču da se menjaš: završetak školovanja, zaposlenje- otkaz, ranije vojska, ženidba- udaja, rođenje deteta, gubitak neke drage osobe iz tvoje okoline- ostavljaju neki trag na tebi! Na neki način postaješ malo zreliji!

Menjas se a da li postajes "novo ja"?
Kada je i da li je moguce potpuno promeniti sebe, postati "novo ja"?
Ili samo reagujemo na vec naucen nacin a promene su samo nadogradnja ili realizacija vec odredjenih sema?
Danas sam imala pacijenticu sa dijagnozom Trajne promjene ličnosti

Da li bi iko čuvao sebe kad bi mogao postati 'novi ja' ?
(ipak se nadam da se naslucuje smisao)).dali je to bilo sa devojkom?sa prijateljem?dali je to bilo neko mesto?neko novo saznanje ili istina?neka velika promena u vama?mozda spoznaja?