Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mladobosanac, heroj 2. svetskog rata, zatvorenik nacističkog logora, žrtva komunističkog zločina. Nedavno dobio ulicu u Srebrenici.
Major 8. žandarmerijskog puka Jezdimir Dangić.
Kada se napiše "Bosanac" to je toliko neodređen i nepravilan termin da je tragikomično. Valjda se misli na stanovnike BiH.
Što znači da se izostavljaju Hercegovci koji sebe nikada ne nazivaju Bosancima.
To dalje pokazuje da je od jedne male oblasti Bosne sklepana na silu neka država koja se zove BiH i koja je zemlja apsurda i kvaziistorije.
Pa tako ovaj dan današnji kao praznik antifašista obilježavaju oni koji svoje škole i ulice nazivaju po fašistima te prave spomenik hrišćanskom kralju preko noći, bez krsta i bez pisma kojim je pisao on kao i svi njegovi preci.
BIh je sigurno upala u neku crnu rupu u svemiru pa su zakrivljeni i ljudi i vrijeme i prostor.
Све то стоји @dragon x
НЕПОБИТНО и осведочено и шта сад?
Хоћеш ти њих да угасиш због Свега тога,да они више не постоје...да ли ти желиш да њих више нема?
Хоће то нам направи неку сатисфакцију?
Сумњам.
Мислим да би и трагично настрадали највише волели да им пОКОЉЕЊА живе у Миру и Радости,за Разлику од њих самих..
уколико се слажеш?
Све то стоји @dragon x
Хоћеш ти њих да угасиш због Свега тога,да они више не постоје...да ли ти желиш да њих више нема?
Сумњам.
Мислим да би и трагично настрадали највише волели да им пОКОЉЕЊА живе у Миру и Радости,за Разлику од њих самих..
уколико се слажеш?
Slažem se sa tobom, ja samo pokazujem licemjerje i tragiku lidera (množina) jednog naroda čije ideje neki tupani i danas slijede i zastupaju.
Ja nisam islamofob i uopšte ne smatram da su muslimani neki loši ljudi, to nema veze sa vjerom, ja pišem o činjenicama koje moraju prihvatiti i vratiti se suživotu sa onima sa kojima su najbliži - sa Srbima.
A to neće postići sa svim ovim vratolomijama oko praznika i istorije i spomenika.
Све то стоји @dragon x
Сумњам.
уколико се слажеш?
Ne mogu ni da rade šta žele, ne mogu da kradu tuđu istoriju i prekrajaju istorijske činjenice.
A oni upravo to rade. Već sam objasnio na primjerima kako.
Ništa nije do nas Srba, ako žele pruženu ruku onda se moraju unormaliti. Mi smo pružili ruku ali izgleda da je ne žele.