- Poruka
- 5.806
Ne vređaj Talijane, navodno su se zgražavali nad zločinima ustaša!?![]()
Nad zločinima ustaša su se svi zgražali.
Ali ni četnici nisu zaostajali u maštovitosti i krvoločnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vređaj Talijane, navodno su se zgražavali nad zločinima ustaša!?![]()
Al zamisli sad ih imaKakve veze ima Zadar s ustašama.
Za vrijeme NDH Pavelić je Zadar poklonio Talijanima.
Tamo čak ni tada nije bilo ustaša!![]()
Mi, odnosno ja, za jame znam više od 20 godina. I za Križni put i za Bleiburg i postupanja komunističkih vlasti poslije rata, ....
Ali optuživati partizane za suradnju s ustašama je nebuloza!
Ne toliko zbog partizana, koliko zbog ustaša![/QUOTE]
procitaj moj post ponovo.ustase nisam spomenula,,,,,vec nemce.........a obrazlozi mi boldovanu recenicu jer onako kako sam je ja razumela je....da tvoj nik ide u obavestenja![]()

Nad zločinima ustaša su se svi zgražali.
Ali ni četnici nisu zaostajali u maštovitosti i krvoločnosti.

procitaj moj post ponovo.ustase nisam spomenula,,,,,vec nemce.........a obrazlozi mi boldovanu recenicu jer onako kako sam je ja razumela je....da tvoj nik ide u obavestenja![]()

Samo da najavim moje rigorozno ponašanje za provokacije i vređanje, pogotovu "braće" koji više nemaju mere. Najozbiljnije mislim.

Samo da najavim moje rigorozno ponašanje za provokacije i vređanje, pogotovu "braće" koji više nemaju mere. Najozbiljnije mislim.

Mi, odnosno ja, za jame znam više od 20 godina. I za Križni put i za Bleiburg i postupanja komunističkih vlasti poslije rata, ....
Ali optuživati partizane za suradnju s ustašama je nebuloza!
Ne toliko zbog partizana, koliko zbog ustaša![/QUOTE]
Boldovana rečenica znači da su ustaše bili zakleti neprijatelji komunista i NIKAD ne bi ulazili u dil s partizanima, kao što i nisu!
Boldovana rečenica znači da su ustaše bili zakleti neprijatelji komunista i NIKAD ne bi ulazili u dil s partizanima, kao što i nisu!
A bili su prijatelji sa chetniksima?![]()

A bili su prijatelji sa chetniksima?![]()

Nije trebalo ocrniti ljubu... On je ipak zahvalan sagovornik i mnogo je učinio na homogenizaciji srpskog korpusa na krsti...![]()

Nije trebalo ocrniti ljubu... On je ipak zahvalan sagovornik i mnogo je učinio na homogenizaciji srpskog korpusa na krsti...![]()
..................сви би онда одавно требали да смо "реш печени"!!!

neprijatelj mog neprijatelja je moj najbolji prijatelj.
ili bese drugacije

Паа, какви су остали, да знаш да није требао да поцрни !!!
А "сунчати га и спржити" због мишљења..................сви би онда одавно требали да смо "реш печени"!!!
Ал' нека мало!!! Шта фали!? Нек' дели судбину народа!!!

Gde si ljubo,nije te bilo odavnoßBoldovana rečenica znači da su ustaše bili zakleti neprijatelji komunista i NIKAD ne bi ulazili u dil s partizanima, kao što i nisu!![]()
... Ček bre, zar on pre dvadesetak godina nije rekao isto ovo osim te male razlike što je umesto negacije stajala potvrda?...