gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
PA JA ZNAM ZA NADIMAK LEKA..AL NISAM SIGURNA DA MU JE TO I RATNI NADIMAK
Ratni mu je bio Marko...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PA JA ZNAM ZA NADIMAK LEKA..AL NISAM SIGURNA DA MU JE TO I RATNI NADIMAK
4. aprila 1941. godine je još uvek postojala Kraljevina Jugoslavija. Komunisti su se zalagali za njenu odbranu od agresora, nisu mogli dizati ustanak protiv vlasti zemlje koju su želeli da odbrane od naci-fašizma.
Malo si pogrešio...
".

sumnjam u tako sto. mi smo imali dve strane u ratu, ali ni jedna nije bila u liniji sa cetnicima ili ostalim "izdajnicima"
ps. pod znakom navoda, jer ako se dobro secam, i jedna i druga strana je izjednacena onomad. obe su se borile za slobodu...valjda

nasi su jos gori ,digli ga tek 7 . julaSvaka Čast!
Jel' to Hrvati SLAVE dan napada na SSSR?
A sada ozbiljnije: Kako to da partizani nisu digli ustanak od 4-og aprila do tada? Nije ih bilo briga što je okupirana/rasturena Kraljevina Jugoslavija, ali kada je napadnut duhovni vođa Staljin, SVI NA NOGE!?
Da li se je i kod vas dešavalo da su iz iste porodice, članovi bili na obe strane?
ma jok bre, jel ti viids moj potpis![]()

LACI ME PRETEKAOkako je lako usreciti neke forumase
samo par C-a i![]()
Sorry, 6. aprila! A da nisi i ti malo pogrešio?
JeBoTito i njegovi 'pioniri' su bili toliko oduševljeni tom vlašću da su bili proganjani, robijali itd!
Hoćeš reći, ne-zasluženo?
Ako ćeš pravo, Tiletovima je pasala agresija Nemačke, računali su da će lakše izvesti svoju revoluciju!
Btw: Ko je bio organizator 27. marta? Kada se već od 39-e znalo šta radi Hitler ako zagrize za neki komad teritorije?

Немој више то да "ЗАБОРАВЉАШ",..........ЉИСИЦ ЈЕДАН !!!![]()
Јак ти потпис................к'о и личноС !!!![]()

LACI ME PRETEKAO

necu da raspravljam sa tobom.![]()

А ја се таман зарадовао да си скинула "модераторски мрак" !!!
А видиш како сад Адемица удара.................. Пост Скриптуме!!!![]()
И као "НЕЋЕ" да се свађа!!!![]()
![]()

cini mi se da znam [cuo sam] za takve slucaje. retke ali...
da li je i jedna druga zemlja u svetu izjednacila "suprostavljene" strane, kao sto je to srbija uradila???
ps.ne pitam tebe, ti....

da li je i jedna druga zemlja u svetu izjednacila "suprostavljene" strane, kao sto je to srbija uradila???
....

И још да ми певаш!!!nekima treba crtati![]()

Сад ће Лаци да ти дође!!!
У смислу антифашизма нису биле супротстављене стране!!!
Колико пута смо се до сада расправљали око тога и ти опет!?![]()
ps.ne pitam tebe, ti....
Razlike su bile samo u metodama i tajmingu borbe protiv okupatora, i naravno, u posleratnom uređenju države!

Bar je duhovito... Nema veze što je netačno... 
И још да ми певаш!!!![]()
]

Nije, druge zemlje bi, u sličnoj situaciji, ako bi prethodni pobednici izgubili od predhodnih gubitnika, ovi zadnji bi napravili masovan POKOLJ bivših pobednika!
Ali eto, Srbi su tolerantni!
Jel' da nam peva onu njihovu novu 'himnu' (bez teksta?)![]()